Kjøp mer iCloud-lagring

Du får automatisk 5 GB med kostnadsfri iCloud-lagringsplass for bilder, videoer, filer og mer. Hvis du trenger mer iCloud-lagringsplass, kan du oppgradere fra en av enhetene dine.

Slik fungerer det

Velg mellom total lagringsplass på 50 GB, 200 GB eller 2 TB. Du kan til og med dele abonnementer på 200 GB og 2 TB med familien. Lagringsplassen oppgraderes umiddelbart, og den månedlige betalingsdatoen samsvarer med kjøpsdatoen for abonnementet. Hvis du oppgraderer fra et abonnement til et annet, kansellerer vi det eksisterende abonnementet og belaster deg den forholdsmessige kostnaden* for det nye, større abonnementet.

Lagringsabonnementet faktureres hver måned hvis du ikke nedgraderer lagringsabonnementet. Du mottar en e-post hver måned for å minne deg på den kommende betalingen.

Finn ut mer om iCloud-lagringsabonnementer og prissetting i ditt område.

Oppgrader iCloud-lagringsplassen fra en hvilken som helst enhet

Uansett om du bruker iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, er det enkelt å oppgradere iCloud-lagringsplassen. Velg enheten din nedenfor, og oppgrader med noen få enkle trinn.

Skjermbildet Oppgrader iCloud-lagring på iPhone og Mac

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud > Lagring.
  2. Trykk på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement.
  3. Velg et abonnement.
  4. Trykk på Kjøp, og følg instruksjonene på skjermen.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg og klikk på iCloud.
  2. Klikk på Administrer nederst til høyre.
  3. Klikk på Endre lagringsabonnement eller Kjøp mer lagringsplass.
  4. Velg et abonnement.
  5. Klikk på Neste, og oppgi Apple-ID-passordet ditt.

På Windows-PC

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Lagring.
  3. Klikk på Endre lagringsabonnement.
  4. Velg et abonnement, og klikk på Neste.
  5. Oppgi Apple-ID-passordet, og klikk på Kjøp.

Finn ut mer

* Vi belaster deg prisen for det mer omfattende lagringsabonnementet minus den forholdsmessige prisen for det forrige abonnementet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.