Oprettelse af et Apple-id, der kan bruges i iTunes Store, App Store eller iBooks Store og i Apple Music

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester, f.eks. iTunes Store, App Store, iBooks Store eller Apple Music. Du kan logge på alle Apple-tjenester med et enkelt Apple-id og den tilhørende adgangskode.

Du skal have et Apple-id for at købe og downloade indhold fra iTunes Store. Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud, eller har købt apps i Mac App Store eller emner i Apple Online Store, skal du ikke oprette et nyt Apple-id. Du skal blot logge på iTunes Store med det samme Apple-id.

Hvis du har brugt Apple-tjenester på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-computer, skal du kontrollere, om du allerede har et Apple-id.

Mac-computer eller pc

1. Åbn iTunes. Sørg for, at du har den nyeste version.
  2. Vælg Konto > Log ind på menulinjen øverst på computerskærmen eller øverst i iTunes-vinduet. Klik derefter på Opret nyt Apple-id.
  3. Læs og accepter vilkårene og betingelserne samt Apples Anonymitetspolitik.
  4. Udfyld formularen for at oprette dit nye Apple-id. Den e-mailadresse, du angiver, bliver dit nye Apple-id. Formularen indeholder sikkerhedsspørgsmål samt mulighed for at angive en reserveadresse til e-mail. Det anbefales at angive en sådan reserveadresse.
  5. Klik på Fortsæt, når du har udfyldt formularen.
    Hvis der vises en besked om, at den indtastede e-mailadresse allerede er tilknyttet et Apple-id, skal du i stedet følge disse instruktioner om brug af et eksisterende Apple-id.
  6. Angiv dine kort- og faktureringsoplysninger, og klik derefter på Fortsæt. Der opkræves kun betaling, hvis du køber noget. Du kan ændre eller fjerne betalingsoplysninger på et senere tidspunkt.
  7. Du modtager en bekræftelses-e-mail fra Apple, hvori du skal følge trinene for at bekræfte din e-mailadresse.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du logge på iTunes Store og andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud, med dit nye Apple-id.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Log ind.
  3. Vælg Opret nyt Apple-id.
  4. Vælg det land, der matcher faktureringsadressen i din betalingsmetode, og tryk derefter på Næste.
  5. Læs vilkårene og betingelserne samt Apples Anonymitetspolitik, og tryk derefter på Enig. Tryk på Enig igen, hvis du bliver bedt om det.
  6. Udfyld formularen for at oprette dit nye Apple-id, og tryk derefter på Næste. Den e-mailadresse, du angiver, bliver dit nye Apple-id. Formularen indeholder sikkerhedsspørgsmål samt mulighed for at angive en reserveadresse til e-mail. Det anbefales at angive en sådan reserveadresse.
    Hvis du prøver at oprette en konto med et eksisterende Apple-id, vises der en besked om, at den angivne e-mailadresse allerede er tilknyttet et Apple-id. Tryk på Fortsæt, og derefter på Brug eksisterende Apple-id på den følgende skærm for at logge på.
  7. Angiv dine kort- og faktureringsoplysninger, og klik derefter på Udført. Du skal først betale, når du foretager et køb. Du kan ændre eller fjerne betalingsoplysninger på et senere tidspunkt.
  8. Du modtager en bekræftelses-e-mail fra Apple, hvori du skal følge trinene for at bekræfte din e-mailadresse. Få mere at vide om, hvad du skal gøre for at konfigurere e-mail på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du logge på iTunes Store, App Store og andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud, med dit nye Apple-id.

Læs mere

Sidst ændret: