Hold styr på personlige objekter med Hvor er?

Fra og med iOS 14.3, iPadOS 14.3 og macOS Big Sur 11.1 kan du holde styr på kompatible tredjepartsprodukter på Objekter-fanen i Hvor er?-appen. Les om produktene som støttes, og hvordan du kommer i gang.

En nøkkel-emoji, en ryggsekk-emoji og en sykkel-emoji inni hver sin stedsnål.

Med den nye Objekter-fanen i Hvor er? kan du holde styr på kompatible tredjepartsprodukter og personlige objekter ved bruk av Hvor er?-nettverket – et kryptert, anonymt nettverk av flere hundre millioner Apple-enheter. Enheter på Hvor er?-nettverket bruker sikker Bluetooth-teknologi for å oppdage de forsvunne objektene dine når de er i nærheten, og rapportere den omtrentlige plasseringen til deg, slik at du kan finne dem.

Kom i gang

Følg fremgangsmåten under for å legge til et kompatibelt tredjepartsprodukt i Hvor er?

1. Følg produsentens veiledning for å starte tilkoblingsprosessen.
  2. Åpne Hvor er?-appen på iPhone, iPad, eller iPod touch.
  3. På Objekter-fanen trykker du på Legg til nytt objekt.
  4. Følg trinnene på skjermen for å gi objektet navn og registrere det på Apple-ID-en din.

Når du har lagt til objektet, kan du se det på kartet, velge om det skal spilles av en lyd når det er i nærheten, slå på Mistet-modus og bli varslet når objektet blir funnet, avhengig av hvilke funksjoner objektet støtter.

Finn ut mer om hvordan du finner objekter med Hvor er? på iPhone, iPadiPod touch eller Mac

Støttede produkter

For å identifisere produkter eller tilbehør som fungerer sammen med Hvor er?, se etter «Works with Apple Find My»-merket (fungerer sammen med Apple Hvor er?) på nettsteder eller produktemballasje:

Works with Apple Find My (fungerer sammen med Apple Hvor er?)

Disse produktene er kompatible med Hvor er?:

Belkin SOUNDFORM Freedom True Wireless Earbuds

VanMoof S3 & X3 E-Bikes

Chipolo ONE Spot

Hvis du trenger hjelp

Sørg for at Apple-ID-en din er beskyttet med tofaktorautentisering, og kontroller deretter følgende.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

På Mac:

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.