Log ind med dit Apple-id på en ny enhed

Få det meste ud af din Apple-enhed. Log ind med dit Apple-id for at bruge iCloud, iTunes & App Store og meget mere.

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til alle Apple-tjenesterne – og du behøver kun én for at kunne logge ind overalt. Hvis du bruger Apple-tjenester som iTunes & App Store, Apple Music, iCloud, iMessage og FaceTime, har du allerede et Apple-id og behøver ikke oprette et nyt.

Log ind, når du indstiller din nye enhed

Når du tænder og indstiller din nye iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-computer, bliver du bedt om at logge ind med dit Apple-id. Når du er logget ind, indstilles alle Apple-tjenesterne, herunder iCloud, Find min iPhone, iTunes & App Store, iMessage, FaceTime og Game Center, automatisk på enheden.

Indstillingerne, der bruges til at logge ind, kan ændres senere, hvis du f.eks. vil bruge et andet Apple-id til iCloud og iTunes – du skal blot åbne enhedens Indstillinger eller Systemindstillinger.

Hvis du allerede har indstillet enheden, kan du bruge følgende trin til at logge ind på dit Apple-id fra iCloud, iTunes & App Store, iMessage, FaceTime eller Game Center.

Log ind på iTunes & App Store

Når du logger ind på iTunes & App Store, kan du afspille musik, se film, tv-udsendelser og lytte til on-demand-musikstationer med Apple Music. Få nogle fantastiske læseoplevelser med iBooks, eller oplev din nye yndlings-podcast. Dit Apple-id gør det muligt at bruge al underholdning fra iTunes Store og App Store på tværs af alle dine enheder.

• På en iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > iTunes & App Store. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  • På en Mac-computer: Gå til iTunes >   Log ind. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Du skal muligvis tilføje et betalingskort eller angive andre betalingsoplysninger for at beskytte din konto.

Du kan ikke logge ind på iTunes & App Store med mere end ét Apple-id samtidigt, og du kan heller ikke opdatere købt indhold med et andet Apple-id.

Log ind på iCloud

Når du logger ind på iCloud med dit Apple-id, har du adgang til alle dine vigtige arkiver på alle dine enheder. iCloud-fotobibliotek og iCloud Drive holder alle dine billeder, videoer og dokumenter beskyttede og opdaterede. Familiedeling gør det nemt at dele musik, film, billeder og meget mere med alle i din familie. Og Find min iPhone kan hjælpe dig med at finde din enhed, hvis du mister den.

• På en iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  • På en Mac-computer: Åbn Systemindstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Når du er logget ind på iCloud med dit Apple-id, kan du automatisk arkivere og sikkerhedskopiere vigtige oplysninger, f.eks. kontakter, kalendere, noter, billeder og meget mere.

Log ind på iMessage, FaceTime og Game Center

Når du logger ind på iMessage, FaceTime og Game Center, kan du kommunikere og dele med venner og familie. Mange af os har flere e-mailadresser, som vi kan kontaktes på. Gør det nemmere at holde kontakten ved at tilføje de e-mailadresser, som du bruger mest.

iMessage

Send beskeder frem og tilbage til andre, der har en Apple-enhed. Log ind ved at gå til Indstillinger > Beskeder, og skub for at slå iMessage til. Tryk på Send og modtag for at tilføje andre e-mailadresser.

FaceTime

Lav videoopkald fra din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-computer. Log ind ved at gå til Indstillinger > FaceTime > Brug dit Apple-id til FaceTime. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Game Center

Spil og få nye venner på alle dine Apple-enheder med Game Center. Log ind ved at gå til Indstillinger > Game Center > Log ind. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Brug af forskellige Apple-id'er til iCloud og iTunes

Vi anbefaler, at du bruger samme Apple-id til alle Apple-tjenester på din enhed, herunder iTunes & App Store og iCloud. Flere Apple-id'er kan skabe forvirring og problemer med at få adgang til købt indhold eller brug af tjenesterne. Hvis du har flere Apple-id'er, kan du ikke flette dem.

Men hvis du allerede har forskellige Apple-id'er, som du vil bruge til iCloud og iTunes & App Store, kan du stadig få gavn af alle de fordele, som dit Apple-id kan tilbyde.

• På en iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > iCloud, og log ind med det Apple-id, der skal bruges med iCloud. Gå tilbage til Indstillinger > iTunes & App Store, og log ind med det Apple-id, der skal bruges med iTunes.
  • På en Mac-computer: Gå til Systemindstillinger > iCloud, og log ind med det Apple-id, der skal bruges med iCloud. Gå til iTunes >   Log ind, og log ind med det Apple-id, der skal bruges med iTunes.

Hvis du bruger flere Apple-id'er og vil gendanne din enhed fra en sikkerhedskopi, kan du med fordel læse artiklen om gendannelse fra iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.

Yderligere oplysninger

Du kan dele dine Apple-tjenester med et familiemedlem ved at indstille Familiedeling. Familiedeling gør det nemt for op til seks personer at dele hinandens køb fra iTunes, iBooks og App Store uden at skulle dele konto.

Hvis du vil ændre kontooplysningerne for dit Apple-id, kan vi hjælpe dig med at opdatere dit brugernavn, din adgangskode, betalingsoplysninger, fødselsdato og meget mere.

Du kan også få hjælp, hvis du glemmer dit Apple-id eller din adgangskode til dit Apple-id.

Sidst ændret: