Support för Apple-ID

Om ditt Apple-ID

Logga in med ditt Apple-ID

Ditt Apple-ID är kontot som du använder för att få tillgång till alla Apple-tjänster och som gör att dina enheter fungerar smidigt tillsammans.

Om du ändrar ditt Apple-ID eller lösenord

När du ändrat ditt Apple-ID eller lösenord ska du använda den här listan för att se till att dina inloggningsuppgifter är uppdaterade i Apple-tjänsterna du använder.

Skydda ditt konto

Apple-ID-säkerhet

Här är några bästa praxis som hjälper dig att hålla dina kontouppgifter och din personliga information så säkra som möjligt.

Undvik nätfiske

Lär dig undvika nätfiske och andra bedrägerier och få redan på vad du ska göra om du får misstänkta e-postmeddelanden, samtal eller meddelanden av andra slag.

Dela med familjen

Familjedelning

Med Familjedelning kan du dela köp i iTunes och App Store, Apple-prenumerationer som iCloud+ och mycket mer med familjen. Föräldrar kan även använda Be om köp för att godkänna ett barns köp.

Apple-ID:n för din familj

Om du vill dela köp och prenumerationer ska du inte dela ditt Apple-ID. Använd istället Familjedelning så att varje person har ett eget.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.