Support voor Mac

Een reservekopie maken van een Mac

En uw herinneringen. Met een paar eenvoudige stappen kunt u voorkomen dat u uw favoriete foto's en bestanden kwijtraakt.

Werk naadloos op al uw Apple apparaten

Met Continuïteit kunt u dingen doen zoals een foto maken op uw iPhone en deze vervolgens onmiddellijk op uw Mac bekijken.

Support voor Mac-hardware

AppleCare Protection Plan voor Mac

Ontvang tot drie jaar deskundige technische support en aanvullende serviceopties voor hardware van Apple. Laat u ondersteunen door de mensen die de Mac het beste kennen.

Wilt u met iemand spreken?

Krijg hulp bij uw Mac. Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.

Vervangingsprogramma's en aanvullende reparatieprogramma's