Kjøp mer iCloud-lagring

Du får automatisk 5 GB med kostnadsfri iCloud-lagringsplass for bilder, videoer, filer med mer. Hvis du trenger mer iCloud-lagringsplass, kan du oppgradere fra en av enhetene dine.

Slik fungerer det

Velg mellom total lagringsplass på 50 GB, 200 GB eller 2 TB. Du kan til og med dele abonnementer på 200 GB og 2 TB med familien. Lagringsplassen oppgraderes umiddelbart, og den månedlige betalingsdatoen samsvarer med kjøpsdatoen for abonnementet. Hvis du oppgraderer fra et abonnement til et annet, kansellerer vi det eksisterende abonnementet og belaster deg for den forholdsmessige kostnaden* for det nye, større abonnementet.

Lagringsabonnementet faktureres hver måned hvis du ikke nedgraderer lagringsabonnementet. Du mottar en e-post hver måned for å minne deg på den kommende betalingen.

Finn ut mer om iCloud-lagringsabonnementer og priser i regionen din.

Oppgrader iCloud-lagringsplassen fra en hvilken som helst enhet

Uansett om du bruker iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, er det enkelt å oppgradere iCloud-lagringsplassen. Velg enheten din nedenfor, og oppgrader med noen få enkle trinn.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring.
  2. Trykk på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement.
  3. Velg et abonnement.
  4. Trykk på Kjøp, og følg instruksjonene på skjermen.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, trenger du ikke å klikke på Apple-ID.
  2. Klikk på iCloud.
  3. Klikk på Administrer nederst til høyre.
  4. Klikk på Endre lagringsabonnement eller Kjøp mer lagringsplass, og velg et abonnement.
  5. Klikk på Neste, og oppgi Apple-ID-passordet ditt.

På Windows-PC

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Lagring.
  3. Klikk på Endre lagringsabonnement.
  4. Velg et abonnement, og klikk på Neste.
  5. Oppgi Apple-ID-passordet, og klikk på Kjøp.

Finn ut mer

* Vi belaster deg for prisen for det mer omfattende lagringsabonnementet minus den forholdsmessige prisen for det forrige abonnementet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.