Sådan gør du, hvis din iPhone, iPad eller iPod touch bliver stjålet, eller du mister den

Hvis du mister din iPhone, iPad eller iPod touch eller tror, at den kan være blevet stjålet, skal du bruge Find og beskytte dine data.

Se efter din enhed på et kort

Du kan finde din enhed ved at logge ind på iCloud.com/find. Eller du kan bruge appen Find på en anden af dine Apple-enheder.

Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises på listen over enheder, er Find ikke slået til. Men du kan stadig beskytte din konto, selvom Find ikke er slået til.

Marker som mistet

Når du markerer din enhed som mistet, låser du den med en adgangskode og beskytter dine oplysninger. Dette deaktiverer også Apple Pay på den mistede enhed. Du kan vise en besked med dine kontaktoplysninger på den mistede enhed.

Markér din enhed som mistet.

Meld den mistede enhed stjålet hos politiet

Politiet vil muligvis bede om enhedens serienummer.

Find serienummeret.

Indsend et krav om dækning ved tyveri og tab

Hvis din mistede iPhone er dækket af AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, skal du indsende et krav om en iPhone-erstatning.

Indsend et krav.

Fjernslet din enhed

Hvis du sletter en enhed, der havde iOS 15, iPadOS 15 eller en nyere version installeret, kan du stadig bruge Find til at finde enheden eller afspille en lyd på den. Ellers kan du ikke finde enheden eller afspille en lyd, når du har slettet den.

Hvis din iPhone er dækket af AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, skal du ikke slette din iPhone, før dit krav er godkendt.

Slet dataene på enheden.

Kontakt mobiloperatøren

Hvis den mistede enhed er en iPhone eller en iPad med mobilabonnement, skal du melde enheden stjålet eller mistet hos din mobiloperatør. Bed operatøren om at deaktivere din konto for at forhindre, at den bruges til opkald, beskeder og mobildata. Hvis din enhed er dækket som en del af dit mobilabonnement, skal du indsende et krav.

Fjern din mistede enhed fra din konto

Hvis din iPhone er dækket af AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, skal du ikke fjerne den mistede iPhone fra din konto, før dit krav er godkendt.

Gå til appleid.apple.com for at fjerne den mistede enhed fra din liste over godkendte enheder.

AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab er ikke tilgængeligt i alle lande og områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.