Sådan finder du dine mistede AirPods

Har du brug for hjælp til at finde dine AirPods? Brug Find til at få vist dine AirPods på et kort eller få afspillet en lyd for at finde dem, så du igen kan lytte til indhold trådløst.

Sådan fungerer det

Find kan hjælpe dig med at finde dine bortkomne AirPods. Hvis du allerede har indstillet Find min [enhed] for en iPhone, iPad eller iPod touch, som du bruger til dine AirPods, aktiveres funktionen også automatisk for dine AirPods. Dette betyder, at hvis du har tabt dine AirPods, hvis de ikke ligger i etuiet, og de er et sted i nærheden, så kan du bruge Find til at finde dem igen. Hvis dine AirPods er uden for rækkevidde af alle dine enheder, hvis de trænger til at blive opladet, eller hvis de ligger i AirPod-etuiet, kan Find alligevel hjælpe dig ved at vise dig, hvor og hvornår de sidst var tilsluttet.

Sådan får du vist dine AirPods på et kort

Log på iCloud.com, eller brug appen Find til at få vist dine AirPods på et kort. Find viser placeringen af de Apple-enheder, som du er logget ind på med det samme Apple-id, og dine AirPods. Hvis de ikke er tilsluttet, vises i stedet tid og sted for sidste gang, de var online.

På din computer

1. Gå til iCloud.com.
  2. Log ind med dit Apple-id.
  3. Åbn Find iPhone.
  4. Klik på Alle enheder, og klik derefter på dine AirPods.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg fanen Enheder.
  3. Vælg dine AirPods.

Under hver enhed kan du se en placering eller teksten "Der blev ikke fundet nogen lokaliteter".

Hvis dine AirPods ikke ligger samme sted, vises der kun én placering ad gangen på kortet. Find den AirPod, der vises på kortet, og læg den i etuiet. Opdater derefter kortet, og find den anden.

Sådan afspiller du en lyd

Hvis dine AirPods er i nærheden af en af dine Apple-enheder og er tilsluttet Bluetooth, kan du få afspillet en lyd som en hjælp til at finde dem via iCloud.com eller appen Find. Dine AirPods afspiller en lyd, der øges gradvist i to minutter, eller indtil du stopper den.

1. Åbn appen Find min.
  2. Vælg fanen Enheder.
  3. Vælg dine AirPods på listen.
  4. Tryk på Afspil lyd.

Sørg for at tage dine AirPods ud af ørerne, inden du afspiller en lyd.

Hvis dine AirPods er offline

Hvis du ikke havde slået Find min [enhed] til, før du mistede dine AirPods, kan du ikke bruge funktionen til at finde dem. Hvis teksten "Der blev ikke fundet nogen lokaliteter" vises under dine AirPods, kan du ikke afspille en lyd for at finde dem, men du kan muligvis få vist vej til det sted, hvor de sidst var tilsluttet. Hvis dine AirPods er online igen senere, får du en meddelelse på den iPhone, iPad eller iPod touch, som de bruges med.

Find er den eneste mulighed for at spore eller lokalisere en mistet eller stjålet enhed. Der findes ingen andre Apple-tjenester, der kan finde, spore eller på anden vis markere din enhed på et kort for dig.

Hvis du bruger et Administreret Apple-id, som en skole eller institution har tildelt dig, har du ikke adgang til Find.

Erstat en manglende AirPod eller et manglende etui

Hvis du stadigvæk ikke kan finde din AirPod eller dit opladningsetui, eller hvis noget er beskadiget, kan du finde serienummeret og derefter kontakte Apple-support for at få et erstatningsprodukt. Læs derefter mere om at indstille din erstatningsvare.

Du kan også få mere at vide om priser på og servicemuligheder for AirPods.