Finn nøkler, ryggsekker og mye annet med AirTag og Hvor er?

Bruk AirTag og Hvor er? for å holde styr på viktige ting og finne dem hvis du har forlagt dem. Hvis tingen er i nærheten, kan du bruke presisjonssøk (på støttede iPhone-modeller) for å finne den.

Finn tingene dine med AirTag og Hvor er?

Hvis du ikke finner nøkler, ryggsekk eller andre ting med AirTag, kan du bruke Hvor er? til å finne dem på et kart, få veibeskrivelse dit og spille av en lyd på høyttaleren på AirTag-brikken.

Finn en mistet AirTag med Hvor er?

Når du er i nærheten av AirTag-brikken, kan du trykke på Finn i nærheten for å bruke presisjonssøk for å finne den.

AirTag bruker Hvor er?-nettverket – et kryptert, anonymt nettverk med flere hundre millioner Apple-enheter som kan hjelpe deg med å finne tingene dine. Enheter i nærheten sender posisjonen til den mistede AirTag-brikken din til iCloud, slik at du kan finne ut hvor den er. Alt er anonymt og kryptert for å ivareta alles personvern.

Bruk presisjonssøk for å finne en ting i nærheten

Hvis AirTag-brikken er innenfor Bluetooth-rekkevidde, kan du finne den ved å trykke på Finn i nærheten, selv om den ligger mellom sofaputene eller under en haug med brev.

iPhone-modeller med Ultrabredbånd støtter Finn i nærheten

Finn en eiendel i nærheten

1. Åpne Hvor er?, og trykk på Objekter.

2. Velg AirTag-brikken, og trykk på Finn i nærheten.

I Hvor er?-appen på iPhone kan du finne AirTag-brikker som er festet til husnøklene dine eller andre personlige eiendeler.
  3. Følg instruksjonene på skjermen, og beveg deg rundt i området til iPhonen kobler seg til AirTag-brikken.

4. Følg avstands- og retningsinformasjonen som iPhonen viser. iPhonen vibrerer når du kommer nærmere AirTag-brikken.

• Du kan trykke på Spill lyd for å høre pipelyder som hjelper deg med å finne AirTag.

• Hvis iPhone sier at det er nødvendig med mer lys, kan du fjerne tildekkingen av kameraet eller trykke på Slå på lommelykten-knappenBildet har ingen alternativ tekst.

Hvis knappen Finn i nærheten ikke vises

Hvis Finn i nærheten ikke vises, kontrollerer du at du har slått på Stedstilgang for Hvor er?.

1. Gå til Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Stedstjenester, og kontroller at Stedstjenester er slått på.

2. Rull ned, og trykk på Hvor er?.

3. Velg hvordan du vil at Hvor er? skal få tilgang til posisjonen din.

4. For å få den mest nøyaktige posisjonen må du slå på Nøyaktig posisjon.

Ser du fortsatt ikke Finn i nærheten? AirTag-brikken kan være utenfor iPhonens rekkevidde. Prøv først å finne den på et kart og få veibeskrivelse til posisjonen.

Omgivelsene, slik som veggmaterialer eller gjenstander mellom iPhonen og AirTag-brikken, kan påvirke ytelsen.

Hvis du låner bort en personlig eiendel med en AirTag på

Hvis du låner bort nøkler eller andre personlige eiendeler med en AirTag til en venn eller et familiemedlem, kan du også dele AirTag-brikken med vedkommende. På den måten kan personen bruke Hvor er? og Presisjonssøk for å finne gjenstanden, og vedkommende mottar ikke sporingsvarsler.

Del en AirTag eller et annet objekt i Hvor er?

Hvor er?-nettverket støttes ikke i Sør-Korea, og funksjonen kan være utilgjengelig i andre regioner på grunn av lokal lovgivning.