Log ind med dit Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester, og som får alle dine enheder til at arbejde problemfrit sammen. Når du er logget ind, kan du bruge App Store, iCloud, iMessage, Apple Music, Apple TV + og meget mere.

Vil du bruge Log ind med Apple i apps eller på websteder fra andre producenter? Læs om, hvad du skal gøre

Log ind på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Log ind på din [enhed].
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den sekscifrede bekræftelseskode, der er blevet sendt til din godkendte enhed eller dit godkendte telefonnummer, for at gennemføre login.

Hvis du allerede er logget på iCloud på den iPhone, der er pardannet med dit Apple Watch, logges du automatisk på dette Apple-id. Læs mere om, hvordan du indstiller og logger ind på dit Apple Watch.

Log ind på Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Log ind.
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den sekscifrede bekræftelseskode, der er blevet sendt til din godkendte enhed eller dit godkendte telefonnummer, for at gennemføre login.

Log ind på Apple TV

1. Vælg Indstillinger på hjemmeskærmen.
  2. Vælg derefter Brugere og konti, og vælg Tilføj ny bruger…
  3. Vælg Skriv ny…, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Læs mere om nogle af de tjenester, som du kan bruge på Apple TV med dit Apple-id.

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse på et Apple TV (2. eller 3. generation), skal du muligvis indtaste en bekræftelseskode med din adgangskode. Læs mere om, hvordan du får en bekræftelseskode sendt til din godkendte enhed eller dit godkendte telefonnummer.

Log ind på apps og andre enheder

Du kan bruge dit Apple-id til at logge på Apple-tjenester som Apple Music og Apple TV-appen på nogle enheder fra andre producenter.

Afhængigt af din enhed skal du muligvis bruge en app-specifik adgangskode.

Log ind for at bruge Apple Music, Apple TV-appen med mere på dine andre enheder

Du kan logge ind på Apple Music på Android eller på Apple TV-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed.

På din Windows-pc kan du logge på iTunes til Windows for at købe film og tv-udsendelser eller lytte til sange på Apple Music.

Log ind for at bruge iCloud på dine andre enheder

På din Windows-pc kan du indstille og logge ind på iCloud til Windowsfor at få adgang til fotos, dokumenter med mere.

Du kan også logge på iCloud.com fra din browser. Læs mere om, hvilke funktioner på iCloud.com der er tilgængelige på din enhed.

Brug Log ind med Apple i apps og på websteder fra andre producenter

Hvis du ser knappen Log ind med Apple på en deltagende app eller et deltagende websted fra andre producenter, betyder det, at du kan bruge dit eksisterende Apple-id til hurtigt at oprette en konto og logge på. Læs mere om, hvordan du bruger Log ind med Apple.

Når du logger på App Store og andre medietjenester første gang, skal du muligvis tilføje et kreditkort eller andre betalingsoplysninger. Du kan ikke logge på App Store og andre medietjenester med mere end ét Apple-id ad gangen eller opdatere det indhold, som du har købt, med et andet Apple-id. Afhængigt af hvornår du oprettede dit Apple-id, vil du muligvis blive bedt om at opgradere til tofaktorgodkendelse på en kvalificeret enhed.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.