Nedgrader iCloud-lagringsplassen

Hvis du har mer lagringsplass på iCloud enn du trenger, kan du nedgradere lagringsabonnementet.

Dette skjer når du nedgraderer lagringsabonnementet

Når du nedgraderer iCloud-lagringsabonnementet, trer reduksjonen av lagringsplassen i kraft etter at det gjeldende månedsabonnementet eller årsabonnementet ditt avsluttes.*

Hvis du nedgraderer eller avslutter abonnementet og det lagrede iCloud-innholdet ditt overgår den tilgjengelige lagringsplassen, vil noen av dataene ikke bli lastet opp i iCloud. Finn ut hvordan du administrerer lagringsplassen ved å slette informasjon du ikke trenger lenger.

Hvis du nedgraderer til det kostnadsfrie iCloud-lagringsabonnementet, får du en lagringskapasitet på 5 GB.

Nedgrader iCloud-lagringsplassen fra en hvilken som helst enhet

Du kan redusere iCloud-lagringsabonnementet fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC. Bare følg disse trinnene.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring.
  2. Trykk på Endre lagringsabonnement.
  3. Trykk på Nedgraderingsalternativer, og skriv inn Apple-ID-passordet ditt.
  4. Velg et annet abonnement.
  5. Trykk på Ferdig.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, trenger du ikke å klikke på Apple-ID.
  2. Klikk på iCloud.
  3. Klikk på Administrer nederst til høyre.
  4. Klikk på Endre lagringsabonnement oppe til høyre.
  5. Klikk på Nedgraderingsalternativer.
  6. Oppgi Apple-ID-passord, og klikk på Administrer.
  7. Velg et annet abonnement.
  8. Klikk på Ferdig.

På Windows-PC

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Lagring.
  3. Klikk på Endre lagringsabonnement.
  4. Klikk på Nedgraderingsalternativer.
  5. Oppgi Apple-ID-passord, og klikk på Administrer.
  6. Velg et annet abonnement.
  7. Klikk på Ferdig.

Finn ut mer

* Kontakt Apple innen 14 dager etter en oppgradering for å be om refusjon. Delvise refusjoner er tilgjengelig der loven krever det.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.