iCloud for Windows åpent på en PC.

Bruk iCloud på PC-en din

Med iCloud for Windows får du tilgang til iCloud-bilder, -filer, -passord med mer på Windows-maskinen din.

Finn ut hvilke funksjoner som er tilgjengelige

For å utforske brukerhåndboken for iCloud for Windows klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iCloud-kundestøtte.

Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig i bestemte land og regioner.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.