Administration af dit Apple-id

I disse emner kan du finde hjælp til at bruge eller ændre dit Apple-id.

Hvad er et Apple-id?

Et Apple-id er den personlige konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester som App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, Apple Online Store, FaceTime m.m. Apple-id'et indeholder den e-mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge ind med, samt de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, du bruger til Apple-tjenesterne.

Ændring af kontooplysninger

Kontosikkerhed

Det er meget vigtigt, at du opbevarer dit Apple-id et sikkert sted. Det er kun dig, der skal kunne ændre din adgangskode, foretage køb i iTunes og App Store eller logge ind på tjenester som iCloud, iMessage og Find min iPhone.

Hvis du skal sælge din enhed eller give den til en anden

Sørg for at logge ud af dit Apple-id, hvis du skal sælge din enhed eller give den til en anden.

Yderligere hjælp

Få hjælp, hvis du har glemt dine sikkerhedsspørgsmål eller din adgangskode, hvis din konto er låst, eller hvis du vil kontakte Apple-support.