Hvis du har glemt passordet for Apple-ID-en din

Slik tilbakestiller du Apple-ID-passordet ditt og får tilgang til kontoen igjen.

Den raskeste og enkleste måten å tilbakestille passordet ditt på er via iPhonen din eller en annen godkjent Apple-enhet – en enhet der du har logget på med Apple-ID-en din slik at vi vet at den er din.

Du må ha konfigurert en kode på enheten (eller et passord på Mac).

Tilbakestill Apple-ID-passordet ditt på iPhonen din eller en annen godkjent Apple-enhet

1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på navnet ditt > Passord og sikkerhet > Endre passord.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å tilbakestille passordet.
    Endre passordet ditt i Innstillinger på iPhone

Du kan også følge denne fremgangsmåten på en godkjent iPad, iPod touch eller Apple Watch.

For å tilbakestille passordet ditt på den godkjente Macen din, velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger (eller Systemvalg) > Logg på med Apple-ID-en din (eller Apple-ID). Klikk så på Passord og sikkerhet, klikk deretter på Endre passord, og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du har en ny Apple-enhet

Hvis du har en ny Apple-enhet eller en Apple-enhet der du ikke har logget på med Apple-ID-en din, kan du velge «Glemt Apple-ID-en eller -passordet?» når du ser alternativet.

Under enhetsoppsettet ser du dette alternativet på Apple-ID-påloggingsskjermen. Når oppsettet er fullført, kan du velge en app eller et annet alternativ som ber deg om å logge på:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger-appen og trykk på Meldinger.
  • Mac: Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger (eller Systemvalg). Klikk deretter på Logg på med Apple-ID-en din (eller Apple-ID), og skriv inn Apple-ID-en din.

Tilbakestill Apple-ID-passordet ditt via Apple-kundestøtteappen på en lånt enhet

Hvis du ikke har noen Apple-enhet, men du har tilgang til det godkjente telefonnummeret ditt, kan du låne en Apple-enhet fra en venn eller et familiemedlem eller bruke en i en Apple Store.

1. Åpne Apple-kundestøtteappen på den lånte Apple-enheten. Hvis det er nødvendig, kan du laste ned Apple-kundestøtteappen fra App Store.
  2. Trykk på Passord og sikkerhet > Nullstill Apple-ID-passordet > Kom i gang.
  3. Trykk på «En annen Apple-ID».
  4. Skriv inn Apple-ID-en din og følg instruksjonene på skjermen for å tilbakestille passordet.

Ingen informasjon som du skriver inn, blir lagret på enheten.

Tilbakestill Apple-ID-passordet ditt på nettet

Hvis du ikke har en godkjent enhet, kan du tilbakestille passordet ditt på nettet. Prosessen kan imidlertid ta litt lengre tid.

Hvis det er mulig, bes du om å bruke en pålitelig enhet. Hvis du snart kommer til å ha tilgang til en av de pålitelige enhetene dine, kan det være raskere og enklere å tilbakestille passordet da.

Tilbakestill passordet ditt på iforgot.apple.com