Brug appen Find til at finde en mistet eller stjålet enhed

Se, hvordan du kan bruge appen Find til at finde en mistet enhed, selvom den er offline.

Hvis du har mistet eller forlagt en enhed, får du her nogle tip til, hvad du kan gøre. Du kan bruge appen Find på en anden iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, hvor du er logget ind med det samme Apple-id. Du kan også bruge appen Find på en enhed, der ejes af en person i din gruppe med Familiedeling, eller logge på iCloud.com/find for at finde din enhed ved hjælp af en browser.

Se enheden på et kort

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Enheder.
  3. Vælg enheden for at se dens placering på kortet. Hvis du er med i en gruppe med Familiedeling, kan du se enhederne i din gruppe.
  4. Vælg Vis vej for at få vist enhedens lokalitet i Kort.

Hvis du har slået offline søgning til, kan du se enhedens lokalitet, selvom den ikke er forbundet med et Wi-Fi- eller mobilnetværk.

Kan du ikke se enheden? Find min [enhed] er muligvis ikke slået til. Hvis enheden er slukket, batteriet er løbet tør for strøm, eller der er gået mere end 24 timer, siden den sidste lokalitet blev sendt til Apple, kan du ikke se enhedens lokalitet. Se, hvordan du stadig kan beskytte dine oplysninger.

Afspil en lyd

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Enheder.
  3. Vælg den mistede enhed, og vælg så Afspil lyd. Hvis din enhed er offline, afspiller den ikke nogen lyd, før den får forbindelse til et netværk.

Marker enheden som mistet

1. Åbn appen Find, og vælg fanen Enheder.
  2. Vælg den enhed, der er blevet væk.
  3. Rul ned til Marker som mistet, og vælg Aktiver.
  4. Følg vejledningen på skærmen, hvis du vil have, at dit telefonnummer bliver vist på den mistede enhed, eller hvis du vil indtaste en brugerdefineret besked, hvor du beder den person, der har fundet din enhed, om at kontakte dig.
  5. Vælg Aktiver.

Hvad sker der, hvis du aktiverer Marker som mistet

Marker som mistet fjernlåser den mistede iPhone, iPad, iPod touch eller Mac med en adgangskode, hvilket sørger for, at dine oplysninger holdes sikre, selvom du mister din enhed. Du kan også vise en brugerdefineret besked med dit telefonnummer på låseskærmen og holde styr på enhedens lokalitet.

Når Marker som mistet er aktiveret, deaktiveres Apple Pay, hvis du har konfigureret det på enheden. Der sendes en bekræftelse til den primære e-mailadresse, der er tilknyttet dit Apple-id. Når du finder din enhed, skal du låse den op med din adgangskode.

Slet en enhed

1. Prøv at finde enheden ved at følge vejledningen ovenfor, inden du sletter den, da denne handling ikke kan fortrydes.
  2. Åbn appen Find, og vælg fanen Enheder.
  3. Vælg den enhed, som du vil fjernslette dataene på.
  4. Rul ned, og vælg Slet denne enhed.
  5. Vælg Slet denne [enhed].

Hvis enheden er dækket af AppleCare+ med tyveri og tab, bør du ikke slette enheden. Du skal i stedet indsende et krav vedrørende den mistede eller stjålne enhed.

Hvad sker der, hvis du sletter en enhed

Det er muligt at fjernslette dataene på enheden, så andre ikke kan få adgang til dem. Hvis du sletter dataene på enheden, slettes alle oplysninger (herunder kreditkort, debetkort og forudbetalte kort til Apple Pay), og det er derefter ikke muligt at spore den via Find.

Se, hvilke funktioner der er tilgængelige for den mistede enhed

Sørg for, at den funktion, du prøver at bruge til at finde en enhed, er tilgængelig for den mistede eller stjålne enhed:

iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

• Vis lokaliteten
  • Afspil en lyd
  • Marker som mistet
  • Fjernslet

Mac

• Vis lokaliteten
  • Afspil en lyd
  • Lås din Mac
  • Fjernslet

AirPods

• Vis lokaliteten
  • Afspil en lyd

Yderligere hjælp

• Hvis enheden er slukket, batteriet er løbet tør for strøm, eller der er gået mere end 24 timer, siden den sidste lokalitet blev sendt til Apple, kan du ikke se enhedens lokalitet.
  • Hvis du har slået Find min [enhed] til, inden du mistede enheden, kan du læse mere om, hvordan du finder din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Du kan også finde dit Apple Watch eller dine AirPods.
  • Hvis du ikke har slået Find min [enhed] til, inden du mistede din enhed, kan du læse mere om, hvordan du kan beskytte dine oplysninger.
  • Hvis du fjerner en mistet enhed fra din konto, efter at du har slettet den, slås aktiveringslåsen fra. Dermed bliver det muligt for andre at tænde og bruge enheden. Få flere oplysninger.