Den samme Keynote-presentasjonen vist i et redigeringsvindu på iPhone, iPad og Mac.

Hva er iCloud?

Se blant annet bildene, filene og notatene dine på alle enhetene dine. De er trygge, oppdaterte og tilgjengelige hvor enn du er.

Finn ut mer om iCloud

En låst skjerm på iPhone med meldingen «Mistet iPhone. Jeg har mistet denne iPhonen. Ring meg. (669) 555-3691.»

Finn en mistet enhet

Hvis du mister en enhet, kan du bruke Finn iPhone på iCloud.com til å finne den, slå på Mistet-modus eller fjernslette den.

Finn ut hvordan du bruker Finn iPhone

En iCloud Drive-mappe med navnet «Reiseideer» inneholder bilder og undermapper.

Samarbeid på en enkel måte

Lagre filer på en sikker måte i iCloud Drive, slik at du kan dele dem med venner og kollegaer.

Slik deler du filer i iCloud Drive

Bilder-appen er åpen på iPhone, iPad og Mac. Du kan se de samme to samlingene i Minner: «India-eventyr» og «Sykkelritt».

Se bildene dine på hvilken som helst enhet, når som helst

Legg til eller rediger bilder og videoer på én enhet, og se dem på alle enhetene dine.

Bruk iCloud med Bilder-appen

Hvis du vil gå gjennom brukerhåndboken for iCloud, klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iCloud-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.