Gebruikershandleiding Safari

voor macOS Mojave

Het paneel 'Websites' in het voorkeurenvenster van Safari, waar je per website kunt instellen hoe je daarmee wilt werken.

Blokkeer pop-ups voor afzonderlijke websites

In plaats van pop-upvensters op alle websites te blokkeren of toe te staan, kies je de sites waar je ze wilt blokkeren. Sommige websites werken beter als je pop-upvensters toestaat.

Pop-upvensters blokkeren in Safari

Een venster van Safari met vier tabbladen, die elk het symbool en de titel van een website weergeven.

Toon symbolen van websites in tabbladen

Gebruik websitesymbolen om beter te zien wat er op elk tabblad staat.

Voorkeuren voor tabbladen wijzigen in Safari

Het voorkeurenpaneel 'Wachtwoorden' met een waarschuwing dat twee websites hetzelfde wachtwoord gebruiken.

Bescherm je online accounts met verschillende wachtwoorden

Als je hetzelfde wachtwoord op verschillende plaatsen gebruikt, heeft iemand die je wachtwoord voor één website weet, mogelijk ook toegang tot je accounts op andere websites. Safari laat je weten of je hetzelfde wachtwoord voor verschillende sites gebruikt.

Voorkeuren voor wachtwoorden wijzigen in Safari

Aanmeldingspagina van een account met een automatisch aangemaakt wachtwoord en de keuze om het af te wijzen of te gebruiken.

Gebruik sterke wachtwoorden die automatisch worden aangemaakt

Wanneer je een account aanmaakt of een bestaand wachtwoord wijzigt, kan Safari een sterk wachtwoord voor je aanmaken. Wanneer je later moet inloggen, is de informatie automatisch beschikbaar.

Wachtwoorden automatisch invullen in Safari

Om door de gebruikershandleiding voor Safari te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina. Raadpleeg Support voor Safari voor meer ondersteuning.