Support för iCloud

Kom igång

Ställa in iCloud på dina enheter

När du vill använda iCloud börjar du med att logga in på varje enhet med samma Apple-ID och lösenord. Sedan kan du välja vilka data som ska lagras på iCloud genom att slå på och av funktioner.

Använda iCloud för Windows

Du kan använda iCloud för Windows-appen för att komma åt bilder, filer, e-post, lösenord och mycket annat som du har på iCloud från din Windows-dator.

Hantera lagringsutrymmet på iCloud

Frigöra utrymme på iCloud

Du kan välja vilka data som lagras på iCloud och läsa om hur du frigör mer lagringsutrymme.

Uppgradera till iCloud+

Få mer lagringsutrymme och extra funktioner med iCloud+. Håll din e-postadress privat med Dölj min e-postadress, surfa säkert med Privat reläservice på iCloud och mycket annat.

Säkerhetskopiera

Säkerhetskopiera din enhet

Säkerhetskopiera din iPhone med iCloud eller din dator om ifall att din enhet måste ersättas eller om den tappas bort eller skadas.

Återskapa en enhet från en säkerhetskopia

Du kan återskapa din iPhone, iPad eller iPod touch från en iCloud-säkerhetskopia och fortsätta där du slutade.

Gör mer

Ställa in iCloud Drive

Du kan lagra filer och mappar på iCloud Drive och komma åt dem från din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc, och på iCloud.com.

Ställa in och använda iCloud-bilder

iCloud-bilder fungerar tillsammans med appen Bilder för att säkert lagra bilder och videor på iCloud och ser till att de hålls uppdaterade på dina enheter och på iCloud.com.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.