iPhone med dækning ved tyveri og tab

Dækning ved tyveri og tab er inkluderet i AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab til iPhone, og den dækker op til to tilfælde af tyveri eller tab for hver 12 måneder. Hvert tilfælde er underlagt et ekstra gebyr, og der kan blive pålagt afgifter. Dækning for tyveri eller tab kræver, at du havde Find aktiveret på din enhed på det tidspunkt, hvor den blev mistet eller stjålet, samt under hele kravsprocessen.

Sådan indgiver du et krav

Har du mistet eller fået stjålet din iPhone? Hvis den er dækket af AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, kan du logge ind med dit Apple-id og indsende et krav om erstatning af din iPhone.

Du kan angive din iPhone som mistet i appen Find eller på iCloud.com/find. Du skal ikke fjerne enheden fra din konto, før dit krav er blevet fuldt godkendt.

Internationale krav

Hvis du mister eller får stjålet din iPhone, mens du er ude at rejse, kan vi sende din erstatnings-iPhone til dig på det sted, hvor du er. Hvis du er i udlandet på det tidspunkt, kan vi endda sende en erstatning til dig i ethvert land, hvor dækning ved tyveri og tab er tilgængeligt. International erstatning af mistede eller stjålne enheder afhænger af tilgængeligheden af enheder, og mulighederne kan variere efter område og iPhone-model eller farve. Det kan tage op til 4 arbejdsdage at levere din erstatnings-iPhone, efter at dit krav er godkendt.

Tilgængelige lande

• Australien
  • Østrig
  • Chile
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Italien
  • Irland
  • Japan
  • Holland
  • New Zealand
  • Norge
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Vælg supportområde

Kan du ikke indgive et krav online eller logge ind med dit Apple-id?

AppleCare+

Læs vilkårene og betingelserne.

Status for krav

Har du allerede startet et krav? Du kan se statussen på dit krav.