Support för iCloud

Alla ämnen, resurser och kontaktalternativ du behöver för iCloud.

iCloud. För säker förvaring. Och enkel delning.

iCloud-säkerhetskopiering

Om du säkerhetskopierar din iPhone, iPad eller iPod touch har du en kopia av din information som du kan använda om din enhet måste ersättas, tappas bort eller skadas.

iCloud Drive

Med iCloud Drive kan du säkert lagra dina filer så att du kan komma åt och dela dem i appen Filer på din iPhone och iPad, från Finder på en Mac-dator och i iCloud för Windows på en pc. Du har alltså alltid tillgång till de senast uppdaterade filerna, på alla enheter.

Kalender, Kontakter med mera

Aktiveringslås

Kontrollera systemstatus