Hantera ditt Apple-ID

De här ämnena hjälper dig att använda eller ändra ditt Apple-ID.

Vad är ett Apple-ID?

Ett Apple-ID är det personliga konto som du använder för att komma åt Apple-tjänster som App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, Apple Online Store, FaceTime och annat. Det innehåller e-postadressen och lösenordet som du använder när du loggar in, samt all kontakt-, betalnings- och säkerhetsinformation som du använder för Apples tjänster.

Ändra din kontoinformation

Kontosäkerhet

Det är mycket viktigt att du ser till att ditt Apple-ID är skyddat. Det är endast du som ska kunna ändra lösenord, genomföra köp i iTunes och App Store och logga in på tjänster som iCloud, iMessage och Hitta min iPhone.

Om du ska sälja eller ge bort din enhet

Se till att logga ut från ditt Apple-ID om du ska sälja eller ge bort din enhet.

Mer hjälp

Få hjälp om du glömmer dina säkerhetsfrågor eller ditt lösenord, om ditt konto är låst eller om du behöver kontakta Apple-supporten.