Support til MacBook Pro

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til MacBook Pro.

Opgradering til macOS Sierra

macOS Sierra tilføjer nye funktioner, så du kan gøre endnu mere på din Mac.

Viste emner

Se programmets strømforbrug på Mac

Klik på batterisymbolet på menulinjen. Hvis programmer bruger meget strøm, kan du se dem på listen under "Programmer med stort strømforbrug".

- Ruzzel, AppleCare-kvalitetsspecialist

Support til macOS

macOS er det operativsystem, der følger med din Mac. Læs om og få hjælp til apps, opdateringer, tjenester og meget mere.

Ressourcer

MacBook Pro-fællesskab

Kontakt Apple-support

Hjælp til MacBook Pro

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.