Finn iPhone, iPad, Mac og Apple Watch

Slå på Finn iPhone på Apple-enhetene dine. Deretter kan du bruke Finn iPhone-appen eller iCloud.com for å få hjelp med å finne dem hvis de forsvinner.

Slå på Finn iPhone

Slå på Finn iPhone på alle enhetene dine, slik at du kan finne dem hvis de forsvinner.

Bruk Finn iPhone

Når du logger på iCloud.com eller Finn iPhone-appen, kan du se enheten du har mistet på et kart eller spille av en lyd. Du kan også bruke Mistet-modus til å låse, spore eller slette all den personlige informasjonen din fra enheten eksternt.

Hvis jeg fortsatt ikke finner enheten min?

Hvis du har en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple Watch som du tror er mistet eller stjålet, kan denne fremgangsmåten hjelpe deg med å finne enheten og beskytte dataene.