Support til MacBook Pro

Kom godt i gang

Indstil din MacBook Pro

Se nærmere på de enkle trin, du skal følge, når du bruger Indstillingsassistent, første gang du starter din nye Mac.

Flyt indhold til din nye Mac

Brug Overførselsassistent til at kopiere alle dokumenter, apps, brugerkonti og indstillinger til en ny Mac fra en anden computer.

Nyheder for MacBook Pro

Hurtig opladning af din MacBook Pro

Oplad hurtigt din 14" eller 16" MacBook Pro med Apple Silicon – op til 50 % af batteriet på ca. 30 minutter.

Brug SDXC-kortlæseren i din Mac

Mac-enheder, der inkluderer en SDXC-kortlæser, kan læse og skrive data til SD-medier, f.eks. hukommelseskort fra digitale kameraer.

Referencetilstande for enhver arbejdsgang

Læs mere om, hvordan du bruger de referencetilstande, der følger med din MacBook Pro med Liquid Retina XDR-skærm, og opret tilpassede referencetilstande, der er skræddersyet til specifikke arbejdsgange.

Skift opdateringsfrekvensen for din skærm

På 14" og 16" MacBook Pro-modeller med Apple Silicon kan du vælge ProMotion for en adaptiv opdateringsfrekvens på op til 120 Hz.

Brug hovedtelefoner med høj impedans

Tilslut hovedtelefoner med høj impedans direkte til din 14" og 16" MacBook Pro med Apple Silicon.

Om DAC med høj opløsning på din MacBook Pro

Den indbyggede digital-til-analog-hardwareomformer i 14" og 16" MacBook Pro-modeller med Apple Silicon understøtter samplingsfrekvenser på op til 96 kHz.

Ressourcer

Grundlæggende funktioner i MacBook Pro

Læs om funktioner, og opdag alt det, din MacBook Pro kan gøre.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til den specifikke model af din MacBook Pro.

Brugerhåndbog for macOS

Læs mere om funktioner, og opdag alt det, macOS kan.

Få AppleCare+ til Mac

Med AppleCare+ er du beskyttet. Få dækning ved skader som følge af uheld samt prioriteret adgang til Apple-eksperter.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.