Find dine nøgler, din rygsæk og mere med AirTag

AirTag hjælper dig med at holde styr på og finde de ting, der er vigtigst for dig. Hvis du har forlagt en genstand, og den er i nærheden, kan du bruge Præcis søgning på understøttede iPhone-modeller til at finde den. Du kan også bruge appen Find til at afspille en lyd på dit AirTag, finde det på et kort eller få en rutevejledning til det.

Brug Præcis søgning til at finde den nøjagtige placering af din genstand

Hvis du har en understøttet iPhone-model med Ultra Wideband, og dit AirTag er i nærheden1, kan du bruge Præcis søgning til at finde det – selv hvis det er klemt inde mellem sofapuderne eller gemmer sig under en stak post.

Find en genstand i nærheden

1. Åbn appen Find, og tryk på fanen Genstande.
  2. Vælg dit AirTag, og tryk derefter på Find i nærheden.1 Vises Find i nærheden ikke
    Skærmbillede, der viser knapperne Afspil lyd og Find i nærheden
  3. Følg vejledningen på skærmen, og bevæg dig rundt i området, indtil din iPhone opretter forbindelse til dit AirTag.
  4. Din iPhone viser afstanden og rutevejledningen til dit AirTag. Brug oplysningerne til at komme tættere på dit AirTag, indtil du finder din mistede genstand.
    • Når dit AirTag er inden for Bluetooth-rækkevidde for din forbundne enhed, kan du afspille en lyd på dit AirTag ved at trykke på knappen Afspil lyd
    • Hvis der vises en besked på din iPhone om, at der kræves mere lys, skal du trykke på knappen Slå lommelygte til .
  5. Tryk på knappen Udført , når du er færdig.

Hvis knappen Find ikke vises

Hvis Find i nærheden ikke vises, skal du kontrollere, om du har slået Adgang til lokalitet til for appen Find.

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet & sikkerhed > Lokalitetstjenester, og kontrollér, at Lokalitetstjenester er slået til.
  2. Rul ned, og tryk på Find.
  3. Vælg "Aldrig", "Spørg næste gang, eller når jeg deler" eller "Ved brug af appen." For en mere nøjagtig placering kan du slå Præcis lokalitet til.

Vises Find i nærheden stadig ikke? Dit AirTag er muligvis uden for rækkevidde af den forbundne enhed. Få rutevejledning til det.

Miljømæssige faktorer som f.eks. vægmaterialer eller objekter mellem din iPhone og dit AirTag kan påvirke ydeevnen.

Flere måder at finde dine genstande på

Hvis en genstand, som du har sat et AirTag på, bliver væk, kan du bruge appen Find til at se eller få en rutevejledning til dens nuværende eller seneste kendte lokalitet. Hvis den er i nærheden, kan du også afspille en lyd fra dit AirTags indbyggede højttaler. AirTag bruger Find-netværket, et krypteret, anonymt netværk bestående af flere hundrede millioner Apple-enheder, der kan hjælpe dig med at finde dine ting.

Se dit AirTag på kortet

1. Åbn appen Find, og tryk på fanen Genstande.
  2. Vælg det AirTag, du vil finde, på listen Genstande.
    • Hvis dit AirTag er inden for din enheds rækkevidde, eller Find-netværket for nylig har registreret det, kan du se det på kortet. Der vises en opdateret lokalitet og et opdateret tidsstempel under dets navn.
    • Hvis dit AirTag ikke er inden for rækkevidde for din enhed eller nogen andre enheder i Find-netværket, får du vist dets seneste kendte lokalitet og det tilhørende tidsstempel. Hvis du vil have besked, når dit AirTag er inden for din enheds rækkevidde eller registreres af Find-netværket, skal du under Notifikationer aktivere Giv mig besked, når positionen er fundet.

Hvis dit AirTag ikke vises på kortet

Afspil en lyd

1. Åbn appen Find på din iPhone, iPad eller iPod touch, og tryk på fanen Genstande.
  2. På listen Genstande skal du vælge det AirTag, du vil afspille en lyd på.
  3. Tryk på Afspil lyd.1 Hvis dit AirTag er inden for Bluetooth-rækkevidde, afspiller det en lyd.
  4. Hvis du vil afbryde afspilningen af lyden, før den slutter automatisk, skal du trykke på Stop lyd.

Hvis dit AirTag er inden for din forbundne enheds Bluetooth-rækkevidde, men ikke afspiller en lyd

Få rutevejledning

Hvis din iPhone eller dit område ikke understøtter Ultra Wideband, eller dit AirTag er uden for din enheds rækkevidde, kan du få en rutevejledning til dets lokalitet.

1. Åbn appen Find, og tryk på fanen Genstande.
  2. Vælg det AirTag, du vil have rutevejledning til.
  3. Tryk på Vis vej for at få rutevejledning til dit AirTag i Kort.
  4. Tryk på Start for at få rutevejledning fra din nuværende lokalitet til dit AirTag.

Hvis du ikke kan se dit AirTag i Find

1. Tag batteriet ud af dit AirTag, og indsæt det igen.2
  2. Hvis dit AirTag ikke afspiller en lyd, efter du indsætter batteriet igen, skal du udskifte batteriet med et nyt CR2032-batteri.

1. Dit AirTag skal være inden for Bluetooth-rækkevidde for at bruge Find i nærheden eller afspille en lyd ved hjælp af din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis det er uden for rækkevidde, kan du få en rutevejledning til det først. Find i nærheden bruger Ultra Wideband, som ikke er tilgængeligt i alle lande eller områder. Læs mere om tilgængeligheden af Ultra Wideband

2. Advarsel: AirTag, batteridæksel og batteri kan udgøre en kvælningsfare for eller forårsage anden skade på små børn. Hold disse genstande uden for små børns rækkevidde.

Find-netværket understøttes ikke i Sydkorea og er muligvis utilgængeligt i andre områder på grund af lokal lovgivning.