Slik bytter du ut AirTag-batteriet

Du kan bytte ut AirTag-batteriet. Slik gjør du det.

Advarsel: AirTagen, batteridekselet og batteriet kan utgjøre kvelningsfare eller forårsake andre skader på små barn. Oppbevar disse gjenstandene utilgjengelig for små barn.

Bytt ut AirTag-batteriet

1. Trykk inn AirTagens batterideksel i polert rustfritt stål og roter dekselet mot klokken til det stopper.

2. Ta av dekselet, og ta ut batteriet.

3. Sett inn et nytt CR2032 lithium 3V-myntbatteri (kan kjøpes i de fleste elektronikkbutikker og større dagligvarebutikker) med den positive siden vendt oppover. Du hører en lyd som indikerer at batteriet er koblet til.

• Batterier må oppbevares utilgjengelig for barn. For ytterligere å forhindre utilsiktet svelging bør du bruke et CR2032-batteri med bittert belegg, for eksempel et litium knappcellebatteri av typen Duracell 2032 med bittert belegg. Se etter emballasje med påskriften «Kompatibel med Apple AirTag». Noen CR2032-batterier med bittert belegg fungerer kanskje ikke med AirTag eller andre batteridrevne produkter.

4. Sett dekselet på igjen. Pass på å innrette de tre flikene på dekselet med de tre sporene på AirTagen.

5. Roter dekselet med klokken til det stopper.

No alt supplied for Image

Finn ut om du trenger å bytte ut batteriet

Når AirTag-batteriet er veldig lavt, vises et varsel på iPhone:

No alt supplied for Image

Du kan også sjekke Hvor er?-appen for å se om AirTag-batteriet må byttes:

1. Åpne Hvor er?-appen.

2. Trykk på Objekter-fanen.

3. Trykk på AirTagen du vil sjekke batterinivået til.

4. Hvis ladningen er veldig lav, vises Low Battery under navnet på AirTag-en din.