Hvis du mister dit Apple Watch, eller det bliver stjålet

Hvis du mister dit Apple Watch, kan Find min iPhone måske hjælpe dig med at finde det og beskytte dine oplysninger.

Sådan fungerer det

Find min iPhone kan hjælpe dig med at finde og beskytte dit Apple Watch. Hvis du allerede har indstillet Find min iPhone på din pardannede iPhone, slås funktionen automatisk til på dit Apple Watch. Så hvis du mister dit ur, eller det bliver stjålet, kan du bruge Find min iPhone til at finde det igen. Takket være Aktiveringslås er indtastning af dit Apple-id og din adgangskode påkrævet, før nogen kan slette oplysningerne på dit Apple Watch og bruge det med deres iPhone.

Når du bruger Find min iPhone, kan Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) bruge GPS og godkendte Wi-Fi- eller mobilforbindelser til at vise dig dets anslåede lokalitet. Apple Watch Series 3 (GPS) og Apple Watch Series 2 kan bruge GPS og en betroet Wi-Fi- eller mobilforbindelse. Apple Watch Series 1 er ikke udstyret med GPS, og derfor vises i stedet lokaliteten for din pardannede iPhone eller dens Wi-Fi-forbindelse.

Skærmen Find min iPhone på iPhone

Sådan får du vist enheden på et kort

Log på iCloud.com, eller brug appen Find min iPhone til at få vist dit ur på et kort. Hvis dit ur er i nærheden, kan du få det til at afspille en lyd, som kan hjælpe dig med at finde det.

På din computer:

1. Gå til iCloud.com.
  2. Log ind med dit Apple-id.
  3. Åbn Find iPhone.
  4. Klik på Alle enheder, og klik derefter på dit Apple Watch.

Gør følgende på din iPhone:

1. Åbn appen Find min iPhone.
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Tryk på dit Apple Watch.

Hvis du finder dit ur på kortet, og det er i nærheden, kan du trykke eller klikke på Afspil lyd. Dit ur ringer, indtil du trykker på Afvis.

Hvis dit ur ikke vises på kortet, er det sandsynligvis ikke inden for rækkevidde af en Wi-Fi- eller mobilforbindelse eller din pardannede iPhone.

Indstillingen Indtast en besked på din iPhone-skærm

Sådan indstilles dit Apple Watch til Mistet

Hvis du mister dit Apple Watch, kan du straks låse det fra iCloud.com eller din pardannede iPhone. Du skal blot indstille dit ur til Mistet. Du kan derefter sende en tilpasset besked til uret via dit telefonnummer. Hvis nogen finder dit Apple Watch, så ved de, hvordan de kan kontakte dig.

1. Tryk eller klik på Mistet. Bekræft på din iPhone, at du vil låse uret, og tryk derefter på Slå funktionen Mistet til.
  2. Indtast det telefonnummer, som du kan kontaktes på, og tryk derefter på Næste.
  3. Indtast den besked, der skal vises på urets skærm.
  4. Tryk eller klik på OK.

Find min iPhone sender dig en e-mail som bekræftelse på, at du har indstillet dit Apple Watch til Mistet.

Sådan ophæves eller annulleres Mistet

Hvis du finder dit mistede Apple Watch, skal du trykke på Lås op på dit ur og derefter indtaste din adgangskode. Mistet slås automatisk fra, og du kan igen bruge dit ur som normalt. Du kan også slå Mistet fra på din pardannede iPhone eller iCloud.com.

På din computer

1. Log på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Åbn Find iPhone.
  3. Klik på Alle enheder, og klik derefter på dit Apple Watch.
  4. Tryk på Mistet > Slå funktionen Mistet fra > Slå fra.

Gør følgende på din iPhone

1. Åbn appen Find My iPhone, og tryk på det mistede Apple Watch.
  2. Tryk på Mistet.
  3. Tryk på Slå funktionen Mistet fra > Slå fra.

Hvis du ikke får vist dit Apple Watch på kortet

Funktionen kan kun finde din enhed, hvis du slog Find min iPhone til, før du mistede dit Apple Watch, eller før det blev stjålet, og når dit ur er inden for rækkevidde af en Wi-Fi-forbindelse, et mobilnetværk eller din pardannede iPhone. Du kan dog bruge følgende trin til at beskytte dine oplysninger:

1. Indstil dit Apple Watch til Mistet. Når dit ur er indstillet til Mistet, skal din adgangskode indtastes, før nogen kan slå Find min iPhone fra, slette oplysningerne på dit ur eller pardanne det med en anden iPhone.
  2. Skift adgangskode til Apple-id. Hvis du ændrer din adgangskode til dit Apple-id, kan du hindre andre i at få adgang til dine iCloud-oplysninger eller hindre dem i at bruge andre tjenester på den enhed, som du har mistet.
  3. Meld enheden stjålet eller bortkommet hos politiet. Politiet vil muligvis bede om enhedens serienummer. Find serienummeret på din enhed.

Find min iPhone er den eneste mulighed for at spore og finde en mistet eller stjålet enhed. Hvis Find min iPhone ikke var slået til på uret, før du mistede det, kan ingen anden Apple-tjeneste finde, spore eller på anden vis oplyse dig om din enheds placering.