Support voor Apple Watch

Aan de slag met Apple Watch.

Pak uw iPhone en volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan met uw nieuwe Apple Watch.

Uw hart in de gaten houden

Apple Watch kan u waarschuwen voor een hoge of lage hartslag en een onregelmatig ritme. En met de Apple Watch Series 4 en nieuwer kunt u op elk moment een elektrocardiogram (ecg) maken.

Nog meer uit uw Apple Watch halen

Uw dagelijkse partner voor een gezond leven

Informatiebronnen

Een apparaat inruilen bij Apple

Ruil een in aanmerking komend apparaat in voor korting op een nieuw apparaat of laat het gratis recyclen. Apple Trade In is goed voor u en voor de planeet.