Uppgradera till iCloud+

Med iCloud får du automatiskt 5 GB gratis iCloud-lagring för dina bilder, videor, filer med mera. Om du behöver mer lagring och premiumfunktioner kan du uppgradera till iCloud+ från någon av dina enheter.

Hur iCloud+ fungerar

iCloud+ är Apples premiumtjänst för molnprenumeration. Det ger dig mer lagringsutrymme för dina foton, filer och säkerhetskopior, samt ytterligare funktioner, inklusive iCloud Private Relay, Dölj min e-post och stöd för HomeKit Secure Video.* Du kan välja från tre planer:

iCloud med 50 GB lagring

• 50 GB lagring
  • iCloud Private Relay (Beta)
  • Dölj min e-post
  • Anpassad e-postdomän
  • HomeKit Secure Video stöd för en kamera

Dela allt med upp till fem andra familjemedlemmar.

iCloud+ med 200 GB lagring

• 200 GB lagring
  • iCloud Private Relay (Beta)
  • Dölj min e-post
  • Anpassad e-postdomän
  • HomeKit Secure Video stöd för upp till fem kameror

Dela allt med upp till fem andra familjemedlemmar.

iCloud+ med 2 TB lagring

• 2 TB lagring
  • iCloud Private Relay (Beta)
  • Dölj min e-post
  • Anpassad e-postdomän
  • HomeKit Secure Video stöd för ett obegränsat antal kameror

Dela allt med upp till fem andra familjemedlemmar.

När du har uppgraderat är ditt lagringsutrymme och funktioner tillgängliga direkt och ditt månatliga betalningsdatum återspeglar inköpsdatumet för din plan. Om du uppgraderar från en betalningsplan till en annan avbokar vi din nuvarande plan och du debiteras den proportionerliga kostnaden** för din nya, större plan.

Du faktureras för iCloud+ varje månad om du inte nedgraderar eller avbokar din plan. Du får ett e-postmeddelande varje månad med en påminnelse om kommande betalning.

Läs om iCloud+ planer och prissättning i din region.

* Alla funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller regioner. HomeKit Secure Video kräver en iCloud-plan som stöds, kompatibel HomeKit-aktiverad säkerhetskamera och HomePod, Apple TV eller iPad som körs som en hem-hubb. Private Relay är för närvarande en beta-version. Vissa webbplatser kan ha problem som att visa innehåll för fel region eller kräva extra steg för att logga in.

** Du kommer att debiteras kostnaden för den större planen minus den proportionerliga kostnaden för din tidigare plan.

Uppgradera till iCloud+ från alla enheter

Oavsett om du är på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC så är det enkelt att uppgradera till iCloud+. Välj din enhet nedan och köp mer med några få steg.

Så här uppgraderar du på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring eller iCloud-lagring.
  2. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan.
  3. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Om du använder din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 14 eller iPadOS 14 eller senare Tryck här för att uppgradera till iCloud+

Så här uppgraderar du på din Mac-dator

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID.
  2. Klicka på iCloud.
  3. Klicka på Hantera längst ned till höger.
  4. Klicka på Ändra lagringsplan eller Köp mer lagringsutrymme och välj en plan.
  5. Klicka Nästa och ange ditt Apple-ID-lösenord.

Så här uppgraderar du på din Windows-dator

1. Öppna iCloud för Windows.
  2. Klicka på Lagring.
  3. Klicka på Ändra lagringsplan.
  4. Välj en lagringsplan och klicka på Nästa.
  5. Ange lösenordet för ditt Apple-ID och klicka på Köp.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.