Support voor Mac

Een reservekopie maken van een Mac

En uw herinneringen. Met een paar eenvoudige stappen kunt u voorkomen dat u uw favoriete foto's en bestanden kwijtraakt.

Ontworpen voor iedereen

Innovatie is het krachtigst wanneer het iedereen sterker maakt.

Support voor Mac-hardware

AppleCare Protection Plan voor Mac

Ontvang tot drie jaar deskundige technische support en aanvullende serviceopties voor hardware van Apple. Laat u ondersteunen door de mensen die de Mac het beste kennen.

Vertel ons hoe we u kunnen helpen

Beantwoord een paar vragen zodat wij u kunnen helpen een oplossing te vinden.

Vervangingsprogramma's en aanvullende reparatieprogramma's