Find en mistet eller stjålet enhed

Brug appen Find til at finde din mistede enhed, selv hvis den er offline.

Appen Find kombinerer Find min iPhone og Find mine venner i en enkelt app til iOS 13 eller en nyere version, iPadOS og macOS Catalina. Hvis du har brug for hjælp til at finde den, skal du bruge Søg på iPhone, iPad eller iPod touch eller bruge Spotlight på Mac

Hvis du har iOS 12 eller en tidligere version eller macOS Mojave eller en tidligere version, kan du indstille og bruge Find min iPhone på din enhed. Og du kan læse mere om, hvordan Find min iPhone fungerer på iCloud.com.

Du skal bruge følgende

Sådan finder du en mistet enhed

Hvis du slår Find min [enhed] til, før enheden bliver væk, kan du bruge Find, selv hvis enheden er gemt under en pude, i et andet rum eller i den anden ende af byen. Hvis Offline søgning er slået til, kan du også finde en enhed, der ikke har forbindelse til et netværk.

Sådan ser du den på kortet

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Enheder.
  3. Vælg enheden for at se dens placering på kortet. Hvis du er med i en gruppe med Familiedeling, kan du se enhederne i din gruppe.

Sådan afspiller du en lyd

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Enheder.
  3. Vælg den mistede enhed, og vælg så Afspil lyd. Hvis din enhed er offline, afspiller den ikke nogen lyd, før den får forbindelse til et netværk.

Sådan får du vejvisning

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Enheder.
  3. Vælg den mistede enhed, og vælg derefter Vis vej for at åbne dens placering i Kort.

Hvis du ikke har adgang til en iPhone, iPad eller iPod touch med Find, kan du finde en mistet enhed fra iCloud.com

Sådan markerer du enheden som mistet

Beskyt dine oplysninger, selv hvis din enhed er mistet. Brug Marker som mistet for at fjernlåse den mistede enhed med en adgangskode, vise en tilpasset meddelelse med dit telefonnummer på låst skærm og spore enhedens placering.

Marker som mistet kan bruges til iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch og Mac.

Sådan bruger du Marker som mistet

1. Åbn appen Find, og vælg fanen Enheder.
  2. Vælg din mistede enhed.
  3. Rul ned til Marker som mistet, og vælg Aktiver.
  4. Vælg Fortsæt, og indtast dit telefonnummer, hvis du gerne vil have, at det vises på din mistede enhed.
  5. Vælg Næste. Du kan vælge at indtaste en tilpasset meddelelse, hvor du beder den, der finder enheden, om at kontakte dig.
  6. Vælg Aktiver.

Læs mere om, hvordan du låser din Mac.

Hvis du aktiverer Marker som mistet

Den mistede enhed bliver fjernlåst. Hvis du har Apple Pay indstillet på enheden, bliver det slået fra. Der sendes en bekræftelse til den primære e-mailadresse, der er tilknyttet dit Apple-id. Når du finder din enhed, skal du låse den op med din adgangskode.

Sådan fjernsletter du data på en enhed

Det er muligt at fjernslette dataene på enheden, så andre ikke kan få adgang til dem. Hvis du sletter dataene på enheden, slettes alle oplysninger (herunder kreditkort, debetkort eller forudbetalte kort til Apple Pay), og det er derefter ikke muligt at finde den via Find:

1. Åbn appen Find, og tryk på fanen Enheder.
  2. Vælg den enhed, som du vil fjernslette dataene på.
  3. Rul ned, og vælg Slet denne enhed.
  4. Vælg Slet denne [enhed].

Du kan ikke spore enheden, når dataene er slettet. Hvis du fjerner enheden fra din konto, efter at du har slettet dataene på den, slås Aktiveringslås fra. Dermed bliver det muligt for andre at tænde og bruge enheden.

Sådan finder du en mistet enhed fra iCloud.com

Når du logger ind på iCloud.com med det Apple-id, du brugte til at logge ind på den mistede enhed, kan du bruge Find min iPhone til at finde enheden, få den til at afspille en lyd, markere den som mistet eller fjernslette data på den.

Hvis en ven har mistet sin enhed

Du kan hjælpe en ven med at finde sin enhed, hvis den er mistet, og Find min [enhed] er slået til på den:

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Mig.
  3. Vælg Hjælp en ven.
  4. Få din ven til at logge ind på iCloud med det Apple-id, vedkommende er logget ind på sin mistede enhed med.