Find dine mistede AirPods

Brug Find til at få vist dine AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max på et kort og afspille en lyd for at finde dem.

Hvis du allerede har konfigureret Find på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, som du bruger med dine AirPods, kan Find hjælpe dig med at finde dem. Hvis du ikke havde slået Find til, før du mistede dine AirPods, kan du ikke bruge Find til at finde dem.

Find er den eneste mulighed for at spore eller lokalisere en mistet eller stjålet enhed. Der findes ingen andre Apple-tjenester, der kan finde, spore eller på anden vis markere din enhed på et kort for dig. Læs mere om, hvordan du indstiller Find

Sådan får du vist dine AirPods på et kort

Hvis du har mistet eller forlagt dine AirPods, kan du muligvis finde dem ved hjælp af appen Find på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, hvor du er logget på med det samme Apple-id.

Se dine AirPods i appen Find

1. Opdater til den nyeste version af iOS, iPadOS eller macOS
  2. Åbn appen Find.
  3. Vælg fanen Enheder.
  4. Vælg dine AirPods. Under hver enhed kan du se en lokalitet eller teksten "Der blev ikke fundet nogen lokalitet".

Hvis du vil bruge din computer til at finde dine AirPods, skal du bruge Find på iCloud.com.

Slå Find-netværket til

Hvis du slår Find-netværket til, kan du muligvis se lokaliteten for dine AirPods (3. generation), AirPods Pro eller AirPods Max, selvom din iPhone, iPad eller iPod touch ikke er forbundet til et Wi-Fi- eller mobilnetværk:

1. På iPhone, iPad, iPod touch: Åbn appen Indstillinger.
  2. Vælg dit navn, og vælg derefter Find.
  3. Vælg Find min [enhed], og slå derefter Find min [enhed] til.
  4. Slå "Find-netværket" til.

Hvis du kun skal finde én AirPod eller AirPod Pro

Hvis dine AirPods eller AirPods Pro ikke ligger samme sted, vises der kun én placering ad gangen på kortet. Find den AirPod eller AirPod Pro, der vises på kortet, og læg den i etuiet. Opdater derefter kortet, og find den anden.

Afspil en lyd på dine AirPods

Hvis dine AirPods er i nærheden af en af dine Apple-enheder og er tilsluttet Bluetooth, kan du få afspillet en lyd som en hjælp til at finde dem via iCloud.com eller appen Find:

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Enheder.
  3. Vælg dine AirPods på listen.
  4. Tryk på Afspil lyd for at afspille en lyd, der bliver gradvist højere.
    Brug appen Find til at afspille en lyd på dine AirPods

Sørg for, at dine AirPods ikke sidder i eller på dine ører, før du afspiller en lyd.

Få en advarsel, hvis du efterlader dine AirPods

Hvis du har en iPhone 12 eller nyere, kan du indstille adskillelsesadvarsler så du ikke efterlader dine AirPods (3. generation), AirPods Pro eller AirPods Max på en ukendt lokalitet:

1. Åbn appen Find.
  2. Gå til fanen Enheder, og vælg dine AirPods.
  3. Tryk på "Underret, når den efterlades" under Notifikationer.
  4. Slå Underret, når den efterlades til.
    Brug appen Find til at afspille en alarm, hvis du efterlader dine AirPods

Slå funktionen Mistet til for dine AirPods

Når du slår funktionen Mistet til for dine AirPods (3. generation), AirPods Pro eller AirPods Max, kan du dele en besked med dit telefonnummer eller din e-mailadresse. Hvis nogen finder dine AirPods, kan de se beskeden på deres iPhone.

Sådan slår du funktionen Mistet til:

1. På iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn appen Find.
  2. Gå til fanen Enheder, og vælg dine AirPods.
  3. Rul ned til Marker som mistet, og vælg Aktiver.
  4. Følg trinene på skærmen, hvis du ønsker, at dine kontaktoplysninger skal vises for dine mistede AirPods.
    Brug appen Find til at slå funktionen Mistet til for dine AirPods
  5. Vælg Aktiver.

Hvis dine AirPods er offline

Hvis dine AirPods er uden for rækkevidde eller skal oplades, får du muligvis vist deres sidst kendte lokalitet, "Der blev ikke fundet nogen lokalitet" eller "Offline".

Du kan ikke afspille en lyd for at finde dem, men du kan muligvis få en rutevejledning til den lokalitet, hvor de sidst havde forbindelse. Hvis de kommer online igen, får du en notifikation på den iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, som du bruger sammen med dem.

Erstat en manglende AirPod eller et manglende opladningsetui

Hvis du stadigvæk ikke kan finde din AirPod eller dit opladningsetui, eller hvis noget er beskadiget, kan du finde serienummeret og derefter kontakte Apple-support for at få et erstatningsprodukt. Læs derefter mere om at indstille din erstatningsvare.

Du kan også få mere at vide om priser på og servicemuligheder for AirPods.