Support voor Mac

Upgraden naar macOS Ventura

Ontdek nieuwe functies waarmee u meer gedaan kunt krijgen, kunt samenwerken in uw favoriete apps en uw andere apparaten kunt gebruiken. Als u upgradet, ontvangt u ook de nieuwste beveiligings- en privacyopties.

Een reservekopie maken van uw Mac

Maak een reservekopie van uw persoonlijke gegevens, apps, muziek, foto's, e-mails en documenten.

Service en reparatie voor Mac

Start een serviceverzoek, lees meer over het AppleCare Protection Plan en Apple's Beperkte Garantie en bereid uw Mac voor op service.

Koop het AppleCare Protection Plan

Ontvang tot drie jaar reparatiedekking en technische support van Apple experts die uw Mac als geen ander kennen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.