Support til Apple‑id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester, og som får alle dine enheder til at arbejde problemfrit sammen.

Beskyt din konto

Sikkerhed for Apple‑id

Her er nogle af de bedste fremgangsmåder til at maksimere sikkerheden for dine kontooplysninger og personlige oplysninger.

Undgå phishing

Få mere at vide om, hvordan du undgår phishing og andre former for svindel, og se, hvad du bør gøre, hvis du modtager mistænkelige e-mails, opkald eller meddelelser.

Del med familien

Familiedeling

Med Familiedeling kan du dele køb i iTunes og App Store, Apple-abonnementer såsom iCloud+ og meget mere med din familie. Forældre kan også bruge Spørg før køb til at godkende et barns køb.

Apple‑id'er til hele familien

Hvis du vil dele køb eller abonnementer, skal du ikke dele dit Apple‑id. Brug i stedet Familiedeling, så hver person har sit eget.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.