Spor og finn en Apple-enhet du har mistet

Når du slår på Finn iPhone, kan iCloud hjelpe deg å finne igjen en enhet du har mistet. Og hvis du har mistet enheten for godt eller den har blitt stjålet, hjelper Aktiveringslås deg med å holde opplysningene dine sikre og gjør det vanskelig for andre å bruke eller selge den.

Slå på Finn iPhone

Slå på Finn iPhone på alle enhetene dine, slik at du kan finne dem hvis de forsvinner.

Bruk Finn iPhone

Når du logger på iCloud.com eller Finn iPhone-appen, kan du se enheten du har mistet på et kart eller spille av en lyd. Du kan også bruke Mistet-modus til å låse, spore eller slette all den personlige informasjonen din fra enheten eksternt.

Hvis jeg fortsatt ikke finner enheten min?

Hvis du tror at du har mistet iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch eller AirPods eller den/de er stjålet, kan denne fremgangsmåten hjelpe deg med å finne enheten og beskytte dataene.