Hold øye med det som er viktig for deg

iPhone, iPad eller iPod touch

Bruk Hvor er? til å finne og beskytte en mistet eller stjålet enhet.

Mac

Bruk Hvor er? til å finne og beskytte en mistet eller stjålet Mac.

AirPods

Bruk Hvor er? til å se AirPods på kartet og spille av en lyd for å finne dem.

Apple Watch

Hvor er? kan hjelpe deg med å finne en mistet Apple Watch og beskytte informasjonen din.

Venner og familie

Finn ut hvordan du deler posisjonen din, og konfigurer stedsbaserte varslinger med venner og familiemedlemmer.

Personlige eiendeler

Finn ut hvordan du holder styr på personlige eiendeler med AirTag eller tilbehør i Hvor er?-nettverket.

Hvis Hvor er? er frakoblet

Finn ut hva du kan gjøre hvis enheten ikke er oppført, den er frakoblet eller du ser en uventet enhet i Hvor er?.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.