Nedgrader iCloud-lagringsplassen

Hvis du har mer lagringsplass på iCloud enn du trenger, kan du nedgradere lagringsabonnementet.

Dette skjer når du nedgraderer lagringsabonnementet

Når du nedgraderer iCloud-lagringsabonnementet, trer reduksjonen av lagringsplassen i kraft etter at det gjeldende månedsabonnementet eller årsabonnementet ditt avsluttes.*

Hvis du nedgraderer eller avslutter abonnementet ditt, og det lagrede iCloud-innholdet ditt overgår den tilgjengelige lagringsplassen, lastes ikke nye bilder og videoer opp til iCloud-bilder. Filer lastes ikke opp til iCloud Drive, Meldinger i iCloud oppdateres ikke, og iOS-enheten blir ikke sikkerhetskopiert. Finn ut hvordan du administrerer lagringsplassen din ved å slette informasjon du ikke trenger.

Hvis du nedgraderer til det kostnadsfrie iCloud-lagringsabonnementet, får du en lagringskapasitet på 5 GB.

Nedgrader iCloud-lagringsplassen fra en hvilken som helst enhet

Du kan redusere iCloud-lagringsabonnementet fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC. Bare følg denne fremgangsmåten.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud > Lagring.
  2. Trykk på Endre lagringsabonnement.
  3. Trykk på Nedgraderingsalternativer, og skriv inn Apple-ID-passordet ditt.
  4. Velg et annet abonnement.
  5. Trykk på Ferdig.

På Mac

1. Velg Apple ()-menyen > Systemvalg og klikk på iCloud.
  2. Klikk på Administrer nederst til høyre.
  3. Klikk på Endre lagringsabonnement oppe til høyre.
  4. Klikk på Nedgraderingsalternativer.
  5. Oppgi Apple-ID-passord, og klikk på Administrer.
  6. Velg et annet abonnement.
  7. Klikk på Ferdig.

På Windows-PC

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Lagring.
  3. Klikk på Endre lagringsabonnement.
  4. Klikk på Nedgraderingsalternativer.
  5. Oppgi Apple-ID-passord, og klikk på Administrer.
  6. Velg et annet abonnement.
  7. Klikk på Ferdig.

Finn ut mer

* Kontakt Apple innen 14 dager etter en oppgradering for å be om refusjon. Delvise refusjoner er tilgjengelig der loven krever det.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.