Konfigurer iCloud Drive

Dokumenter du lagrer i iCloud Drive, oppdateres på alle enhetene dine, og du får tilgang til dem fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC samt på iCloud.com.

iCloud Drive på flere enheter

Før du begynner

1. Oppdater iPhone, iPad eller iPod touch til nyeste iOS, og Macen til nyeste macOS.
  2. Konfigurer iCloud på alle enhetene dine.
  3. Sørg for at du er logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene dine.
  4. Hvis du har en Windows-PC, må du oppdatere til Windows 7 eller nyere og laste ned iCloud for Windows.

Hvis du har en enhet som ikke kan oppdateres til nyeste versjon av iOS eller macOS, kan du se systemkravene for å bruke iCloud Drive.

Kom i gang

Konfigurer iCloud Drive alle steder der du vil åpne og redigere filene dine.

iCloud Drive slått på på iPhone

På iPhone, iPad og iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på iCloud.
  3. Sveip for å slå på iCloud Drive.

Du kan finne iCloud Drive-filene dine i Filer-appen

Hvis du bruker iOS 10 eller iOS 9, trykker du på Innstillinger > iCloud > iCloud Drive. Slå på iCloud Drive, og trykk på Vis på Hjem-skjermen. Deretter finner du filene dine i iCloud Drive-appen.

På Mac

iCloud Drive på Mac

1. Gå til Apple-menyen > Systemvalg, og velg iCloud.
  2. Logg på med Apple-ID-en hvis det er nødvendig.
  3. Velg iCloud Drive.

Hvis du vil legge til filer fra Mac-skrivebordet og Dokumenter-mappen til iCloud Drive, oppdaterer du Macen din til macOS Sierra eller nyere, og deretter slår du på Skrivebord og Dokumenter. På Mac finner du filene på skrivebordet og i Dokumenter-mappen i Finder under iCloud. Hvis du legger til enda en stasjonær Mac-maskin, vil ikke filene fra den andre Macen automatisk slå seg sammen med filene på den første Macen. Gå til Skrivebord- og Dokumenter-mappene i iCloud Drive, og se deretter etter en mappe med det samme navnet som den andre Macen.

På iCloud.com

1. Logg på iCloud.com.
  2. Velg Pages, Numbers eller Keynote. Du blir spurt om du vil oppgradere til iCloud Drive.
  3. Klikk på Oppgrader til iCloud Drive.

På Windows-PC

iCloud Drive på PC

Når du har konfigurert iCloud på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du konfigurere det på Windows-PC-en.

1. Gå til Start og åpne Apper eller Programmer og deretter iCloud for Windows.
  2. Skriv inn Apple-ID-en din for å logge på iCloud.
  3. Velg iCloud Drive, og klikk deretter på Bruk.

Hva nå

Når du har konfigurert iCloud Drive, blir alle dokumenter du har lagret i iCloud fra før, automatisk flyttet over til iCloud Drive. iPhone, iPad, iPod touch og iCloud.com oppbevarer filene dine i Filer-appen i tillegg til i Pages-, Numbers- og Keynote-appene. Hvis du ikke ser filene dine i disse appene, kan de være lagret på en enhet som ikke har iCloud Drive slått på.

Finn ut mer om bruk av iCloud Drive.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.