Slik finner du AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max du har mistet

Trenger du hjelp til å finne AirPods? Bruk Hvor er? til å se AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max på et kart eller spille av en lyd for å finne dem, slik at du kan fortsette med trådløs lytting.

Hvis du allerede har konfigurert Hvor er [enhet]? med en iPhone, iPad eller iPod touch som du bruker med AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max, kan du bruke Hvor er? til å finne dem. Hvis du ikke har slått på Hvor er [enhet]? før du mistet AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max, kan du ikke bruke Hvor er? til å finne dem. Finn ut hvordan du konfigurerer Hvor er [enhet]?

Se AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max på et kart

Hvor er? viser deg posisjonen til Apple-enhetene som du er pålogget med samme Apple-ID, inkludert AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max. Eller, hvis de ikke er tilkoblet, når og hvor de var tilkoblet sist.

Se AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

1. Åpne Hvor er?-appen.
  2. Velg Enheter-fanen.
  3. Velg AirPods. Under hver enhet ser du en posisjon eller «Ingen steder funnet».

Se AirPods eller AirPods Pro på datamaskinen

1. Gå til iCloud.com/find.
  2. Logg på med Apple-ID.
  3. Klikk på Alle enheter og deretter på AirPods. Under hver enhet ser du når posisjonen sist ble funnet, eller «Frakoblet».

Hvis du bare trenger å finne én AirPod eller AirPod Pro

Hvis to AirPods eller AirPods Pro ligger på hvert sitt sted, ser du bare én posisjon om gangen på kartet. Bruk kartet til å finne én AirPod eller AirPod Pro og legg den i etuiet. Oppdater kartet og finn den andre.

Spill av en lyd

Hvis AirPods er i nærheten av en av Apple-enhetene dine og koblet til Bluetooth, kan du få hjelp til å finne dem ved å spille av en lyd fra iCloud.com eller Hvor er?-appen. AirPods spiller av en lyd som blir gradvis høyere i to minutter eller til du ber dem om å stoppe.

1. Åpne Hvor er?-appen.
  2. Velg Enheter-fanen.
  3. Velg AirPods fra listen.
  4. Trykk på Spill av lyd.

Sørg for at AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max ikke er i eller på ørene før du spiller av en lyd.

Hvis AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max er frakoblet

Hvis AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max er utenfor rekkevidde eller må lades, ser du kanskje deres sist kjente posisjon, «Ingen steder funnet» eller «Frakoblet». Du ser heller ikke posisjonen til AirPods eller AirPods Pro hvis de er i ladeetuiet. Du kan se AirPods Max i Hvor er? i opptil 18 timer om de er i Smart Case. Når de er utenfor Smart Case, kan du se dem i 72 timer. Finn ut mer om batteritiden til AirPods Max

Hvis du ser «Ingen steder funnet» eller «Frakoblet» under AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max, kan du ikke spille av en lyd for å finne dem, men du kan kanskje få veibeskrivelse til posisjonen der de ble koblet til sist. Hvis de skulle bli tilkoblet igjen, får du en melding på iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten som du bruker dem med.

Hvor er? er den eneste måten du kan spore en mistet eller stjålet enhet på. Det er ingen annen Apple-tjeneste som kan finne, spore eller på annen måte flagge enheten for deg.

Du har ikke tilgang til Hvor er? hvis du bruker en administrert Apple-ID fra en skole eller institusjon.

Erstatte en manglende AirPod eller et etui

Hvis du fortsatt ikke finner AirPoden eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.

Du kan også finne ut mer om AirPods-priser og servicealternativer.