Logga in med ditt Apple-ID

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att få tillgång till alla Apple-tjänster och det som gör att dina enheter fungerar sömlöst tillsammans. När du har loggat in kan du använda App Store, iCloud, iMessage, Apple Music, Apple TV+ med mera.

Vill du använda Logga in med Apple på appar och webbplatser från tredje part? Läs om hur du gör

Logga in på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Logga in på din [enhet].
  3. Ange ditt Apple-ID och lösenord.
  4. Ange den sexsiffriga verifieringskod som har skickats till din betrodda enhet eller ditt telefonnummer om du ombes att göra det och slutför inloggningen.

Om du redan är inloggad på iCloud på den iPhone som är parkopplad med din Apple Watch loggas du automatiskt in med det Apple-ID:t. Läs mer om hur du ställer in och loggar in på din Apple Watch

Logga in på Mac

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar.
  2. Klicka på Logga in.
  3. Ange ditt Apple-ID och lösenord.
  4. Ange den sexsiffriga verifieringskod som har skickats till din betrodda enhet eller ditt telefonnummer om du ombes att göra det och slutför inloggningen.

Logga in på Apple TV

1. Från hemskärmen väljer du Inställningar.
  2. Välj Användare och Konton och sedan Lägg till ny användare ...
  3. Välj Lägg till ny ... och följ instruktionerna på skärmen.

Läs om några av de tjänster som du kan använda med ditt Apple-ID på Apple TV.

Om du använder tvåfaktorsautentisering på en Apple TV (2:a eller 3:e generationen) kan du behöva ange en verifieringskod tillsammans med ditt lösenord. Läs om hur du får en verifieringskod på din betrodda enhet eller hur den kan skickas till ditt betrodda telefonnummer.

Logga in på appar och andra enheter

På vissa enheter från tredje part kan du använda ditt Apple-ID för att logga in på Apple-tjänster som Apple Music, Apple TV-appen med mera.

Beroende på din enhet kan du behöva använda ett appspecifikt lösenord.

Logga in för att använda Apple Music, Apple TV-appen med mera på dina andra enheter

Du kan logga in på Apple Music på Android eller logga in på Apple TV-appen på din smart-tv eller strömningsenhet.

På din pc kan du logga in på iTunes för Windows för att köpa filmer och tv-program eller lyssna på låtar på Apple Music.

Logga in för att använda iCloud på dina andra enheter

På din pc kan du ställa in och logga in på iCloud för Windows för att få tillgång till bilder, dokument med mera.

Du kan också logga in på iCloud.com från din webbläsare. Läs om vilka iCloud.com-funktioner som är tillgängliga på din enhet.

Använda Logga in med Apple på appar och webbplatser från tredje prat

Om du ser knappen Logga in med Apple i en app eller på en webbplats som deltar betyder det att du kan använda ditt befintliga Apple-ID för att snabbt skapa ett konto och logga in. Läs om hur du kan Logga in med Apple.

När du loggar in på App Store eller någon annan medietjänst för första gången kan du behöva lägga till ett kreditkort eller annan betalningsinformation. Du kan inte logga in på App Store eller någon annan medietjänst med fler än ett Apple-ID åt gången, eller uppdatera innehållet du köper med ett annat Apple-ID. Beroende på hur du har skapat ditt befintliga Apple-ID uppmanas du kanske att uppgradera till tvåfaktorsautentisering på en berättigad enhet.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.