Find dine forlagte AirPods med Find

Find kan vise dine AirPods på et kort, afspille en lyd for at hjælpe dig med at finde dem og endda hjælpe med at finde deres præcise lokalitet, når de er i nærheden.

1. På din iPhone skal du åbne Find.

2. Under Enheder skal du vælge dine AirPods. Hvis dine AirPods er ude af etuiet, skal du muligvis vælge den venstre eller højre øretelefon. Med AirPods Pro (2. generation) eller en nyere version kan du også vælge etuiet.

Hvis dine AirPods ikke befinder sig sammen, skal du vælge, hvilken øretelefon du vil finde.
  3. Find dine AirPods på kortet.

Når dine AirPods er i nærheden, skal du trykke på Afspil lyd og lytte efter rækken af bip.
    • Hvis de ikke er i nærheden af dig, skal du trykke på Få rutevejledning for at åbne deres lokalitet i Kort.

• Hvis du er i nærheden, skal du trykke på Afspil lyd og lytte efter rækken af bip.

• Afhængigt af dine AirPods og din iPhone kan du muligvis også se en mulighed for at bruge Find i nærheden. Tryk på den, vent på, at dine AirPods opretter forbindelse til din iPhone, og følg derefter vejledningen for at finde dine AirPods.

Din iPhone bruger muligvis længere tid end forventet på at oprette forbindelse til dine AirPods for at afspille en lyd eller bruge Find i nærheden.

Hvis du ikke har en iPhone eller en anden Apple-enhed til at bruge Find, kan du også finde dine AirPods på iCloud.com/find – men oplevelsen kan være anderledes, og nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige.

Hvis dine AirPods er "Offline" eller viser "Der blev ikke fundet nogen lokalitet"

• Hvis dine AirPods er uden for rækkevidde eller skal oplades, kan du muligvis se deres sidst kendte lokalitet. Du får muligvis også vist "Offline" eller "Der blev ikke fundet nogen lokalitet".

• Du kan muligvis få rutevejledning til deres sidst kendte lokalitet – men du vil ikke kunne afspille en lyd eller bruge Find i nærheden.

• Hvis de kommer online igen, får du en notifikation på din iPhone (eller en anden Apple-enhed, som du bruger dem med).

Hvis du ikke kan finde dine AirPods

1. I Find skal du vælge dine AirPods og skubbe opad.

2. Tryk på Aktiver under Marker som mistet.

3. Følg trinnene på skærmen for at vise dine kontaktoplysninger til en person, der finder dine AirPods.

4. Vælg Aktiver.

Vær klar næste gang med Find-netværket og Underret, når den efterlades

Vil du være med til at sikre, at du finder dine AirPods næste gang?

• Find-netværket er et krypteret, anonymt netværk med hundreder af millioner Apple-enheder, der kan hjælpe dig med at finde dine AirPods, selv hvis de er offline. Enheder i nærheden sender på sikker vis placeringen af dine forlagte AirPods til iCloud, så du kan finde, hvor de er. Det hele er anonymt og krypteret for at beskytte alles fortrolighed. For at sikre, at funktionen er slået til: På iPhone skal du åbne Indstillinger > Bluetooth. Tryk på knappen Mere infoAlt-tekst til billede mangler ud for dine AirPods, rul derefter ned til Find-netværket, og sørg for, at det er slået til.

• Med Underret, når den efterlades kan din iPhone eller dit Apple Watch advare dig, når du efterlader dine understøttede AirPods et ukendt sted.

Læs mere om Find-netværket og dine AirPods

Slå Underret, når den efterlades til for at få notifikationer, hvis du efterlader dine AirPods

Find-netværket understøttes ikke i Sydkorea og er muligvis utilgængeligt i andre områder på grund af lokal lovgivning.