iCloud-kundestøtte

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til iCloud.

iCloud. Til trygg lagring. Og enkel deling.

iCloud-sikkerhetskopi

Hvis du sikkerhetskopierer iPhone, iPad eller iPod touch, har du en kopi av informasjonen som du kan bruke når du skal skifte ut eller hvis du mister eller skader enheten.

iCloud Drive

iCloud Drive lagrer filene dine sikkert, slik at du får tilgang til dem og kan dele dem i Filer-appen på iPhone og iPad, fra Finder på Mac og fra iCloud for Windows på PC. Så uansett hvilken enhet du bruker, har du alltid oppdaterte filer.

Kalender, kontakter og mer

Aktiveringslås

Sjekk systemstatusen