En iPhone og Apple Watch som viser sammenkoblingsskjermene.

De første trinnene

Du kan konfigurere og begynne å bruke Apple Watch på bare noen få minutter.

Kom i gang

Trening-skjermen, med Løping utendørs markert.

Hold deg i aktivitet

Apple Watch kan registrere aktivitet og trening og oppfordre deg til å ha en mer aktiv hverdag ved hjelp av hyggelige påminnelser og vennskapelige konkurranser.

Kom deg i form med Apple Watch

Høy puls-skjermen som viser en varsling om at pulsen din lå over 120 slag per minutt mens du har vært inaktiv i 10 minutter.

Følg med på helsen din

Apple Watch kan hjelpe deg med å registrere viktig helseinformasjon, blant annet menstruasjonssyklus og rask og langsom puls.

Hold oversikt over viktig helseinformasjon med Apple Watch

Apple Watch som viser en melding i Meldinger-appen.

Hold kontakten

Med appene Meldinger, Mail, Telefon og Walkietalkie er det enkelt å kommunisere med familie, venner og kolleger.

Hold kontakten med Apple Watch

Hvis du vil bla gjennom innholdet i Apple Watch-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til kundestøttesiden for Apple Watch.