Support för Apple-ID

Skydda ditt konto

Apple tar skydd av din personliga information på stort allvar. Hjälp till att hålla ditt Apple-ID säkert genom att se till att det endast är du som kan komma åt ditt konto.

Läs mer om Apple-ID

Håll dina inställningar och Apple-tjänster uppdaterade på alla dina enheter. Logga bara in med samma Apple-ID överallt.

Dela med familjen

Med Familjedelning kan du dela köp och prenumerationer från Apple med din familj. Dela saker som iCloud-lagring, köp från iTunes och App Store samt platsinformation med mera.