Sådan opretter du et Apple-id

Brug det samme Apple-id til alle Apple-tjenester. Find ud af, hvordan du opretter et.

Et Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester som iCloud, App Store, iTunes Store, Apple Books, iMessage, Apple Music, Apple TV-appen eller Apple Podcasts. Det inkluderer den e-mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge ind, og de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, du bruger til Apple. Du har kun brug for et Apple-id, for du kan du bruge det samme alle steder.

Hvis du bruger Apples tjenester, du allerede har et Apple-id, og du ikke har brug for at oprette et nyt. Er du ikke sikker på, om du har et? Du kan finde ud af det ved at gå til kontosiden for Apple-id og vælge Glemt Apple-id eller adgangskode.

Uanset hvor du opretter dit Apple-id, skal du bare huske at bruge det samme til at logge på alle Apples tjenester. På denne måde kan du få adgang til og administrere det hele med en enkelt konto og adgangskode.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.

Opret, når du indstiller en enhed

Når du indstiller en ny iPhone, iPad eller iPod touch, bliver du måske bedt om at indtaste dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et nyt:

1. Tryk på Glemt adgangskode eller har ikke et Apple-id.
  2. Tryk på Opret et gratis Apple-id. Du kan også indstille det på et senere tidspunkt under Indstillinger.
  3. Vælg din fødselsdato, og indtast dit navn. Tryk på Næste.
  4. Tryk på Brug nuværende e-mailadresse, eller tryk på Få en gratis iCloud-e-mailadresse.

Brug App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn App Store, og tryk på .
  2. Vælg Opret nyt Apple-id. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du sikre dig, at du er logget ud af iCloud.
  3. Indtast din e-mailadresse, din adgangskode, og vælg det land eller område, der svarer til faktureringsadressen på din betalingsmetode. Den angivne e-mailadresse bliver dit nye Apple-id.*
  4. Læs vilkår og betingelser og Apples anonymitetspolitik, og tryk derefter på Accepter vilkår og betingelser. Tryk på Næste.
  5. Indtast dit navn og din fødselsdato, og tryk derefter på Abonner på Apple-opdateringer, hvis du kunne tænke dig dette. På denne måde holdes du opdateret om de seneste nyheder, software, produkter og tjenester fra Apple. Tryk på Næste.
  6. Angiv dine kort- og betalingsoplysninger, og tryk derefter på Næste. Du kan også vælge Intet og læse mere om, hvad du skal gøre, hvis Intet ikke vises, eller du ikke kan vælge det. Du skal først betale, når du foretager et køb. Du kan ændre eller fjerne dine betalingsoplysninger på et senere tidspunkt.
  7. Bekræft dit telefonnummer. Dette kan hjælpe med at bekræfte din identitet og gendanne din konto, hvis dette bliver nødvendigt. Tryk på Næste.
  8. Du modtager en bekræftelses-e-mail fra Apple. Følg trinnene for at bekræfte din e-mailadresse. Læs om, hvordan du indstiller e-mail på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du bruge dit Apple-id til at logge på iTunes Store, App Store og andre Apple-tjenester som f.eks. iCloud.

Brug iTunes på din Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Log ind. Klik derefter på Opret nyt Apple-id.
  3. Læs og accepter Vilkår og betingelser og Apples anonymitetspolitik.
  4. Udfyld formularen for at oprette dit nye Apple-id. Den angivne e-mailadresse bliver dit nye Apple-id. Formularen indeholder også sikkerhedsspørgsmål, der øger sikkerheden.
  5. Klik på Fortsæt, når du har udfyldt formularen. Hvis der vises en besked om, at den indtastede e-mailadresse allerede er tilknyttet et Apple-id, skal du i stedet følge disse instruktioner om brug af et eksisterende Apple-id.
  6. Angiv dine kort- og betalingsoplysninger, og klik derefter på Fortsæt. Du kan også vælge Intet og læse mere om, hvad du skal gøre, hvis Intet ikke vises, eller du ikke kan vælge det. Der opkræves kun betaling, hvis du køber noget. Du kan ændre eller fjerne dine betalingsoplysninger på et senere tidspunkt.
  7. Du modtager en bekræftelses-e-mail fra Apple. Følg trinene for at bekræfte din e-mailadresse.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du bruge dit nye Apple-id til at logge på iTunes Store og andre Apple-tjenester som f.eks. iCloud.

* I Kina kan det være påkrævet at oplyse et +86-telefonnummer til dit Apple-id. Du kan ændre nummeret senere eller skifte land/område til et sted, der ikke har dette krav. Nummeret bruges kun til godkendelsesformål.