Support voor iPhone

Aan de slag

Upgrade naar iOS 17

Het is gemakkelijk om te upgraden naar iOS 17 en nieuwe functies te ervaren om je iPhone te personaliseren, jezelf uit te drukken in oproepen en berichten, inhoud te delen en meer.

Een reservekopie maken van je gegevens

Maak een reservekopie van je iPhone in iCloud of op je computer voor het geval je apparaat zoek of beschadigd raakt of wordt vervangen.

Gegevens overzetten naar een nieuwe iPhone met Begin direct

Met 'Begin direct' kun je een nieuwe iPhone automatisch configureren met je oudere apparaat.

Meer doen met iPhone

Een eSIM gebruiken op een iPhone

Een eSIM is de digitale variant van een fysieke simkaart die op je iPhone wordt opgeslagen. Lees hoe je een nieuwe eSIM configureert of een eSIM overzet van je vorige iPhone.

Gebruik USB-C op iPhone 15-modellen

Je kunt je iPhone 15 opladen en met andere apparaten verbinden via de USB-C-connector.

Bekijk nieuwe functies in Berichten

Gebruik zoekfilters om precies het bericht te vinden dat je zoekt. Bekijk een transcriptie van je audioberichten. En tik op de plusknop voor nieuwe ervaringen zoals Check In en Live Stickers.

Gebruik StandBy tijdens het opladen

Door de iPhone op zijn kant te draaien tijdens het opladen, verschijnt een nieuwe functie op volledig scherm die ervoor zorgt dat informatie goed op een afstand kan worden afgelezen.

Ontdek toegankelijkheidsfuncties

Maak kennis met de nieuwste ingebouwde toegankelijkheidsfuncties op al je Apple-apparaten, inclusief functies voor zicht, gehoor, spreken, cognitie en mobiliteit.

Jouw gids voor iPhone

Meer informatie over nieuwe functies en hoe je je iPhone kunt gebruiken.

Service en reparatie

Mijn support

Bekijk informatie over de garantie, controleer je dekkingsstatus of zoek een bestaande reparatie op.

Serviceopties

Lees meer over je opties voor service, vraag een schatting voor batterijservice of schermreparatie aan en meer.

Start een reparatie

Vertel ons wat er aan de hand is met je iPhone zodat we de juiste supportopties voor jou kunnen bepalen.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van je iPhone.

Doe mee met ons en ontdek het beste van de iPhone

Ontdek de nieuwste features en meer in gratis sessies in je Apple Store.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Support aanvragen

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.