En iPhone og Apple Watch som viser synkroniseringsskjermene.

De første trinnene

Du kan konfigurere og begynne å bruke Apple Watch på bare noen få minutter.

Kom i gang med Apple Watch

Aktivitet-appen, som viser Bevegelse-, Trening- og Oppreist-ringene.

Hold deg i bevegelse

Apple Watch kan registrere aktivitet og trening og oppfordre deg til å ha en mer aktiv hverdag ved hjelp av hyggelige påminnelser og vennskapelige konkurranser.

Hold deg i form med Apple Watch

Lav puls-skjermen, som viser en varsling om at pulsen din lå under 40 slag per minutt i 10 minutter.

Følg med på helsen din

Apple Watch kan hjelpe deg med å holde oversikt over viktig helseinformasjon, inkludert menstruasjonssyklus, rask og langsom puls og ujevnhet i hjerterytmen. Du kan også ta et EKG for å sjekke hjerterytmen ved hjelp av EKG-appen på Apple Watch.

Hold oversikt over viktig helseinformasjon med Apple Watch

En samtale med meldinger. App-knappen og meldingsfeltet er nederst.

Hold kontakten

Med appene Meldinger, Mail, Telefon og Walkietalkie er det enkelt å kommunisere med familie, venner og kolleger.

Hold kontakten med Apple Watch

Hvis du vil bla gjennom innholdet i Apple Watch-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.