Oprettelse af et Apple-id, der kan bruges i iTunes Store, App Store eller iBooks Store og i Apple Music og Apple News

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester, f.eks. iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, iMessage, Apple Music eller Apple News. Du kan logge på alle Apple-tjenester med et enkelt Apple-id og den tilhørende adgangskode.

Du skal have et Apple-id for at købe og downloade indhold fra iTunes Store. Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud, eller har købt programmer i Mac App Store eller emner i Apple Online Store, skal du ikke oprette et nyt Apple-id. Du kan bruge det samme Apple-id til at logge på iTunes Store.

Hvis du har brugt Apple-tjenester på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, skal du kontrollere, om du allerede har et Apple-id.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

Brug din Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Log ind. Klik derefter på Opret nyt Apple-id.
  3. Læs og accepter Vilkår og betingelser og Apples Anonymitetspolitik.
  4. Udfyld formularen for at oprette dit nye Apple-id. Den angivne e-mailadresse bliver dit nye Apple-id. Formularen indeholder også sikkerhedsspørgsmål, der øger sikkerheden.
  5. Klik på Fortsæt, når du har udfyldt formularen.
    Hvis der vises en besked om, at den indtastede e-mailadresse allerede er tilknyttet et Apple-id, skal du i stedet følge disse instruktioner om brug af et eksisterende Apple-id.
  6. Angiv dine kort- og betalingsoplysninger, og klik derefter på Fortsæt. Der opkræves kun betaling, hvis du køber noget. Du kan ændre eller fjerne dine betalingsoplysninger på et senere tidspunkt.
  7. Du modtager en bekræftelses-e-mail fra Apple. Følg trinene for at bekræfte din e-mailadresse.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du logge på iTunes Store og andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud, med dit nye Apple-id.

Brug din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Log ind.
  3. Vælg Opret nyt Apple-id.
  4. Vælg det land eller område, der matcher betalingsadressen i din betalingsmetode, og tryk derefter på Næste.
  5. Læs Vilkår og betingelser og Apples Anonymitetspolitik, og tryk derefter på Enig. Tryk på Enig igen, hvis du bliver bedt om det.
  6. Udfyld formularen for at oprette dit nye Apple-id, og tryk derefter på Næste. Den angivne e-mailadresse bliver dit nye Apple-id. Formularen indeholder også sikkerhedsspørgsmål, der øger sikkerheden.
    Hvis du prøver at oprette en konto med et eksisterende Apple-id, vises der en besked om, at den angivne e-mailadresse allerede er tilknyttet et Apple-id. Tryk på Fortsæt, og tryk derefter på Brug eksisterende Apple-id.
  7. Angiv dine kort- og betalingsoplysninger, og tryk derefter på OK. Du skal først betale, når du foretager et køb. Du kan ændre eller fjerne dine betalingsoplysninger på et senere tidspunkt.
  8. Du modtager en bekræftelses-e-mail fra Apple. Følg trinnene for at bekræfte din e-mailadresse. Læs mere om, hvad du skal gøre for at indstille e-mail på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du logge på iTunes Store, App Store og andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud, med dit nye Apple-id.