Een Apple TV

Al je televisie in één app

De Apple TV-app is nu beschikbaar op smart-tv's en streamingapparaten. Via deze app kun je originele producties van Apple TV+ kijken en kun je films of tv-programma's kijken die je bij Apple gekocht of gehuurd hebt.

De Apple TV-app in een oogopslag

Om door de gebruikershandleiding voor de Apple TV-app te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal of op alle streamingapparaten beschikbaar.