Support för iMac

Kom igång

Ställa in iMac

Använd Setup-assistenten för att gå igenom de enkla stegen som behövs för att börja använda din nya Mac.

Flytta över innehåll till din nya Mac

Använd Flyttassistent för att kopiera alla dina dokument, appar, användarkonton och inställningar till en ny Mac.

Göra mer med din iMac

Använda externa bildskärmar

Ta reda på hur många bildskärmar din iMac stöder, lär dig hur du ansluter din bildskärm och mer.

Identifiera portarna

Läs om portarna på din iMac och hur du gör för att ansluta en extern bildskärm, hårddisk eller annan enhet.

Om Touch ID inte fungerar

Läs om vad du ska göra om Touch ID på din Magic Keyboard med Touch ID inte fungerar som förväntat.

Ställa in trådlösa enheter från

Tangentbordet, musen och styrplattan som medföljer din iMac är redan parkopplade. Om du behöver parkoppla dem igen eller om du köpte dem separat kan du följa dessa steg.

Resurser

Grundläggande om iMac

Läs om funktioner och upptäck allt som din iMac kan göra.

Teknisk information

Hitta teknisk information för din specifika iMac-modell.

Användarhandbok för macOS

Läs om macOS-funktioner och hur du får ut så mycket som möjligt av din Mac.

Det är inga problem med AppleCare+

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.