Hold øye med det som er viktig for deg

Hvor er? kombinerer Finn iPhone og Finn vennene mine i én app i iOS 13.

Bruk Hvor er? på iCloud.com

Når du har slått på Finn [enhet] på alle enhetene dine, kan du bruke iCloud.com til å finne igjen en enhet hvis den skulle bli borte. Du kan også dele posisjonen din med venner og familie eller se hvor vennene dine er på iCloud.com

Finn en enhet som er borte

Finn ut hva du bør gjøre hvis enheten din blir borte.

Hva om jeg fortsatt ikke finner enheten min?

Hvis du tror at du har mistet iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch eller AirPods eller den/de er stjålet, kan denne fremgangsmåten hjelpe deg med å finne enheten og beskytte dataene.