Indstilling af dit Apple-id til iCloud og iTunes

Her kan du læse mere om Apple-id'er – blandt andet hvordan du bruger dit Apple-id til Apple-tjenester, f.eks. iCloud og iTunes Store. Du kan også finde oplysninger om, hvordan du ændrer det Apple-id, du bruger til at logge på forskellige tjenester på din iPhone.

Et Apple-id er den e-mailadresse, du bruger til at logge på alt i forbindelse med Apple – f.eks. når du bruger iCloud til at opbevare dine data, køber sange i iTunes Store og henter programmer i App Store.

Når du indstiller din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du brug det samme Apple-id til både iCloud-tjenester og til at købe med i iTunes Store, App Store og iBooks Store. Du kan også bruge ét Apple-id til iCloud-tjenester og et andet Apple-id til køb i butikker (også iTunes i netskyen og iTunes Match). Du får alle fordelene ved iCloud, uanset om du bruger det samme Apple-id til iCloud og køb i butikker eller forskellige Apple-id'er. Hvis du vil ændre det Apple-id, du bruger, når du logger på iCloud eller iTunes på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du logge ud og benytte nedenstående fremgangsmåde for at logge ind igen med det opdaterede Apple-id.

Brug af samme Apple-id til butikker og iCloud (anbefales)

Det anbefales at bruge det samme Apple-id til butikker og til iCloud. Hvis du bruger flere Apple-id'er, kan det skabe forvirring og give problemer med at få adgang til det, du har købt, eller med at bruge nogle af tjenesterne.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Når du første gang indstiller din enhed med iOS 5 eller en nyere version, skal du indtaste det Apple-id på indstillingsskærmen, du bruger til iTunes. Id'et bruges til at købe i butikker og til iCloud.
  2. Hvis du har sprunget over indstillingsprocessen, skal du indtaste dit Apple-id i Indstillinger > iCloud og Indstillinger > iTunes og App Store.

Mac eller pc

1. Indtast dit Apple-id på computeren:
    • Mac: Indtast dit Apple-id på Apple-menuen () > Systemindstillinger > iCloud.
    • Windows 8: Indtast dit Apple-id i iCloud-kontrolpanelet. Sådan åbnes iCloud-kontrolpanelet:
      1. Flyt markøren op i øverste højre hjørne af skærmen for at få vist amuletterne.
      2. Klik på amuletten Søg.
      3. Klik derefter på Kontrolpanelet iCloud til venstre.
    • Windows 7 og Vista: Indtast det samme Apple-id i Kontrolpanel > Netværk og internet > iCloud.
  2. Indtast dit Apple-id i iTunes:
    • iTunes 10: Butik > Log ind.
    • iTunes 11 og nyere versioner: iTunes Store > HENVISNINGER: Konto.

Hvis du bruger Windows 7 eller 8 og ikke kan se menuerne, kan du læse om, hvordan du slår iTunes-menuerne til.

Brug af ét Apple-id til iCloud og et andet Apple-id til butikker

Du kan bruge forskellige Apple-id'er til iCloud og køb i butikker uden at gå glip af alle fordelene ved at bruge iCloud.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Når du indstiller din enhed med iOS 5 eller nyere første gang, skal du indtaste det Apple-id, du vil bruge til iCloud. Hvis du sprang indstillingsassistenten over, skal du logge på Indstillinger > iCloud og indtaste den Apple-id, du vil bruge til iCloud.
  2. Log ind med det Apple-id, du vil bruge til butikker, i Indstillinger > iTunes og App Store. Du skal muligvis først logge ud for at ændre Apple-id'et.

Mac eller pc

1. Indtast på computeren det Apple-id, du vil bruge til iCloud:
    • Mac: Indtast dit Apple-id på Apple-menuen () > Systemindstillinger > iCloud.
    • Windows 8: Indtast dit Apple-id i iCloud-kontrolpanelet. Sådan åbnes iCloud-kontrolpanelet:
      1. Flyt markøren op i øverste højre hjørne af skærmen for at få vist amuletterne.
      2. Klik på amuletten Søg.
      3. Klik derefter på Kontrolpanelet iCloud til venstre.
    • Windows 7 og Vista: Indtast det samme Apple-id i Kontrolpanel > Netværk og internet > iCloud.
  2. Indtast i iTunes det Apple-id, du vil bruge til køb i butikker:
    • iTunes 10: Store > Log ind.
    • iTunes 11 og nyere versioner: iTunes Store > HENVISNINGER: Konto.

Hvis du bruger Windows 7 eller 8 og ikke kan se menuerne, kan du læse om, hvordan du slår iTunes-menuerne til.

Når dit Apple-id til din iTunes Store-konto er tilknyttet en enhed eller computer, kan der ikke knyttes et andet Apple-id til enheden eller computeren de næste 90 dage.

Yderligere oplysninger

Læs mere om Apple-id.

Hvis du bruger et andet Apple-id til iTunes og iCloud og gerne vil gendanne fra en sikkerhedskopi, skal du først indtaste dit Apple-id til iCloud. Når enheden er genstartet, bliver du bedt om at indtaste det Apple-id, som du bruger til iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Her kan du få mere at vide om sikkerhedskopier i iCloud og iTunes.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: