Bruk Hvor er?-appen til å finne en tapt enhet eller eiendel

Finn ut hvordan du kan bruke Hvor er?-appen til å finne en tapt enhet eller eiendel, for eksempel hvordan du kan finne den på et kart eller merke den som mistet.

Bruk Hvor er? til å finne AirPods, Apple Watch og AirTag

Hvis du har mistet eller forlagt en Apple-enhet eller en eiendel, bruker du bare Hvor er?-appen på en iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, eller en Mac med den nyeste versjonen av macOS logget på med samme Apple-ID. Du kan også bruke Finn enheter- eller Finn objekter-appen på Apple Watch med den nyeste versjonen av watchOS.

Hvis du har mistet eller forlagt iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac, AirPods-produkter eller støttede Beats-produkter, kan du også bruke Hvor er?-appen på en enhet som tilhører noen i familiedelingsgruppen din. Eventuelt kan du logge deg på iCloud.com/find i en nettleser.

Hvilke funksjoner er tilgjengelige for den tapte enheten eller eiendelen din?

Tilgjengeligheten av Hvor er? og funksjoner i tjenesten kan variere etter land.

iPhone, iPad, iPod touch

• Se posisjon
  • Spill av en lyd
  • Merk som mistet (Mistet-modus)
  • Fjernsletting
  • Varsle meg når den er funnet
  • Varsle meg hvis den gjenglemmes

Mac

• Se posisjon
  • Spill av en lyd
  • Merk som mistet (lås Mac-maskinen)
  • Fjernsletting
  • Varsle meg når den er funnet
  • Varsle meg hvis den gjenglemmes*

* Funksjonen er bare tilgjengelig på MacBook med Apple-chip.

Apple Watch

• Se posisjon
  • Spill av en lyd
  • Merk som mistet (Mistet-modus)
  • Fjernsletting
  • Varsle meg når den er funnet

AirPods (3. generasjon), AirPods Pro, AirPods Pro (2. generasjon), AirPods Max

• Se posisjon
  • Finn i nærheten
  • Spill av en lyd
  • Mistet-modus (Merk som mistet)
  • Varsle meg når den er funnet
  • Varsle meg hvis den gjenglemmes

AirPods (1. generasjon), AirPods (2. generasjon), Beats-produkter

• Se posisjon
  • Spill av en lyd

Produkter fra tredjeparter

• Se posisjon
  • Mistet-modus
  • Andre funksjoner varierer avhengig av produkt

AirTag

• Se posisjon
  • Finn i nærheten
  • Spill av en lyd
  • Mistet-modus (Merk som mistet)
  • Varsle meg når den er funnet
  • Varsle meg hvis den gjenglemmes

Lommebok i skinn med MagSafe til iPhone

• Se posisjon
  • Vis telefonnummer
  • Varsle når den kobles fra

Finn den på et kart

1. Åpne Hvor er?-appen.
  2. Velg fanen Enheter eller Objekter.
  3. Velg enheten eller eiendelen for å finne den på kartet. Hvis du er med i en familiedelingsgruppe, kan du finne enhetene til medlemmene i gruppen.
  4. Velg Veibeskrivelse for å åpne posisjonen i Kart.

Hvis du slår på Hvor er?-nettverket, kan du finne enheten eller eiendelen selv om den ikke er koblet til et wifi- eller mobilnettverk. Hvor er?-nettverket er et kryptert, anonymt nettverk av flere hundre millioner Apple-enheter som kan hjelpe deg med å finne enheten eller eiendelen din.

Finner du ikke enheten din?

• Kanskje Hvor er? ikke er slått på.
  • Hvis du bruker Hvor er?-appen, kan du ikke se enhetens plassering hvis det har gått mer enn syv dager siden den siste plasseringen ble sendt til Apple.
  • Hvis du bruker iCloud.com/find, kan du ikke se enhetens plassering hvis den er slått av, batteriet er tomt, eller det har gått mer enn et døgn siden den siste plasseringen ble sendt til Apple.
  • Finn ut hvordan du fortsatt kan beskytte informasjonen din.

Spill av en lyd

1. Åpne Hvor er?-appen.
  2. Velg fanen Enheter eller Objekter.
  3. Velg enheten eller eiendelen du har mistet, og velg Spill lyd. Hvis enheten er frakoblet, spiller den ikke av en lyd inntil den er koblet til et nettverk. Hvis AirTagen som er festet til eiendelen din, er utenfor Bluetooth-rekkevidde, vil ikke brikken spille av en lyd før den er innenfor Bluetooth-rekkevidde.

iPhonen vil også varsle deg hvis AirPods er utenfor Bluetooth-rekkevidde når du ikke er på et relevant sted, som for eksempel hjemme eller på jobb. Med noen AirPods-modeller vil iPhone kun varsle deg i et døgn etter siste bruk.

Finn ut mer om varsling hvis den gjenglemmes

Merk enheten som mistet, eller slå på Mistet-modus for eiendelen din

1. Åpne Hvor er?-appen og Velg fanen Enheter eller Objekter.
  2. Velg enheten eller eiendelen du har mistet.
  3. Bla ned til Merk som mistet eller Mistet-modus, og velg Aktiver.
  4. Følg fremgangsmåten på skjermen hvis du vil at kontaktinformasjonen din skal vises på den savnede enheten eller eiendelen, eller hvis du vil legge inn en egendefinert melding der du ber finneren om å kontakte deg.
  5. Velg Aktiver.

Hva skjer hvis du slår på Mistet-modus for enheten din?

Med Merk som mistet fjernlåses en savnet iPhone, iPad, iPod touch eller Mac med en sikkerhetskode, slik at informasjonen din holdes sikker selv om du mister enheten. Du kan også vise en egendefinert melding med telefonnummeret ditt på låseskjermen og spore enhetens posisjon. Finn ut mer om hvordan du bruker Merk som mistet.

Hva skjer hvis du slår på Mistet-modus for eiendelen din?

Når du slår på Mistet-modus for en personlig eiendel med AirTag eller et kompatibelt tredjepartsprodukt, kan du dele en melding med telefonnummeret ditt eller e-postadressen din. Hvis noen finner AirTagen din, kan vedkommende se meldingen ved å trykke på og holde toppen av iPhonen eller den NFC-kompatible smarttelefonen inntil AirTagen for å åpne found.apple.com. Hvis noen finner det kompatible tredjepartsproduktet ditt, kan finneren åpne Hvor er?-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, og deretter velge fanen Objekter, trykke på Identifiser funnet objekt og velge objektet fra listen for å se meldingen din.

Slett en enhet

1. Sørg for at du prøver fremgangsmåten ovenfor for å gjenopprette den savnede enheten – dette kan ikke angres.
  2. Åpne Hvor er?-appen, og velg fanen Enheter.
  3. Velg enheten du vil fjernslette.
  4. Bla ned og velg Slett denne enheten.
  5. Velg Slett [enhet].

Hvis den savnede enheten din er dekket av AppleCare+ med dekning for tyveri og tap, bør du ikke slette enheten. I stedet kan du sende inn et krav for den tapte eller stjålne enheten.

Hva skjer hvis du sletter en enhet?

Når du sletter enheten, slettes all informasjonen din (inkludert kreditt-, debet- eller forhåndsbetalte kort for Apple Pay) fra enheten.

Hvis du sletter en enhet som hadde iOS 15, iPadOS 15 eller nyere installert, kan du bruke Hvor er? til å finne enheten eller spille av en lyd på den. Ellers vil du ikke kunne finne enheten eller spille av en lyd på den etter at du har slettet den. Du kan fortsatt finne en Mac eller Apple Watch hvis den er i nærheten av et wifinettverk som har blitt brukt tidligere.