Facturering en abonnementen

Uw betaalgegevens beheren

Bekijk geregistreerde betaalmethoden, wijzig de volgorde van uw betaalmethoden of werk uw factureringsgegevens bij.

Als uw betaalmethode wordt geweigerd

Als u geen aankoop kunt doen in de App Store of iTunes Store, kunt u een nieuwe betaalmethode toevoegen of uw betaalgegevens bijwerken.

Afschrijvingen bevestigen

Leer hoe u uw aankoopgeschiedenis opzoekt en afschrijvingen controleert die op uw rekeningafschrift van Apple worden weergegeven.

Configureer het apparaat van uw kind

Help uw kinderen om met hun Apple ID in te loggen op Apple apparaten, een toegangscode voor het apparaat aan te maken en 'Delen met gezin' te gebruiken voor toegang tot gekochte apps en materialen.

Toegang tot aankopen op al uw apparaten

Nadat u inlogt met uw Apple ID, kunt u eerder gekochte apps, muziek en films opnieuw downloaden.

Over de richtlijn betreffende betalingsdiensten

In Europa wordt u wellicht gevraagd om aankopen of wijzigingen van uw factureringsgegevens te verifiëren bij uw bank of kaartverstrekker.

Meer informatie over facturering in Europa

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.