Support voor Find My

Houd je Apple apparaten of persoonlijke objecten in het oog.

Apparaten

iPhone of ander apparaat

Gebruik de Zoek mijn-app of iCloud.com/find om je te helpen een zoekgeraakte iPhone, iPad, Apple Watch of Mac terug te vinden. Als je een apparaat niet kunt vinden of denkt dat het gestolen is, kun je het vergrendelen om je gegevens te beschermen.

AirPods

Met 'Zoek mijn' kun je je AirPods weergeven op een kaart, een geluid afspelen om ze makkelijker te vinden en de precieze locatie bekijken als ze in de buurt zijn.

Personen

Personen zoeken

Gebruik de Zoek mijn-app om vrienden en familie te volgen. Je kunt zelfs een melding krijgen wanneer iemand aankomt bij of vertrekt vanaf een specifieke locatie.

Je locatie delen

Zet een speld neer om je huidige locatie, je verwachte aankomsttijd in Kaarten of je huidige live locatie in 'Zoek mijn' of Berichten te delen.

Objecten

Een AirTag configureren

Configureer een AirTag in 'Zoek mijn' om je persoonlijke objecten te volgen.

Nauwkeurig zoeken

Je iPhone kan je rechtstreeks begeleiden naar een zoekgeraakt object in de buurt waaraan een AirTag is bevestigd.

AirTag-waarschuwing

Als een van je apparaten een onbekende AirTag, een onbekend Zoek mijn-netwerkaccessoire of een ontbrekende set AirPods detecteert, lees je hier hoe je deze kunt vinden, er meer informatie over kunt ontvangen, en deze kunt uitschakelen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.