Hvis du ser "Det maksimale antal gratis konti er aktiveret"

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel, når du forsøger at oprette et Apple-id eller indstille iCloud på din iPhone, iPad eller Mac.

Hvorfor fik du vist denne meddelelse?

Hvis du ser "Det maksimale antal gratis konti er aktiveret på denne [enhed]", betyder det, at du har overskredet det antal Apple-id'er, du kan indstille med iCloud på en enkelt enhed på et år.

Du får muligvis vist denne meddelelse, når:

• Du logger ind med et Apple-id, som du allerede har oprettet på nettet, på et Apple TV eller på en enhed fra en anden producent, men som du endnu ikke har indstillet med iCloud.

• Du logger ind med et Apple-id, der kun har webadgang til iCloud.

Hvad bør du gøre?

Hvis du har en anden iPhone, iPad, eller Mac, kan du prøve at indstille iCloud med dit Apple-id på denne enhed. Log ind med dit Apple-id, og følg derefter vejledningen på skærmen for at begynde at bruge iCloud.

Eller hvis du allerede har oprettet et Apple-id til brug med iCloud, skal du logge ind med dette Apple-id i stedet for.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du stadig har brug for at indstille iCloud med dette Apple-id, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp.

Dit Apple-id er den konto, du bruger til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Du logger på alle Apple-tjenester med dette Apple-id og den tilhørende adgangskode.