Nedgrader eller si opp iCloud-lagringsabonnementet

Hvis du har mer plass i iCloud enn du trenger, kan du nedgradere eller si opp lagringsabonnementet på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Dette skjer når du nedgraderer lagringsabonnementet

Hvis iCloud-lagringen din overskrider den nye kapasiteten for lagringsabonnementet, vil ikke iCloud synkronisere eller oppdatere informasjonen din. iCloud oppdateres igjen når du øker lagringskapasiteten eller sletter informasjon, for å frigjøre mer plass.

Hvis du nedgraderer eller sier opp abonnementet ditt, trer reduksjonen av lagringsplassen i kraft etter at den nåværende faktureringsperioden for abonnementet er avsluttet.* Hvis du nedgraderer til det kostnadsfrie iCloud-lagringsabonnementet, får du en lagringskapasitet på 5 GB.

Finn ut hva som skjer hvis du registrerer deg for Apple One og nedgraderer abonnementet ditt på lagring.

* Delvise refusjoner er tilgjengelig der loven krever det. Hvis du nylig har endret iCloud-lagringsabonnementet ditt, kan du kontakte Apple innen 14 dager for å be om en refusjon. Finn ut hvordan du ber om en refusjon.

Nedgrader eller si opp på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring.
  2. Trykk på Endre lagringsabonnement.
  3. Trykk på Nedgraderingsalternativer, og skriv inn Apple-ID-passordet ditt.
  4. Velg et annet abonnement.
  5. Trykk på Ferdig. Får du ikke trykket på Ferdig?

Nedgrader eller si opp på Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, trenger du ikke å klikke på Apple-ID.
  2. Klikk på iCloud.
  3. Klikk på Administrer.
  4. Klikk på Endre lagringsabonnement.
  5. Klikk på Nedgraderingsalternativer.
  6. Oppgi Apple-ID-passord, og klikk på Administrer.
  7. Velg et annet abonnement.
  8. Klikk på Ferdig. Får du ikke trykket på Ferdig?

Nedgrader eller si opp på PC med Windows

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Lagring.
  3. Klikk på Endre lagringsabonnement.
  4. Klikk på Nedgraderingsalternativer.
  5. Oppgi Apple-ID-passord, og klikk på Administrer.
  6. Velg et annet abonnement.
  7. Klikk på Ferdig. Får du ikke trykket på Ferdig?

Hvis du abonnerer på Apple One

Apple One samler Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud-lagring og mye mer i ett enkelt abonnement. Hvis du allerede har et abonnement på iCloud-lagring, trenger du ikke kansellere det for å registrere deg for Apple One. Finn ut hva som skjer med iCloud-lagringen når du abonnerer

Hvis du betaler for både Apple One og et abonnement på iCloud-lagring, kan du nedgradere eller kansellere abonnementet på iCloud-lagring og kun bruke iCloud-lagringen inkludert i Apple One.

Hvis du nedgraderer eller kansellere abonnementet på iCloud-lagring inkludert i Apple One, kan du også kansellere abonnementet på Apple One. Finn ut hvordan du ser eller avslutter abonnementene dine

Hvis du ikke får valgt Ferdig

Hvis du ikke kan klikke på Ferdig, må du sørge for at du er logget på med samme Apple-ID som for iCloud-lagringsabonnementet ditt. Du kan også prøve å følge denne fremgangsmåten på en annen enhet. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.