Als een Apple Watch niet is verbonden met of gekoppeld aan een iPhone

Als je een rood iPhone-symbool op de Apple Watch ziet, of als je probeert te koppelen en het 'i'-symbool niet kunt vinden, probeer je de apparaten opnieuw te verbinden.

Controleer de Apple Watch-verbinding

Als je geen meldingen, berichten of gesprekken op een Apple Watch ontvangt, zijn de Apple Watch en iPhone mogelijk niet verbonden. Wanneer de apparaten worden losgekoppeld, verschijnt het rode iPhone-symboolGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding of een rode XGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding op de wijzerplaat. Je kunt de verbinding ook controleren in het bedieningspaneel. Wanneer de Apple Watch weer verbinding maakt, verschijnt het groene iPhone-symboolGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

Breng eerst je Apple Watch en gekoppelde iPhone dicht bij elkaar. Als de apparaten nog steeds geen verbinding met elkaar hebben gemaakt en je hulp nodig hebt, probeer je de onderstaande stappen. Controleer na elke stap of de apparaten verbinding maken.

Status 'Verbroken' op het scherm van de Apple Watch.Status 'Verbonden' op het scherm van de Apple Watch.

Probeer de Apple Watch en iPhone opnieuw met elkaar te verbinden

1. Houd de Apple Watch en de iPhone dicht bij elkaar om er zeker van te zijn dat ze zich binnen bereik bevinden.

2. Op de iPhone moet de vliegtuigmodus uitgeschakeld zijn, en wifi en Bluetooth moeten ingeschakeld zijn. Open het bedieningspaneel om dit te controleren.

Bedieningspaneel op een iPhone 14
  3. Als je het symbool voor de vliegtuigmodusGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding ziet op de wijzerplaat, is de vliegtuigmodus ingeschakeld. Open het bedieningspaneel en schakel de vliegtuigmodus uit.

4. Start de Apple Watch opnieuw op en start de iPhone opnieuw op.

Koppel de apparaten los en koppel ze opnieuw

Als de Apple Watch nog steeds geen verbinding kan maken, ontkoppel je deze van je iPhone en koppel je de Apple Watch en iPhone opnieuw.

Neem contact met ons op

Als je nog steeds hulp nodig hebt, neem je contact op met Apple Support.