Indstilling af Apple-id i iTunes

Læs, hvordan du opretter et Apple-id på din computer eller iOS-enhed, så du kan foretage køb i iTunes Store.

Du skal have et Apple-id for at købe i og overføre fra iTunes Store. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester som iCloud eller Mac App Store eller har købt noget i Apple Online Store, kan du logge på iTunes Store med det samme Apple-id.

Inden du opretter et nyt Apple-id, skal du undersøge, om du allerede har et. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du oprette et, inden du kan begynde at bruge iTunes Store.

Sådan opretter du et Apple-id på en computer.

Sådan opretter du et Apple-id på en iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan opretter du et Apple-id på en computer

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke har iTunes, kan du hente programmet.
  2. I menuen Butik  skal du vælge Opret Apple-id.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Før du kan fortsætte, skal du erklære dig enig i vilkårene og betingelserne samt Apples anonymitetspolitik. Når du har læst og accepteret betingelserne, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ved siden af "Jeg har læst og erklærer mig enig i disse vilkår og betingelser".
  5. Klik på Enig.
  6. Udfyld formularen for at oprette et gratis Apple-id. Formularen indeholder sikkerhedsspørgsmål samt mulighed for at angive en reserveadresse til e-mail. Det anbefales at angive en sådan reserveadresse.
  7. Klik på Fortsæt, når du har udfyldt formularen.
  8. Hvis der vises en advarsel om, at den indtastede e-mailadresse allerede er tilknyttet et Apple-id, skal du i stedet følge disse instruktioner om brug af et eksisterende Apple-id.
  9. Angiv en gyldig betalingsmetode og faktureringsadresse. Der opkræves kun betaling, hvis du køber noget.
  10. Angiv betalingsoplysningerne, og klik på Fortsæt.
  11. Du skal bekræfte e-mailadressen. Kontroller din e-mail for at se en bekræftelsesmeddelelse fra Apple.
  12. I bekræftelsesmeddelelsen fra Apple skal du klikke på linket Bekræft nu.
  13. Du føres til Apple-id-siden for at bekræfte din e-mailadresse.
  14. Indtast din e-mailadresse og den adgangskode, du brugte til at oprette dit Apple-id med.
  15. Klik på Bekræft adresse.

Sådan opretter du et Apple-id på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > iTunes & App Store på hjemmeskærmen.
  2. Hvis et Apple-id allerede er logget på, skal du trykke på navnet på Apple-id'et og derefter trykke på Log ud.
  3. Vælg Opret nyt Apple-id.
  4. Vælg den ønskede butik ved at trykke på Butik, og vælg det land, du bor i.
  5. Tryk på OK for at bekræfte, og tryk på Næste.
  6. Før du kan fortsætte, skal du acceptere vilkårene og betingelserne samt Apples anonymitetspolitik. Hvis du trykker på Send via e-mail, får du vilkårene og betingelserne samt anonymitetspolitikken tilsendt pr. e-mail, så du lettere kan læse dem. I så fald skal du indtaste en gyldig e-mailadresse og derefter trykke på Send.
  7. Tryk på knappen Enig nederst til højre på siden.
  8. Tryk på Enig igen, når du bliver bedt om at bekræfte.
  9. Når du har accepteret vilkårene og betingelserne, skal du skrive en e-mailadresse og en adgangskode, vælge tre sikkerhedsspørgsmål og angive dine svar. Den e-mailadresse, du angiver, bliver dit nye Apple-id. Skriv din e-mailadresse, og klik derefter på Næste.
    Du kan også indtaste en reserveadresse til e-mail. Det anbefales at angive en sådan reserveadresse.
  10. Hvis du prøver at oprette en konto ved at bruge et eksisterende Apple-id som f.eks. din iCloud-adresse, vises der en meddelelse om, at den pågældende e-mailadresse allerede er et Apple-id. Du skal bare trykke på Fortsæt og derefter trykke på Brug eksisterende konto på den næste skærm.
  11. Derefter bliver du bedt om at angive dine faktureringsoplysninger. Hvis du vil vælge en anden kreditkorttype, skal du trykke på en af de tilgængelige muligheder og derefter trykke på OK. Du skal først betale, når du foretager et køb.
  12. Når du har udfyldt alle felter med faktureringsoplysninger, skal du trykke på Næste.
  13. Der vises derefter et skærmbillede, hvor du skal bekræfte din konto.
  14. Tryk på OK, og tjek din indbakke for at se efter en e-mailbesked med bekræftelse fra Apple. Hvis du har brug for at indstille en e-mailkonto på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du se her, hvordan du føjer en e-mailkonto til din iOS-enhed.
  15. Åbn e-mailen, og klik på linket Bekræft nu for at aktivere din konto.
  16. Derefter kommer du ind på en sikker side, hvor du skal indtaste dit Apple-id og adgangskoden.
  17. Når du har skrevet e-mailadressen og adgangskoden, skal du trykke på Bekræft adresse.

Hvis du vil rette eller ændre dine kontooplysninger, f.eks. Apple-id, betalingsoplysninger eller faktureringsadresse, skal du trykke på kontonavnet nederst på siden, når du er logget på iTunes Store. Tryk på Vis konto, når du bliver bedt om det.

Du bliver muligvis bedt om at skrive adgangskoden til din konto igen som en kontrol.

Hvis du vil logge ud af din iTunes Store-konto, skal du blot trykke på kontonavnet nederst på siden i App Store eller iTunes Store.

Yderligere oplysninger

Sidst ændret: