Slik finner du AirPods som har forsvunnet

Trenger du hjelp til å finne AirPods? Bruk Hvor er? til å se AirPods på et kart eller spille av en lyd for å finne dem, slik at du kan fortsette med trådløs lytting.

Slik fungerer det

Hvor er? kan hjelpe deg med å finne AirPods som har forsvunnet. Hvis du allerede har konfigurert Finn [enhet] med en iPhone, iPad eller iPod touch som du bruker med AirPods, er den automatisk aktivert for AirPods også. Så hvis AirPods har forsvunnet, ikke er i etuiet og befinner seg et sted i nærheten, kan du bruke Hvor er? til å finne dem igjen. Hvis AirPods er utenfor rekkevidde for alle enhetene dine, må lades eller ligger i AirPod-etuiet, kan Hvor er? likevel være til hjelp ved å vise når og hvor de var tilkoblet sist.

Se AirPods på et kart

Logg på iCloud.com eller bruk Hvor er?-appen for å se AirPods på et kart. Hvor er? viser deg posisjonen til Apple-enhetene som du er pålogget med samme Apple-ID, og posisjonen til AirPods. Eller, hvis de ikke er tilkoblet, når og hvor de var tilkoblet sist.

På datamaskinen

1. Gå til iCloud.com.
  2. Logg på med Apple-ID.
  3. Åpne Finn iPhone.
  4. Klikk på Alle enheter og deretter på AirPods.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Hvor er?-appen.
  2. Velg Enheter-fanen.
  3. Velg AirPods.

Under hver enhet ser du en posisjon eller «Ingen steder funnet».

Hvis to AirPods ligger på hvert sitt sted, ser du bare én posisjon om gangen på kartet. Bruk kartet til å finne én AirPod og legg den i etuiet. Oppdater kartet og finn den andre.

Spill av en lyd

Hvis AirPods er i nærheten av en av Apple-enhetene dine og koblet til Bluetooth, kan du få hjelp til å finne dem ved å spille av en lyd fra iCloud.com eller Hvor er?-appen. AirPods spiller av en lyd som blir gradvis høyere i to minutter eller til du ber dem om å stoppe.

1. Åpne Hvor er?-appen.
  2. Velg Enheter-fanen.
  3. Velg AirPods fra listen.
  4. Trykk på Spill av lyd.

Sørg for at du tar AirPods ut av ørene før du spiller av en lyd.

Hvis AirPods er frakoblet

Hvis du ikke slo på Finn [enhet] før AirPods forsvant, kan du ikke bruke appen til å finne dem. Hvis du ser «Ingen steder funnet» under AirPods, kan du ikke spille av en lyd for å finne dem. Men du kan ha muligheten til å få veibeskrivelser til stedet der de var tilkoblet sist. Hvis AirPods skulle bli tilkoblet igjen, får du en melding på iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten som du bruker dem med.

Hvor er? er den eneste måten du kan spore en mistet eller stjålet enhet på. Det er ingen annen Apple-tjeneste som kan finne, spore eller på annen måte flagge enheten for deg.

Du har ikke tilgang til Hvor er? hvis du bruker en administrert Apple-ID fra en skole eller institusjon.

Erstatte en manglende AirPod eller et etui

Hvis du fortsatt ikke finner AirPoden eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du lese om hvordan du konfigurerer erstatningen.

Du kan også finne ut mer om AirPod-priser og servicealternativer.