Support voor tv

De Apple TV-app gebruiken

Kijk films, tv-programma's en livemateriaal of abonneer u op premiumkanalen.

Een abonnement nemen op Apple TV+

Bekijk on demand de allernieuwste Apple Originals op al uw apparaten in de Apple TV-app.

Overal kijken

Koop of huur films en tv-programma's en kijk op al uw apparaten met de Apple TV-app.

De Apple TV- of Apple TV+-app downloaden

Lees hoe u de Apple TV- of Apple TV+-app configureert op compatibele smart-tv's, streamingapparaten en gameconsoles.

Toegankelijkheidsfuncties

Pas uw kijkervaring aan met ondertitels, bijschriften en materiaal met audiodescriptie.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.