Support voor tv

De Apple TV-app gebruiken

Kijk films, tv-programma's en livemateriaal of abonneer je op premiumkanalen.

Een abonnement nemen op Apple TV+

Bekijk on demand de allernieuwste Apple Originals op al je apparaten in de Apple TV-app.

Overal kijken

Koop of huur films en tv-programma's en kijk op al je apparaten met de Apple TV-app.

De Apple TV- of Apple TV+-app downloaden

Lees hoe je de Apple TV- of Apple TV+-app configureert op compatibele smart-tv's, streamingapparaten en gameconsoles.

Toegankelijkheidsfuncties

Pas je kijkervaring aan met ondertitels, bijschriften en materiaal met audiodescriptie.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.