Om ditt Apple-ID är låst, inte aktivt eller inaktiverat

Läs om vad du ska göra om du inte kan logga in på ditt Apple-ID eller Apple tjänster eftersom ditt konto är låst, inte aktivt eller inaktiverat.

Om ditt konto har inaktiverats av säkerhetsskäl

Om du ser något av följande meddelanden har ditt Apple-ID låsts automatiskt för att skydda din information. Då kan du inte logga in på några av Apples tjänster:

• Detta Apple-ID har inaktiverats av säkerhetsskäl

• Det går inte att logga in eftersom ditt konto har inaktiverats av säkerhetsskäl

• Detta Apple-ID har låsts av säkerhetsskäl

Du eller någon annan kan ha skrivit in ditt lösenord eller annan kontoinformation felaktigt för många gånger. Du måste återställa ditt lösenordet för att återfå åtkomsten.

Läs om hur du återställer ditt Apple-ID-lösenord

Om ditt Apple-ID är låst eller inte aktivt

Om ett meddelande om att ditt Apple-ID-konto är låst eller inte aktivt visas, kanske du kan begära åtkomst till ditt konto genom att trycka på Begär åtkomst direkt från varningen.

Om ditt konto är låst kan du begära åtkomst direkt från varningen.

Du kan också begära åtkomst till ditt konto.

Om ditt Medier och köpkonto har inaktiverats

Om ett meddelande om att ditt medier- och köpkonto har inaktiverats kanske du kan begära återaktivering genom att trycka på Fortsätt direkt från varningen.

Du kan också begära återaktivering.