Find dine nøgler, din rygsæk og andet med AirTag og Find

Brug AirTag og Find til at holde styr på de ting, der betyder mest, og finde dem, hvis du forlægger dem. Hvis din personlige genstand er i nærheden, skal du bruge Præcis søgning – på understøttede iPhone-modeller – til at blive guidet direkte til den.

Find dine ting med AirTag og Find

Hvis du forlægger dine nøgler, din rygsæk eller andre personlige ting med et AirTag påsat, kan du bruge Find til at finde tingene på et kort, få rutevejledning til deres lokalitet og afspille en lyd på AirTag'ets indbyggede højttaler.

Find dit forlagte AirTag med Find

Når du så er i nærheden af dit AirTag, kan du trykke på Find i nærheden for at bruge Præcis søgning til at blive guidet til der, hvor den er.

AirTag bruger Find-netværket – et krypteret, anonymt netværk bestående af flere hundrede millioner Apple-enheder, der kan hjælpe dig med at finde dine ting. Enheder i nærheden sender på sikker vis lokaliteten af dit forlagte AirTag til iCloud, så du kan finde ud af, hvor dit AirTag er. Det hele er anonymt og krypteret for at beskytte alles fortrolighed.

Brug Præcis søgning til at finde den nøjagtige lokalitet af din genstand med Find i nærheden

Hvis dit AirTag er inden for Bluetooth-rækkevidde, skal du trykke på Find i nærheden for at hjælpe med at finde det, uanset om det sidder fast mellem sofapuder eller gemmer sig under en stak breve.

iPhone-modeller med Ultra Wideband understøtter Find i nærheden

Find en genstand i nærheden

1. Åbn Find, og tryk derefter på Genstande.

2. Vælg dit AirTag, og tryk derefter på Find i nærheden.

I appen Find på iPhone skal du finde et AirTag, der er knyttet til dine husnøgler eller andre personlige ting.
  3. Følg vejledningen på skærmen, og bevæg dig rundt i området, indtil din iPhone opretter forbindelse til dit AirTag.

4. Følg de afstands- og retningsoplysninger, som din iPhone viser. Din iPhone vibrerer også, når du kommer tættere på dit AirTag.

• Du kan trykke på Afspil lyd for at høre en række bip, der hjælper dig med at finde dit AirTag.

• Hvis der vises en besked på din iPhone om, at der kræves mere lys, skal du sørge for, at kameraet ikke er dækket til, eller trykke på knappen Slå lommelygte tilNo alt supplied for Image.

Hvis knappen Find i nærheden ikke vises

Hvis Find i nærheden ikke vises, skal du kontrollere, at du har slået Adgang til lokalitet til for Find.

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet og sikkerhed > Lokalitetstjenester, og kontroller, at Lokalitetstjenester er slået til.

2. Rul ned, og tryk på Find.

3. Vælg, hvordan du vil have, at Find får adgang til din lokalitet.

4. For en mere nøjagtig lokalitet kan du slå Præcis lokalitet til.

Vises Find i nærheden stadig ikke? Dit AirTag er muligvis uden for rækkevidde af din iPhone – prøv først at finde det på et kort og få rutevejledning til dets placering.

Miljømæssige faktorer som f.eks. vægmaterialer eller objekter mellem din iPhone og dit AirTag kan påvirke ydeevnen.

Hvis du låner en personlig genstand med et AirTag påsat

Hvis du låner dine nøgler eller andre personlige ting med et AirTag påsat til en ven eller et familiemedlem, kan du også dele dit AirTag med vedkommende. På den måde kan vedkommende bruge Find og Præcis søgning til at finde genstanden, og vedkommende vil ikke modtage sporingsnotifikationer.

Del et AirTag eller en anden genstand i Find

Find-netværket understøttes ikke i Sydkorea og er muligvis utilgængeligt i andre områder på grund af lokal lovgivning.