Konfigurer iCloud Drive

Filer og mapper du lagrer i iCloud Drive, oppdateres på alle enhetene dine, og du får tilgang til dem fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, og på iCloud.com.

iCloud Drive-filer

Før du begynner

1. Oppdater iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, og oppdater Mac til den nyeste versjonen av macOS.
  2. Konfigurer iCloud på alle enhetene dine.
  3. Sørg for at du er logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene dine.
  4. Hvis du har en Windows-PC, må du oppdatere til Windows 7 eller nyere og laste ned iCloud for Windows.

Hvis du har en enhet som ikke kan oppdateres til nyeste versjon av iOS eller macOS, kan du se systemkravene for å bruke iCloud Drive.

Kom i gang

Konfigurer iCloud Drive alle steder der du vil åpne og redigere filene dine.

På iPhone, iPad og iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på iCloud.
  3. Slå på iCloud Drive.
    iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan finne iCloud¬Drive-filene dine i Filer-appen

På Mac

1. Gå til Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, trenger du ikke å klikke på Apple-ID.
  2. Velg iCloud.
  3. Logg på med Apple-ID-en hvis det er nødvendig.
  4. Velg iCloud Drive.
    Konfigurere iCloud på Mac

For å legge til filer fra Mac-skrivebordet og Dokumenter-mappen i iCloud Drive slår du på Skrivebord og Dokumenter

• Deretter kan du finne Skrivebord- og Dokumenter-mappene i iCloud-delen til Finder-sidepanelet.
  • Om du legger til enda et Mac-skrivebord, finner du filene i Skrivebord- og Dokumenter-mappene i iCloud Drive, i en mappe med samme navn som på den andre Macen. Filene fra den andre Macen slår seg ikke automatisk sammen med filene på den første Macen.

Om du allerede bruker en funksjon fra en annen skyleverandør som synkroniserer eller administrerer Skrivebord- og Dokumenter-mappene dine, må du slå den av for å kunne bruke Skrivebord og Dokumenter. Skrivebord og Dokumenter krever macOS Sierra eller nyere.

På iCloud.com

1. Logg på iCloud.com.
  2. Velg Pages, Numbers eller Keynote.
  3. Klikk på Oppgrader til iCloud Drive (hvis du blir bedt om å oppgradere).

På Windows-PC

iCloud på Windows-PC

Når du har konfigurert iCloud Drive på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du konfigurere tjenesten på Windows-PC-en din.

1. Gå til Start og åpne Apper eller Programmer og deretter iCloud for Windows.
  2. Skriv inn Apple-ID-en din for å logge på iCloud.
  3. Velg iCloud Drive, og klikk deretter på Bruk.

Hva nå?

Når du har konfigurert iCloud Drive, blir alle dokumenter du har lagret i iCloud fra før, automatisk flyttet over til iCloud Drive. iPhone, iPad og iPod touch oppbevarer filene dine i Filer-appen i tillegg til i Pages-, Numbers- og Keynote-appen. Hvis du ikke ser filene dine i disse appene, kan de være lagret på en enhet som ikke har iCloud Drive slått på.

Finn ut mer om hvordan du bruker iCloud Drive.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.