Köpa mer iCloud-lagring

Du får automatiskt 5 GB iCloud-lagring för dina bilder, videor, filer med mera. Om du behöver mer iCloud-lagring kan du uppgradera från någon av dina enheter.

Så här fungerar det

Välj mellan totalt 50 GB, 200 GB och 2 TB. Du kan även dela planerna för 200 GB och 2 TB med din familj. Din lagring uppgraderas direkt och det månatliga betalningsdatumet uppdateras för att avspegla datumet för din nya plan. Om du uppgraderar från en betalningsplan till en annan avbryts din nuvarande plan och du debiteras den proportionerliga kostnaden * för din nya, större plan.

Du faktureras en gång i månaden för din lagringsplan tills du nedgraderar den. Du får ett mejl varje månad för att påminna dig om din kommande betalning.

Läs om iCloud-lagringsplaner och prissättning i din region.

Uppgradera din iCloud-lagring från en enhet

Oavsett om du är på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC så är det enkelt att uppgradera din iCloud-lagring. Välj din enhet nedan och uppgradera med några få steg.

Skärmen Uppgradera iCloud-lagring på iPhone och Mac

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring eller iCloud-lagring. Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iCloud > Lagring.
  2. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan.
  3. Välj en plan.
  4. Tryck på Köp och följ instruktionerna på skärmen.

På Mac-datorn

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på iCloud.
  2. Klicka på Hantera längst ned till höger.
  3. Klicka på Ändra lagringsplan eller Köp mer lagring.
  4. Välj en plan.
  5. Klicka Nästa och ange ditt Apple-ID-lösenord.

På en Windows-dator

1. Öppna iCloud för Windows.
  2. Klicka på Lagring.
  3. Klicka på Ändra lagringsplan.
  4. Välj en lagringsplan och klicka på Nästa.
  5. Ange lösenordet för ditt Apple-ID och klicka på Köp.

Läs mer

* Vi debiterar kostnaden för den större planen minus den proportionerliga kostnaden för din tidigare plan.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.