Brug appen Find til at finde en mistet enhed eller genstand

Læs mere om de forskellige måder, du kan bruge appen Find til at finde din mistede enhed eller personlige genstand på, f.eks. hvordan du kan se dens lokalitet på et kort eller markere den som mistet.

Hvis du har mistet eller forlagt en Apple-enhed eller en personlig genstand, kan du måske finde den med appen Find på en iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste version af iOS eller iPadOS eller en Mac med den nyeste version af macOS, mens du er logget ind med det samme Apple‑id. Du kan også bruge appen Find enheder eller Find genstande på dit Apple Watch med den nyeste version af watchOS.

Hvis du har forlagt en iPhone, en iPad, en iPod touch, en Mac, et Apple Watch, et AirPods-produkt eller et understøttet Beats-produkt, kan du også bruge appen Find på en enhed, der ejes af en person i din familiedelingsgruppe, eller logge ind på iCloud.com/find i en webbrowser.

Tilgængelige funktioner for din mistede enhed eller genstand

Tilgængeligheden af og funktionerne i Find kan variere, afhængigt af land eller område.

iPhone, iPad, iPod touch

• Vis lokaliteten
  • Afspil en lyd
  • Marker som mistet (funktionen Mistet)
  • Fjernslet
  • Underret mig, når fundet
  • Underret, når den efterlades

Mac

• Vis lokaliteten
  • Afspil en lyd
  • Marker som mistet (Lås din Mac)
  • Fjernslet
  • Underret mig, når fundet
  • Underret, når den efterlades*

* Funktionen er kun tilgængelig på MacBooks med Apple Silicon.

Apple Watch

• Vis lokaliteten
  • Afspil en lyd
  • Marker som mistet (funktionen Mistet)
  • Fjernslet
  • Underret mig, når fundet

AirPods (3. generation), AirPods Pro, AirPods Max

• Vis lokaliteten
  • Find i nærheden
  • Afspil en lyd
  • Funktionen Mistet (Marker som mistet)
  • Underret mig, når fundet
  • Underret, når den efterlades

AirPods (1. generation), AirPods (2. generation), Beats-produkter

• Vis lokaliteten
  • Afspil en lyd

Produkter fra andre producenter

• Vis lokaliteten
  • Funktionen Mistet
  • Andre funktioner varierer, afhængigt af produkt

AirTag

• Vis lokaliteten
  • Find i nærheden
  • Afspil en lyd
  • Funktionen Mistet (Marker som mistet)
  • Underret mig, når fundet
  • Underret, når den efterlades

iPhone-kortholder i læder med MagSafe

• Vis lokaliteten
  • Vis telefonnummer
  • Underret mig, når adskilt

Se enheden på et kort

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Enheder eller Genstande.
  3. Vælg enheden eller genstanden for at se dens lokalitet på kortet. Hvis du er med i en gruppe med Familiedeling, kan du se enhederne i din gruppe.
  4. Vælg Vis vej for at få vist enhedens lokalitet i Kort.

Hvis du slår Find-netværket til, kan du se din enheds eller genstands lokalitet, selvom den ikke er forbundet til et Wi-Fi- eller mobilnetværk. Find-netværket er et krypteret, anonymt netværk med flere hundrede millioner Apple-enheder, der kan hjælpe dig med at finde din enhed eller genstand.

Kan du ikke se enheden?

• Du har måske ikke slået Find til.
  • Hvis du bruger appen Find, kan du ikke se din enheds lokalitet, hvis der er gået mere end 7 dage, siden dens sidste lokalitet blev sendt til Apple.
  • Hvis du bruger iCloud.com/find, kan du ikke se din enheds lokalitet, hvis den er slukket, batteriet er løbet tør, eller der er gået mere end 24 timer, siden dens sidste lokalitet blev sendt til Apple.
  • Læs mere om, hvordan du stadig kan beskytte dine oplysninger.

Afspil en lyd

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Enheder eller fanen Genstande.
  3. Vælg den mistede enhed eller genstand, og vælg så Afspil lyd. Hvis din enhed er offline, afspiller den ikke nogen lyd, før den får forbindelse til et netværk. Hvis det AirTag, der er monteret på din genstand, er uden for Bluetooth-rækkevidde, afspiller dit AirTag først en lyd, når det er inden for rækkevidde.

I 24 timer efter din sidste brug vil din iPhone også underrette dig, hvis du efterlader dine AirPods eller Beats-produkter uden for Bluetooth-rækkevidde, når du ikke er på en bestemt lokalitet, f.eks. hjemme eller på arbejde. Læs mere om "Underret, når den efterlades"

Marker din enhed som mistet, eller slå funktionen Mistet til for din genstand

1. Åbn appen Find, og vælg fanen Enheder eller fanen Genstande.
  2. Vælg din mistede enhed eller genstand.
  3. Rul ned til Marker som mistet eller Funktionen Mistet, og vælg Aktiver eller Slå til.
  4. Følg vejledningen på skærmen, hvis dine kontaktoplysninger skal vises på den mistede enhed eller genstand, eller hvis du vil skrive en speciel besked, hvor du beder den person, der finder enheden, om at kontakte dig.
  5. Vælg Aktiver.

Hvad sker der, hvis du aktiverer Marker som mistet for din enhed

Marker som mistet fjernlåser den mistede iPhone, iPad, iPod touch eller Mac med en adgangskode, hvilket sørger for, at dine oplysninger holdes sikre, selvom du mister din enhed. Du kan også vise en brugerdefineret besked med dit telefonnummer på låseskærmen og holde styr på enhedens lokalitet. Læs mere om, hvordan du bruger "Marker som mistet".

Hvad sker der, hvis du slår funktionen Mistet til for din genstand

Når du slår funktionen Mistet til for en personlig genstand med et monteret AirTag eller for et understøttet produkt fra en anden producent, kan du dele en besked med dit telefonnummer eller din e-mailadresse. Hvis en person finder dit AirTag, kan personen få vist beskeden ved at trykke på og holde den øverste del af iPhone-enheden eller den NFC-kompatible smartphone mod AirTag'et for at åbne found.apple.com. Hvis en person finder dit understøttede produkt fra en anden producent, kan personen åbne appen Find på sin iPhone, iPad eller iPod touch, vælge fanen Genstande, trykke på Identificer fundet genstand og vælge genstanden på listen for at få vist din besked.

Slet en enhed

1. Prøv at finde enheden ved at følge vejledningen ovenfor, inden du sletter den, da denne handling ikke kan fortrydes.
  2. Åbn appen Find, og vælg fanen Enheder.
  3. Vælg den enhed, som du vil fjernslette dataene på.
  4. Rul ned, og vælg Slet denne enhed.
  5. Vælg Slet denne [enhed].

Hvis enheden er dækket af AppleCare+ med tyveri og tab, bør du ikke slette enheden. I stedet kan du indsende et krav for din mistede eller stjålne enhed.

Hvad sker der, hvis du sletter en enhed

Når du sletter din enhed, slettes alle dine oplysninger (herunder kredit- og debetkort eller forudbetalte kort til Apple Pay) fra enheden.

Hvis du sletter en enhed, hvor iOS 15, iPadOS 15 eller nyere var installeret, kan du bruge Find til at finde enheden eller afspille en lyd på den. Ellers kan du ikke finde eller afspille en lyd på din enhed, når du har slettet den. Du kan muligvis stadig finde din Mac eller dit Apple Watch, hvis enheden er i nærheden af et Wi-Fi-netværk, du har brugt tidligere.