Find din mistede Apple-enhed eller AirTag med Find

Hvis du mister din Apple-enhed, en personlig genstand, der er forbundet til et AirTag, eller andet Find-netværkstilbehør, skal du bruge Find til at finde genstanden eller markere den som tabt for at beskytte din enhed og dine personlige oplysninger.

Find et AirTag, en iPhone eller andre Apple-enheder i Find eller på nettet.

Find dine ting med Find

Hvis du har mistet eller forlagt en Apple-enhed eller en personlig genstand med et AirTag vedhæftet, skal du bruge Find til at finde din enhed eller genstand på et kort. Du kan få en rutevejledning til dens lokalitet, og når du er i nærheden, kan den afspille en lyd, eller du kan få hjælp til at finde dens nøjagtige lokalitet.

Find din Apple-enhed eller dit AirTag

1. Åbn Find.

2. Vælg Enheder eller Elementer.

3. Vælg din mistede enhed eller genstand for at finde den på et kort. Hvis du tilhører en familiedelingsgruppe, kan du også finde dine familiemedlemmers enheder eller delte elementer.

• Vælg Vis vej for at få vist enhedens lokalitet i Kort.

• Hvis du er tæt på, skal du trykke på Afspil lyd.

• Hvis din iPhone har ultrabredbånd, kan du muligvis trykke på Find i nærheden for at vise afstanden og retningen til din AirTag eller AirPods Pro (2. generation).

Find en AirTag i nærheden

Hvis du ikke har en Apple-enhed til at bruge Find, skal du finde dine enheder på iCloud.com/find.

Marker din enhed eller genstand som mistet

Mens du leder, skal du bruge Marker som mistet for at holde din enhed og dine oplysninger sikre. Når du markerer din enhed eller genstand som mistet, låser den din enhed med en adgangskode eller adgangskoden til dit Apple-id.

Du kan også vise en besked, der hjælper en person med at returnere din enhed eller genstand.

1. I Find skal du vælge din manglende enhed eller genstand.

2. Rul ned til Marker som mistet (eller tilstanden Mistet), og vælg Aktiver (eller Slå til).

3. Følg trinene på skærmen, hvis du vil vise dine kontaktoplysninger på din mistede enhed, eller når nogen scanner dit AirTag med deres iPhone eller smartphone.

4. Vælg Aktiver.

Hvis du ikke har en iPhone eller anden Apple-enhed til at bruge Find

Hvis du ikke har en iPhone eller anden Apple-enhed til at bruge Find, kan du prøve en af disse metoder.

Brug Find enheder på iCloud.com

Du kan finde din enhed, markere den som mistet eller fjernslette den på iCloud.com/find.

• Når du logger ind, bliver du muligvis bedt om at indtaste en kode, der er sendt til en godkendt enhed. Hvis du har mistet din eneste godkendte enhed eller på anden måde ikke kan få koden, skal du vælge knappen Find enheder i stedet for at indtaste en kode.

• Når du bruger iCloud.com/find, kan du ikke finde din enheds lokalitet, hvis den er slukket, batteriet er løbet tør, eller der er gået mere end 24 timer, siden dens seneste lokalitet blev sendt til Apple.

• Hvis du har slået Beskyttelse af stjålet enhed til for din iPhone, og du bruger den til at ændre adgangskoden til dit Apple-id, mens du er på et ukendt sted, er lokaliteten for dine enheder muligvis ikke synlig på iCloud.com/find.

Lær mere om Find enheder på iCloud.com

AirTag og Find-netværkstilbehør kan kun findes med appen Find på iPhone, iPad og Mac eller appen Find genstande på Apple Watch.

Brug et familiemedlems enhed

Hvis du er en del af en familiedelingsgruppe, kan du bruge Find på et familiemedlems enhed. Når du har delt din lokalitet med dine familiemedlemmer, vises dine enheder i deres Find-app under Enheder.

Lær, hvordan du finder et familiemedlems enhed

Hvis Find viser "Der blev ikke fundet nogen lokalitet" eller "Offline"

• Hvis Find ikke kan vise den aktuelle lokalitet (fordi telefonen er slukket eller på anden måde ikke sender sin lokalitet), viser Find den seneste lokalitet, der er sendt af enheden, eller den seneste kendte lokalitet i Find mit netværk.

• Hvis der er gået mere end syv dage, siden din enhed sidst sendte sin lokalitet til Apple via Find-netværket, kan Find ikke vise en lokalitet og viser i stedet "Der blev ikke fundet nogen lokalitet".

• Hvis din enhed er online, men ikke er i stand til at sende sin lokalitet (f.eks. hvis der er et problem med Lokalitetstjenester), kan Find ikke vise en lokalitet og viser i stedet "Deler ikke lokalitet • Online."

Find mit netværk er et krypteret, anonymt netværk af flere hundrede millioner Apple-enheder, der kan hjælpe med at finde dine ting, selv når de er offline. Enheder i nærheden sender på en sikker måde lokaliteten af ​din mistede enhed til iCloud, så du kan finde den i Find. Det hele er anonymt og krypteret for at beskytte alles fortrolighed.

Lær, hvordan du slår Find mit netværk til på din iPhone

Lær, hvordan du slår Find mit netværk til for dine AirPods

Hvis enheden mistes permanent eller er stjålet

Hvis du ikke kan finde din Apple-enhed, eller du tror, at den kan være blevet stjålet, kan du slette enheden eksternt – hvilket sletter alle dine oplysninger (inklusive kredit- og betalingskort i din Apple Wallet).

Før du sletter din enhed, skal du sørge for, at du har prøvet alt andet. Sletning af din enhed kan ikke fortrydes.

Hvis du ikke har tofaktorgodkendelse slået til for dit Apple-id, kan du ikke fjernslette en enhed ved hjælp af Find-appen. I stedet skal du bruge iCloud.com for at slette din enhed. Du kan også først aktivere tofaktorgodkendelse. Ældre iOS-versioner af appen kræver muligvis også, at du bruger internettet til at slette.

Slet en enhed i Find

1. I Find skal du vælge Enheder.

2. Vælg din mistede enhed.

3. Rul ned, og vælg Slet denne enhed.

4. Vælg Slet denne [enhed].

Hvis du sletter en enhed, der har iOS 15 eller nyere eller iPadOS 15 eller nyere, kan du stadig bruge Find til at finde enheden. Ellers vil du ikke kunne finde din enhed, efter du har slettet den.

Du kan muligvis stadig finde din Mac eller dit Apple Watch, hvis enheden er i nærheden af et Wi-Fi-netværk, du har brugt tidligere.

Slet en enhed på iCloud.com

1. Log ind på iCloud.com/find.

2. Vælg din mistede enhed.

3. Vælg Slet [Enhed], og tryk derefter på Slet for at bekræfte.

AppleCare+ med tyveri og tab

Hvis din mistede iPhone er dækket af AppleCare+ med tyveri og tab:

Tilgængelige funktioner for din mistede enhed eller genstand

Tilgængeligheden af og funktionerne i Find kan variere, afhængigt af land eller område.

iPhone, iPad

• Vis lokaliteten

• Afspil en lyd

• Marker som mistet (funktionen Mistet)

• Fjernslet

• Underret mig, når fundet

• Underret mig, når efterladt

Mac

• Vis lokaliteten

• Afspil en lyd

• Marker som mistet (Lås din Mac)

• Fjernslet

• Underret mig, når fundet

• Underret mig, når efterladt*

* Funktionen er kun tilgængelig på MacBooks med Apple Silicon.

Apple Watch

• Vis lokaliteten

• Afspil en lyd

• Marker som mistet (funktionen Mistet)

• Fjernslet

• Underret mig, når fundet

Apple Vision Pro

AirPods (3. generation), AirPods Pro, AirPods Max

• Vis lokaliteten

• Find i nærheden

• Afspil en lyd

• Funktionen Mistet (Marker som mistet)

• Underret mig, når fundet

• Underret mig, når efterladt

AirPods (1. generation), AirPods (2. generation), Beats-produkter

• Vis lokaliteten

• Afspil en lyd

AirTag

• Vis lokaliteten

• Find i nærheden

• Afspil en lyd

• Funktionen Mistet (Marker som mistet)

• Underret mig, når fundet

• Underret mig, når efterladt

iPhone Wallet med MagSafe

• Vis lokaliteten

• Vis telefonnummer

• Underret mig, når adskilt

Produkter fra andre producenter

• Vis lokaliteten

• Funktionen Mistet

• Andre funktioner varierer, afhængigt af produkt