Een Apple TV

Al je televisie in één app

De Apple TV-app is de ultieme manier om tv te kijken op een smart-tv, streamingapparaat of gameconsole. De app biedt één centrale plek met originele programma's, series en films van Apple TV+, plus de premiumkanalen die jij wilt, duizenden films om te kopen of te huren en populaire streamingdiensten en kabel-tv-aanbieders.

Kennismaking met de Apple TV-app

Om in de gebruikershandleiding voor de Apple TV-app te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal of op alle apparaten beschikbaar.