Hold styr på det vigtigste

Brug appen Find

Find kombinerer Find min iPhone og Find mine venner i en enkelt app i iOS 13 eller nyere.

Brug Find på iCloud.com

Slå Aktiveringslås til

Find inkluderer Aktiveringslås, en funktion, der forhindrer andre i at bruge din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple Watch eller din Mac, også selvom du mister enheden, eller den bliver stjålet.

Kan du stadig ikke finde din enhed?

Hvis du tror, at du har mistet din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple Watch eller dine AirPods, eller at enheden er blevet stjålet, kan du måske få hjælp til at finde den og beskytte dine data ved at udføre følgende.