Hold øye med det som er viktig for deg

Bruk Finn-appen

Hvor er? kombinerer Finn iPhone og Finn vennene mine i én app i iOS 13.

Bruk Hvor er? på iCloud.com

Slå på Aktiveringslås

Hvor er? har Aktiveringslås, som hindrer at noen andre bruker din iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller Mac hvis du mister den eller den blir stjålet.

Finner du fremdeles ikke enheten?

Hvis du tror at du har mistet eller blitt frastjålet en iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch eller AirPods, kan denne fremgangsmåten hjelpe deg med å finne enheten og beskytte dataene.