iPhone Support

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor iPhone.

Nieuwe iPhone-gebruiker

Graag verwelkomen we u als nieuwe iPhone-gebruiker. Hier vindt u enkele basisonderwerpen zodat u aan de slag kunt met uw nieuwe iPhone.

Uitgelichte onderwerpen

Populaire lokale apps zoeken

Lees hier welke apps de plaatselijke bevolking graag gebruikt voor als u op reis bent. Open de App Store, tik op Ontdek en zoek in Populair vlakbij.

– Ben, AppleCare Team Manager

Bronnen

iPhone-gemeenschap

Contact opnemen met Apple Support

Help me met mijn iPhone

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.