Hvis du mister dit Apple Watch, eller det bliver stjålet

Hvis du mister dit Apple Watch, kan appen Find hjælpe dig med at finde det og beskytte dine oplysninger.

Sådan fungerer det

Find kan hjælpe dig med at finde og beskytte dit Apple Watch. Hvis du allerede har indstillet Find min iPhone på din pardannede iPhone, slås funktionen automatisk til på dit Apple Watch. Så hvis du mister dit ur, eller det bliver stjålet, kan du bruge Find til at finde det igen. Og takket være Aktiveringslås er indtastning af dit Apple-id og din adgangskode nødvendigt, før nogen kan slette oplysningerne på dit Apple Watch og bruge det med deres iPhone.

Når du bruger Find, kan dit Apple Watch med GPS og mobilnetværk bruge GPS og en godkendt Wi-Fi- eller mobilforbindelse til at vise dig sin omtrentlige placering. Apple Watch med GPS kan bruge GPS og en godkendt Wi-Fi-forbindelse. Apple Watch Series 1 er ikke udstyret med GPS, og derfor vises i stedet lokaliteten for din pardannede iPhone eller dens Wi-Fi-forbindelse.

Sådan får du vist dit ur på et kort

Log ind på iCloud.com, eller brug appen Find til at få vist dit ur på et kort. Hvis dit ur er i nærheden, kan du få det til at afspille en lyd, som kan hjælpe dig med at finde det.

På din computer:

1. Gå til iCloud.com, og log ind med dit Apple-id.
  2. Åbn Find iPhone.
  3. Klik på Alle enheder, og klik derefter på dit Apple Watch.

Gør følgende på din iPhone:

1. Åbn appen Find min.
  2. Vælg fanen Enheder.
  3. Vælg dit Apple Watch for at få vist dets placering på kortet.

Hvis du finder dit ur på kortet, og det er i nærheden, kan du trykke eller klikke på Afspil lyd. Dit ur ringer, indtil du trykker på Afvis.

Hvis dit ur ikke vises på kortet, har det sandsynligvis ikke oprettet forbindelse til en Wi-Fi- eller mobilforbindelse eller din pardannede iPhone.

Sådan indstilles dit Apple Watch til Mistet

Hvis du mister dit Apple Watch, kan du straks låse det fra iCloud.com eller din pardannede iPhone. Du skal blot indstille dit ur til Mistet. Du kan derefter sende en tilpasset besked til uret med dit telefonnummer. Hvis nogen finder dit Apple Watch, så ved de, hvordan de kan kontakte dig.

På en iOS-enhed:

1. Åbn Find, og tryk eller klik på dit Apple Watch.
  2. Tryk på Aktiver i afsnittet Marker som mistet.
  3. Tryk på Fortsæt.
  4. Indtast det telefonnummer, som du kan kontaktes på, og tryk derefter på Næste.
  5. Indtast den besked, der skal vises på urets skærm.
  6. Tryk på Aktiver.

Find sender dig en e-mail som bekræftelse på, at du har sat dit Apple Watch i funktionen Mistet.

Ophæv eller annuller Mistet

Hvis du finder dit mistede Apple Watch, skal du trykke på Lås op på dit ur og derefter indtaste din adgangskode. Mistet slås automatisk fra, og du kan igen bruge dit ur som normalt. Du kan også slå Mistet fra på din pardannede iPhone eller iCloud.com.

På din computer

1. Log på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Åbn Find iPhone.
  3. Klik på Alle enheder, og klik derefter på dit Apple Watch.
  4. Klik på funktionen Mistet > Stop funktionen Mistet, og klik på Stop funktionen Mistet igen for at bekræfte handlingen.

På din iPhone

1. Åbn appen Find, og tryk på det mistede Apple Watch.
  2. Tryk på Aktiveret i afsnittet Marker som mistet.
  3. Tryk på Slå Marker som mistet fra, og tryk på Slå fra for at bekræfte handlingen.

Hvis du ikke får vist dit Apple Watch på kortet

Funktionen kan kun finde din enhed, hvis du slog Find [min enhed] til, før du mistede dit Apple Watch, eller før det blev stjålet, og når dit ur er inden for rækkevidde af en Wi-Fi-forbindelse, et mobilnetværk eller din pardannede iPhone. Du kan dog bruge følgende trin til at beskytte dine oplysninger:

1. Indstil dit Apple Watch til Mistet. Når dit ur er sat i funktionen Mistet, skal din adgangskode indtastes, før nogen kan slå Find fra, slette oplysningerne på dit ur eller pardanne det med en anden iPhone.
  2. Skift adgangskode til Apple-id. Hvis du ændrer din adgangskode til dit Apple-id, kan du forhindre andre i at få adgang til dine iCloud-oplysninger eller forhindre dem i at bruge andre tjenester på den enhed, som du har mistet.
  3. Meld enheden stjålet eller bortkommet hos politiet. Politiet vil muligvis bede om enhedens serienummer. Find serienummeret på din enhed.

Find er den eneste mulighed for at spore eller lokalisere en mistet eller stjålet enhed. Hvis Find ikke var slået til på uret, før du mistede det, kan ingen anden Apple-tjeneste finde, spore eller på anden vis oplyse dig om din enheds placering.