Sådan opretter du et nyt Apple-id

Brug det samme Apple-id til alle Apple-tjenester. Du skal blot angive dit fulde navn, din fødselsdato, en e-mailadresse og et telefonnummer.

Er du ikke sikker på, om du har et Apple-id, eller har du glemt det? Du kan finde dit Apple-id ved at indtaste dit navn og din e-mailadresse på iforgot.apple.com

Opret et Apple-id på en iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan oprette et nyt Apple-id, når du indstiller din enhed, eller du kan indstille det senere i App Store.

Opret et Apple-id, når du indstiller din enhed

1. Tryk på "Har du glemt din adgangskode, eller har du ikke et Apple-id?".
  2. Tryk på Opret et gratis Apple-id.
  3. Vælg din fødselsdato, og indtast dit navn. Tryk på Næste.
  4. Tryk på "Brug nuværende e-mailadresse", eller tryk på "Få en gratis iCloud-e-mailadresse".
  5. Når du bliver bedt om det, skal du følge trinnene på skærmen for at bekræfte din e-mailadresse og oprette tofaktorgodkendelse. Hvis du vælger at springe dette trin over, bliver du bedt om at gøre dette senere i Indstillinger.

Opret et Apple-id ved hjælp af App Store på din enhed

1. Åbn App Store, og tryk på loginknappen .
  2. Vælg Opret nyt Apple-id. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du sikre dig, at du er logget ud af iCloud.
  3. Følg trinnene på skærmen. Den angivne e-mailadresse bliver dit nye Apple-id.*
  4. Angiv dine kort- og betalingsoplysninger, og tryk derefter på Næste. Du kan også vælge Intet. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis Intet ikke vises, eller du ikke kan vælge det. Du skal først betale, når du foretager et køb.
  5. Bekræft dit telefonnummer. Dette kan hjælpe med at bekræfte din identitet og gendanne din konto, hvis dette bliver nødvendigt. Tryk på Næste.
  6. Se, om du har modtaget en e-mail med en bekræftelse fra Apple, og bekræft din e-mailadresse.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du bruge dit Apple-id til at logge på iTunes Store, App Store og andre Apple-tjenester som f.eks. iCloud.

* På det kinesiske fastland kan det være påkrævet at oplyse et +86-telefonnummer til dit Apple-id. Du kan ændre nummeret senere eller skifte land eller område til et sted, der ikke har dette krav. Nummeret bruges kun til godkendelsesformål.

Opret et Apple-id på din Mac

Du kan oprette et nyt Apple-id i App Store eller i dine enhedsindstillinger

1. Åbn App Store.
  2. Klik på Log ind, og klik derefter på Opret Apple-id. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du sikre dig, at du er logget ud af iCloud.
    macOS App Store-loginvindue med
  3. Følg trinnene på skærmen. Den angivne e-mailadresse bliver dit nye Apple-id.*
  4. Angiv dine kort- og betalingsoplysninger, og klik derefter på Fortsæt. Du kan også vælge Intet og læse mere om, hvad du skal gøre, hvis Intet ikke vises, eller du ikke kan vælge det. Der opkræves kun betaling, hvis du køber noget.
  5. Se, om du har modtaget en e-mail med en bekræftelse fra Apple, og bekræft din e-mailadresse.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du bruge dit nye Apple-id til at logge ind på App Store og andre Apple-tjenester som f.eks. iCloud.

* På det kinesiske fastland kan det være påkrævet at oplyse et +86-telefonnummer til dit Apple-id. Du kan ændre nummeret senere eller skifte land eller område til et sted, der ikke har dette krav. Nummeret bruges kun til godkendelsesformål.

Opret et Apple-id på en Windows-pc

1. Åbn iTunes til Windows. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Log ind. Klik derefter på Opret nyt Apple-id.
  3. Følg trinnene på skærmen. Den angivne e-mailadresse bliver dit nye Apple-id.*
  4. Angiv dine kort- og betalingsoplysninger, og klik derefter på Fortsæt. Du kan også vælge Intet og læse mere om, hvad du skal gøre, hvis Intet ikke vises, eller du ikke kan vælge det. Der opkræves kun betaling, hvis du køber noget.
  5. Se, om du har modtaget en e-mail med en bekræftelse fra Apple, og bekræft din e-mailadresse.

* På det kinesiske fastland kan det være påkrævet at oplyse et +86-telefonnummer til dit Apple-id. Du kan ændre nummeret senere eller skifte land eller område til et sted, der ikke har dette krav. Nummeret bruges kun til godkendelsesformål.

Opret et Apple-id på en anden enhed

Hvis du vil oprette et Apple-id på et Apple TV, en Android-enhed, et smart-tv eller en streamingenhed, skal du typisk følge vejledningen på skærmen og indtaste dit fulde navn, din fødselsdato, en e-mailadresse eller et telefonnummer og en betalingsmetode. Hvis du indstillede Apple TV-appen på dit smart-tv, bliver du muligvis sendt videre til activate.apple.com for at oprette dit Apple-id. Du kan også bruge nedenstående trin til at oprette dit Apple-id på nettet.

Opret et Apple-id på nettet

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på Opret dit Apple-id.
    Safari-browservindue åbent med adressen appleid.apple.com med linket
  2. Følg trinnene på skærmen. Den angivne e-mailadresse bliver dit nye Apple-id.*
  3. Indtast et telefonnummer, du altid har adgang til.
  4. Marker afkrydsningsfelterne for at abonnere på Apple-opdateringer, hvis du ønsker det. På denne måde holdes du opdateret om de seneste nyheder, software, produkter og tjenester fra Apple.
  5. Klik på Fortsæt.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du bruge dit nye Apple-id til at logge ind på iTunes Store og andre Apple-tjenester som f.eks. iCloud.

* På det kinesiske fastland kan det være påkrævet at oplyse et +86-telefonnummer til dit Apple-id. Du kan ændre nummeret senere eller skifte land eller område til et sted, der ikke har dette krav. Nummeret bruges kun til godkendelsesformål.

Hvis du ser en meddelelse om, at du skal logge ind på iTunes

Hvis du har oprettet et nyt Apple-id på nettet og ser en meddelelse om, at du skal logge ind på iTunes, skal du følge nedenstående vejledning for din enhed:

• På en iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn Indstillinger, tryk derefter på "Log ind på enhed", og log ind med dit Apple-id.
  • På en Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, vælg derefter Apple-id, og log ind med dit Apple-id
  • På et Apple TV: Log ind på App Store, iTunes Store eller Apple Music med dit Apple-id.
  • På en pc: Log ind på iTunes med dit Apple-id.
  • På en Android-enhed: Log ind på Apple Music på Android med dit Apple-id.

Læs mere

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.