Hvis dine AirPods er blevet væk

Har du brug for hjælp til at finde dine AirPods? Brug Find min iPhone til at få vist dine AirPods på et kort eller få afspillet en lyd for at finde dem, så du igen kan lytte til indhold trådløst.

Sådan fungerer det

Hvis du har iOS 10.3 eller nyere, kan Find min iPhone hjælpe dig med at finde dine AirPods. Hvis du allerede har indstillet Find min iPhone for en iPhone, iPad eller iPod touch, som du bruger til dine AirPods, aktiveres funktionen også automatisk for dine AirPods. Dette betyder, at hvis du har tabt dine AirPods, hvis de ikke ligger i holderen, og de er et sted i nærheden, så kan du bruge Find min iPhone til at finde dem igen. Hvis dine AirPods er uden for rækkevidde af alle dine enheder, hvis de trænger til at blive opladet, eller hvis de ligger i AirPod-holderen, kan Find min iPhone alligevel hjælpe dig ved at vise dig, hvor og hvornår de sidst var tilsluttet.

iPhone, der viser Find min iPhone med AirPods på produktlisten

Sådan får du vist dine AirPods på et kort

Log på iCloud.com, eller brug appen Find min iPhone til at få vist dine AirPods på et kort. Find min iPhone viser placeringen af de Apple-enheder, som du er logget ind på med det samme Apple-id, og dine AirPods. Hvis de ikke er tilsluttet, vises i stedet tid og sted for sidste gang, de var online.

På din computer:

1. Gå til iCloud.com.
  2. Log ind med dit Apple-id.
  3. Åbn Find iPhone.
  4. Klik på Alle enheder, og klik derefter på dine AirPods.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åbn appen Find min iPhone.
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Tryk på dine AirPods.

Ud for hver enhed vises der en farvet prik, som angiver enhedens status.

En blå prik angiver den enhed, der bruges til at finde dine bortkomne AirPods.

En grøn prik angiver, at dine AirPods er online. Dette betyder, at du kan få afspillet en lyd eller få vist vej til deres placering.

En grå prik angiver, at dine AirPods er slukkede, løbet tør for batteri, ligger i holderen eller er uden for rækkevidde. Du kan muligvis se den seneste placering.

Hvis dine AirPods ikke ligger samme sted, vises der kun én placering ad gangen på kortet. Find den AirPod, der vises på kortet, og læg den i holderen. Opdater derefter kortet, og find den anden.

iPhone, som viser skærmen Handlinger

Sådan afspiller du en lyd

Hvis dine AirPods er i nærheden af en af dine Apple-enheder og er tilsluttet Bluetooth, kan du få afspillet en lyd som en hjælp til at finde dem via iCloud.com eller appen Find min iPhone. Dine AirPods afspiller en lyd, der øges gradvist i to minutter, eller indtil du stopper den.

1. Gå til Handlinger > Afspil lyd.
  2. Hvis dine AirPods ikke ligger samme sted, skal du vælge Lydløs venstre eller Lydløs højre for at finde dem en ad gangen.
  3. Tryk eller klik på Stop afspilning, når du finder dine AirPods.

Sørg for at tage dine AirPods ud af ørerne, inden du afspiller en lyd.

Hvis dine AirPods er offline

Hvis du ikke havde slået Find min iPhone til, før du mistede dine AirPods, kan du ikke bruge funktionen til at finde dem. Hvis der vises en grå prik ud for dine AirPods på kortet, kan du ikke afspille en lyd for at finde dem, men du kan stadig få vist vej til det sted, hvor de sidst var tilsluttet. Hvis dine AirPods er online igen senere, får du en meddelelse på den iPhone, iPad eller iPod touch, som de bruges med.

Find min iPhone er den eneste mulighed for at spore og finde en mistet eller stjålet enhed. Der findes ingen andre Apple-tjenester, der kan finde, spore eller på anden vis markere din enhed på et kort for dig.

Hvis du bruger et Administreret Apple-id, som en skole eller institution har tildelt dig, har du ikke adgang til Find min iPhone.

Erstat en manglende AirPod eller holder

Hvis du stadig ikke kan finde din AirPod eller opladerholder, eller hvis noget er beskadiget, kan du kontakte Apple-support for at få en ny. Læs derefter mere om at indstille din erstatningsvare.

Du kan også få mere at vide om priser på og servicemuligheder for AirPods.