Support för Apple-ID

Om ditt Apple-ID

Håll dina inställningar och Apple-tjänster uppdaterade på alla dina enheter. Logga bara in med samma Apple-ID överallt.

Skydda ditt konto

Apple tar skydd av din personliga information på stort allvar. Lär dig hur du kan skydda ditt Apple-ID genom att förhindra oauktoriserade inloggningar.

Dela med familjen

Med Familjedelning kan du dela köp i iTunes och App Store, iCloud-lagring och annat med din familj. Föräldrar kan också använda Be om köp för att godkänna barns köp, och begränsa deras användning med Skärmtid.