Hold øye med det som er viktig for deg

Med Finn kan du dele posisjonen din, få andres posisjon delt med deg eller finne igjen en enhet du har mistet.

Slå på Finn

Slå på Finn på alle enhetene dine, slik at du kan finne de hvis de blir borte. Eller del posisjonen din med venner og familie.

Bruk Finn

Når du bruker Finn, kan du se enheten som er borte, på et kart og få veibeskrivelser til der den er. Du kan også få enheten til å spille av en lyd. Du kan også slå på Del posisjonen min, slik at venner og familie vet hvor du er.

Hva om jeg fortsatt ikke finner enheten min?

Hvis du tror at du har mistet iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch eller AirPods eller den/de er stjålet, kan denne fremgangsmåten hjelpe deg med å finne enheten og beskytte dataene.