Support voor iPad

Aan de slag

Een reservekopie maken van uw gegevens

Maak een reservekopie van uw iPad in iCloud of op uw computer voor het geval uw apparaat zoek of beschadigd raakt of wordt vervangen.

Een iPad configureren

Het configureren van een nieuwe iPad is zo gebeurd. Als u al een iPad hebt, kunt u deze naast uw nieuwe leggen om nog sneller aan de slag te gaan.

De batterij opladen

Ontdek wat u moet doen als de batterij van uw iPad niet oplaadt of langzaam oplaadt. Leer daarnaast hoe u het batterijpercentage kunt weergeven.

Meer doen met iPad

Multitasken met Stage Manager

Een nieuwe manier om te multitasken en werk te doen. Pas het formaat van vensters en apps aan zoals u wilt en bekijk meerdere overlappende vensters in één weergave.

Berichten gebruiken

Met iPadOS 16 en hoger kunt u een bericht bewerken dat u zojuist hebt verzonden of zelfs het verzenden van een recent bericht ongedaan maken als het nog niet helemaal af was.

FaceTime gebruiken

Blijf verbonden, deel ervaringen, werk op afstand samen en gebruik SharePlay om samen naar content te kijken.

Livetekst of Visueel opzoeken gebruiken

Livetekst maakt interactie met tekst in foto's mogelijk. Voor meer informatie over populaire bezienswaardigheden, kunst, planten, huisdieren enz. kunt u ook Visueel opzoeken gebruiken.

Kennismaken met Apple Pencil

Met Apple Pencil kunt u in elk tekstveld schrijven, een woord doorkrassen om het te wissen, precieze vormen tekenen en meer.

Uw Magic Keyboard gebruiken

Verbind uw iPad Pro met Magic Keyboard en u kunt toetscombinaties gebruiken, de helderheid en kijkhoek aanpassen en meer.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw iPad allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van uw iPad.

Koop het AppleCare Protection Plan

Ontvang aanvullende serviceopties voor hardware en technische support van Apple experts die uw Apple producten als geen ander kennen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.