Indstilling af Apple-id i iTunes

Har du ikke et Apple-id? Få mere at vide om, hvordan du opretter og konfigurerer et Apple-id, så du kan handle i iTunes Store og bruge alle andre Apple-tjenester.

Du skal have et Apple-id for at købe i og downloade fra iTunes Store. Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester som iCloud eller Mac App Store eller har købt noget i Apple Online Store, kan du logge på iTunes Store med det samme Apple-id.

Inden du opretter et nyt Apple-id, skal du undersøge, om du allerede har et. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et i iTunes på din computer eller iPhone, iPad eller iPod touch.

Opret et Apple-id i iTunes

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke har iTunes, kan du download det.
  2. Fra menuen Store skal du vælge Opret Apple-id, og derefter skal du klikke på Fortsæt.
  3. Læs og accepter vilkårene og betingelserne samt Apples fortrolighedspolitik.
  4. Udfyld formularen for at oprette dit nye Apple-id. Den e-mailadresse, du angiver, bliver dit nye Apple-id. Formularen indeholder sikkerhedsspørgsmål samt mulighed for at angive en reserveadresse til e-mail. Det anbefales at angive en sådan reserveadresse.
  5. Klik på Fortsæt, når du har udfyldt formularen.
  6. Hvis der vises en besked om, at den indtastede e-mailadresse allerede er tilknyttet et Apple-id, skal du i stedet følge disse instruktioner om brug af et eksisterende Apple-id.
  7. Angiv dine kort- og faktureringsoplysninger, og klik derefter på Fortsæt. Der opkræves kun betaling, hvis du køber noget.
  8. Bekræft din mailadresse. Du modtager en bekræftelses-e-mail fra Apple, hvori du skal følge trinene for at bekræfte din e-mailadresse.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du logge ind på iTunes Store og andre Apple-tjenester med dit nye Apple-id.

Sådan opretter du et Apple-id på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > iTunes & App Store på hjemmeskærmen.
  2. Vælg Opret nyt Apple-id. Hvis der allerede er logget et Apple-id ind, og du vil oprette et nyt Apple-id, du kan bruge i iTunes og App Store, skal du gå til Apple-id-webstedet for at oprette et nyt Apple-id.
  3. Vælg et land for butikken, der skal svare til faktureringsadressen for din betalingsmetode, og tryk derefter på Næste.
  4. Læs vilkårene og betingelserne samt Apples fortrolighedspolitik, og tryk derefter på Accepter.
  5. Udfyld formularen for at oprette dit nye Apple-id, og tryk derefter på Næste. Den e-mailadresse, du angiver, bliver dit nye Apple-id. Formularen indeholder sikkerhedsspørgsmål samt mulighed for at angive en reserveadresse til e-mail. Det anbefales at angive en sådan reserveadresse.
  6. Hvis du prøver at oprette en konto ved at bruge et eksisterende Apple-id som f.eks. din iCloud-adresse, vises der en meddelelse om, at den pågældende e-mailadresse allerede er et Apple-id. Du skal bare trykke på Fortsæt og derefter trykke på Brug eksisterende konto på den næste skærm.
  7. Angiv dine kort- og faktureringsoplysninger, og klik derefter på Udført. Du skal først betale, når du foretager et køb.
  8. Bekræft din mailadresse. Du modtager en bekræftelses-e-mail fra Apple, hvori du skal følge trinene for at bekræfte din e-mailadresse. Få mere at vide om, hvad du skal gøre for at konfigurere e-mail på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du logge ind på iTunes & App Store og andre Apple-tjenester med dit nye Apple-id.

Hvis du vil ændre dine kontooplysninger, f.eks. Apple-id, betalingsoplysninger eller faktureringsadresse, skal du gå til Indstillinger > iTunes & App Store og trykke på dit Apple-id. Tryk på Vis konto, når du bliver bedt om det.

Du bliver muligvis bedt om at skrive adgangskoden til din konto igen som en kontrol.

Hvis du vil logge ud af iTunes & App Store, skal du gå til Indstillinger > iTunes & App Store, trykke på dit Apple-id og trykke på Log ud.

Yderligere oplysninger

Sidst ændret: