Hoe u uw zoekgeraakte AirPods, AirPods Pro en AirPods Max kunt terugvinden

Hulp nodig bij het zoeken van uw AirPods? Gebruik Zoek mijn om uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max op een kaart te zien, een geluid af te spelen om ze te vinden en weer draadloos te kunnen luisteren.

Als u 'Zoek mijn [apparaat]' al hebt geconfigureerd met de iPhone, iPad of iPod touch waarbij u uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max gebruikt, kunt u ze met behulp van Zoek mijn terugvinden. Als u 'Zoek mijn [apparaat]' nog niet had ingeschakeld voordat uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max zoekraakten, is het niet mogelijk om ze met behulp van Zoek mijn terug te vinden. Lees hoe u 'Zoek mijn [apparaat]' configureert

Kijk op een kaart waar uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max zijn

Zoek mijn geeft de locatie weer van de Apple apparaten waarop u bent ingelogd met dezelfde Apple ID, waaronder uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max. Of, als ze niet zijn verbonden, waar en wanneer ze voor het laatst online waren.

Kijk op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac waar uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max zijn

1. Open de Zoek mijn-app.
  2. Selecteer het tabblad 'Apparaten'.
  3. Kies de AirPods. Onder elk apparaat ziet u een locatie of de tekst 'Geen locatie gevonden'.

Kijk op uw computer waar uw AirPods of AirPods Pro zijn

1. Ga naar iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID.
  3. Klik op 'Alle apparaten' en klik dan op uw AirPods. Onder elk apparaat ziet u wanneer de locatie voor het laatst is gevonden of de tekst 'Offline'.

Als u slechts één AirPod of AirPod Pro zoekt

Als uw AirPods of AirPods Pro van elkaar zijn gescheiden, ziet u slechts één locatie tegelijk op de kaart. Zoek eerst de AirPod of AirPod Pro die u op de kaart ziet staan en doe deze in de case. Vernieuw dan de kaart en zoek de andere.

Een geluid afspelen

Als uw AirPods in de buurt van een van uw Apple apparaten zijn en verbonden zijn met Bluetooth, kunt u via iCloud.com of de Zoek mijn-app een geluid laten afspelen zodat u ze kunt terugvinden. Uw AirPods spelen twee minuten lang (of net zolang tot u het zelf stopt) een geluid af dat steeds luider wordt.

1. Open de Zoek mijn-app.
  2. Selecteer het tabblad 'Apparaten'.
  3. Kies uw AirPods in de lijst.
  4. Tik op 'Speel geluid af'.

Zorg ervoor dat uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max niet in of op uw oren zitten voordat u een geluid afspeelt.

Als uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max offline zijn

Als uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max buiten bereik zijn of moeten worden opgeladen, ziet u de laatst bekende locatie of de tekst 'Geen locatie gevonden' of 'Offline'. U kunt de locatie van uw AirPods of AirPods Pro ook niet zien als ze in de oplaadcase zitten. Als uw AirPods Max in de Smart Case zit, kunt u deze tot 18 uur via Zoek mijn zien. Als hij niet in de Smart Case zit, kunt u hem 72 uur zien. Lees meer over de maximale gebruiksduur van de batterij van AirPods Max

Als u de tekst 'Geen locatie gevonden' of 'Offline' onder uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max ziet staan, kunt u geen geluid afspelen om ze terug te vinden. U kunt mogelijk wel een routebeschrijving krijgen naar de locatie waar ze het laatst verbonden waren. Als ze weer online komen, krijgt u een melding op de bijbehorende iPhone, iPad of iPod touch.

Zoek mijn is de enige manier om een verloren of gestolen apparaat te zoeken of om de locatie ervan te volgen. Er is geen andere Apple voorziening om uw apparaat te zoeken, de locatie ervan te volgen of het op een andere manier te signaleren.

Als u een beheerde Apple ID gebruikt die aan u is toegewezen door een school of instelling, hebt u geen toegang tot Zoek mijn.

Een ontbrekende AirPod of case vervangen

Als u uw AirPod of oplaadcase nog steeds niet kunt vinden of als er iets beschadigd is, kunt u het serienummer achterhalen en vervolgens contact opnemen met Apple Support voor een vervangend exemplaar. Vervolgens leest u hoe u de vervangende AirPod kunt configureren.

U kunt ook meer lezen over de prijzen en serviceopties voor AirPods.