Få Apple TV-appen eller Apple TV+ appen på dit smart-tv eller din streamingenhed

Se, hvordan du konfigurerer Apple TV-appen eller Apple TV+-appen på din kompatible enhed.

Sådan får du Apple TV-appen eller Apple TV+-appen

1. Gå til App Store på din enhed, og søg efter Apple TV-appen eller Apple TV+-appen. Hvis du ikke kan se den app, du leder efter, skal du tjek din enheds kompatibilitet.1

2. Download appen.

3. Åbn appen, og følg vejledningen for at fuldføre installationen.

• Log ind på mobilenhed: Brug din telefons kamera til at scanne QR-koden på tv-skærmen, eller gå til link.apple.com Følg derefter vejledningen på din enhed.

• På tv'et: Brug din tv-fjernbetjening til at logge ind manuelt med dit Apple-id og fuldføre indstillingen.

Hvis du ikke kan se indhold, skal du muligvis gøre dit Apple-id klar til køb.

Har du ikke et Apple-id? Læs om, hvordan du opretter et nyt Apple-id. Eller hvordan du nulstiller din adgangskode, hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id.

Nulstil Apple TV-appen eller Apple TV+-appen

Når du nulstiller Apple TV-appen eller Apple TV+ appen, fjernes dine personlige oplysninger, og de oprindelige indstillinger gendannes i appen. Hvis du planlægger at sælge eller give din enhed væk, eller hvis du fjerner appen, kan det være en god idé at nulstille den først.

1. Åbn Apple TV-appen eller Apple TV+-appen.

2. Gå til Indstillinger.

3. Vælg indstillingen Nulstil.

Hvis du har mistet eller ikke kan få adgang til din enhed, men stadig er logget på Apple TV-appen eller Apple TV+-appen, skal du fjerne enheden fra din Apple-id-enhedsliste.

Hvis du nulstiller Apple TV-appen eller Apple TV+ appen på et smart-tv, der også er logget ind på Apple Music-appen, gendannes de oprindelige indstillinger i Apple Music-appen.

Har du brug for hjælp?

• Få oplysninger om Apple TV-appen eller Apple TV+ appen på dit smart-tv eller din streamingenhed i brugerhåndbogen til Apple TV-appen.

• Hvis du har problemer med at installere Apple TV-appen eller Apple TV+ appen eller med at oprette forbindelse til internettet på dit smart-tv eller din streamingenhed, skal du kontakte producenten.

1. Tilgængeligheden af Apple TV-appen og Apple TV+ appen kan variere alt efter land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område. Funktioner til Apple TV-appen og Apple TV+-appen og understøttede enheder kan også variere alt efter land og område.

2. I USA kan du abonnere på Apple TV+ på Amazon Fire TV, men du kan ikke købe andet indhold fra Apple TV-appen.  På Amazon Fire TV- (i andre områder), Android TV- og Sony TV-enheder kan du ikke købe indhold fra Apple TV-appen. Du kan købe, leje eller abonnere på en anden understøttet enhed og derefter se indholdet i Apple TV-appen på din Amazon Fire TV-, Android TV- eller Sony TV-enhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.