Legg til en AirTag i Hvor er? for å holde styr på personlige eiendeler

Hold styr på personlige eiendeler ved å feste en AirTag. Du kan legge til en AirTag, eller annet kompatibelt tilbehør for Hvor er?-nettverket, i Objekter-fanen i Hvor er?.

En nøkkel-emoji, en ryggsekk-emoji og en sykkel-emoji inni hver sin stedsnål.

AirTag og Hvor er?

Legg til en AirTag, eller kompatibel tredjeparts tilbehør i Hvor er?-nettverket, for å holde styr på dine personlige eiendeler.

AirTag og produkter i Hvor er?-nettverket bruker kraften til Hvor er?-nettverket – et kryptert, anonymt nettverk med hundrevis av millioner av Apple-enheter. Enheter i Hvor er?-nettverket bruker sikker Bluetooth-teknologi for å oppdage de forsvunne objektene dine når de er i nærheten, og rapporterer den omtrentlige plasseringen tilbake til deg, slik at du kan finne dem på en privat og sikker måte.

Finn den tapte Apple-enheten eller AirTag med Hvor er?

Finn posisjonen til AirTagen med Presisjonssøk

Du kan legge til opptil 32 objekter i Hvor er?. I tillegg til AirTag og Hvor er?-nettverkstilbehør fra tredjeparter i Objekter-fanen, teller AirPods Max som ett objekt. AirPods og AirPods Pro (1. generasjon) teller som to objekter, og AirPods Pro (2. generasjon) teller som tre objekter.

Legg til en AirTag

1. Hold AirTagen nær iPhone eller iPad, og trykk deretter på Koble til. Hvis du har flere AirTager og får varselet «Flere enn én AirTag registrert», må du sørge for at bare én AirTag er i nærheten av enheten om gangen.

Når du holder AirTagen nær iPhone eller iPad, får du muligheten til å koble til.
  2. Gi AirTag et navn, og trykk deretter på Fortsett.

Velg et navn fra listen for AirTagen din, eller lag et egendefinert navn.
  3. For å registrere AirTagen på Apple‑ID-en din trykker du på Fortsett en gang til.

4. Trykk på Ferdig.

Du kan også legge til AirTag i Hvor er?: Trykk på objekter, trykk på Legg til-knappenBildet har ingen alternativ tekst, og trykk deretter på «Legg til AirTag».

Når du legger til en AirTag (eller eiendel fra tredjepart), kan du dele den – slik at den som låner eiendelen, som for eksempel nøklene dine, kan finne dem også.

Del en AirTag

Legg til et kompatibelt tredjepartsprodukt

For å legge til en eiendel i Hvor er?-nettverket til Hvor er? følger du produsentens instruksjoner for å koble eiendelen til iPhonen din. Åpne Hvor er?, trykk på objekter, trykk på Legg til-knappenBildet har ingen alternativ tekst, og deretter trykker du på «Legg til annet objekt». Følg veiledningen på skjermen for å konfigurere eiendelen.

I Hvor er? trykker du på Legg til annet element for å legge til et tredjepartstilbehør for Hvor er?-nettverket.

Hvis du ikke kan legge til AirTag

Først må du sørge for at iPhone eller iPad er klar. Følg deretter trinnene for å prøve å legge til AirTag igjen.

Klargjør enheten

• Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.

• Gå til Innstillinger > Bluetooth, og sjekk at det er slått på.

• Gå til Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Stedstjenester, og kontroller at Stedstjenester er slått på. Bla deretter ned, trykk på Hvor er?, og velg et tilgangsnivå. For å få den mest nøyaktige posisjonen må du slå på Nøyaktig posisjon.

• Slå på iCloud-nøkkelring

• Sjekk at oppsettet av Apple-ID-en din er fullført: I Innstillinger trykker du på navnet ditt. Se etter eventuelle varsler for å oppdatere Apple-ID-innstillinger.

• Sørg for at du har en sterk Wi-Fi-tilkobling eller mobiltilkobling.

Konfigurer AirTag på nytt

• Hvis konfigurasjonsanimasjonen forsvant, trykker du på sideknappen eller Dvale/våkne-knappen på iPhone for å sette den i dvale. Deretter vekker og låser du den opp, og venter i 15 sekunder. Animasjonen skal dukke opp igjen.

• Hvis du prøver å konfigurere mer enn én AirTag, må du sørge for at bare én er i nærheten av enheten om gangen.

• Hvis du får en feilmelding om at nye objekter ikke kan legges til, administrerer du objektene du har, i Hvor er?. Objekter inkluderer alt i Objekter-fanen og AirPods i Enheter-fanen. Du kan legge til opptil 32 objekter.

• Det kan hende du må fjerne og bytte ut batteriet i AirTagen

• Hvis AirTagen fortsatt ikke vil koble til, tilbakestiller du den

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.