Support voor iPhone

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor iPhone.

Ontworpen voor iedereen

In Apple apparaten zijn krachtige ondersteunende functies ingebouwd als aanvulling op uw gezichtsvermogen, uw gehoor, uw motoriek enzovoort.

Maak kennis met de iPhone X

Als u een iPhone X gebruikt, is uw gezicht uw wachtwoord, zullen uw selfies uitblinken en is alles met één veeg toegankelijk.

Meer doen met iPhone

Ontdek de nieuwste iPhone-functies waarmee u meer kunt doen dan ooit tevoren.

Ontdek meer