Brug af Apple-id til login

Dit Apple-id sørger for, at alle dine Apple-tjenester og enheder fungerer overgangsfrit sammen, og giver dig adgang til dit personlige indhold, uanset hvor du er.

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til alle Apples tjenester – og du har kun brug for én til at logge ind overalt. Hvis du bruger Apple-tjenester som f.eks. iTunes Store og App Store, Apple Music, iCloud, iMessage og FaceTime, har du allerede et Apple-id og behøver ikke at oprette et nyt.

Log ind, når du indstiller din nye enhed

Når du tænder og indstiller din nye iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, får du vist en besked, der beder dig om at logge ind med dit Apple-id. Når du er logget ind, indstilles alle Apple-tjenesterne automatisk på enheden.

Hvis du på et senere tidspunkt vil ændre dine loginindstillinger – f.eks. bruge et andet Apple-id til iCloud og iTunes – kan du gå til Indstillinger eller Systemindstillinger på enheden.

Hvis du allerede har indstillet enheden, er det nemt at logge ind via Indstillinger på iPhone, iPad og iPod touch eller via de enkelte tjenester på Mac.

Når du logger ind på iTunes Store og App Store for første gang, skal du muligvis tilføje et kreditkort eller andre betalingsoplysninger for at hjælpe med at beskytte din konto. Du kan ikke logge ind på iTunes Store og App Store med mere end et Apple-id på samme tid eller opdatere indhold, du køber, med et andet Apple-id.

Log ind på iPhone, iPad eller iPod touch

Opdater enheden til den nyeste version af iOS, inden du går i gang.

Når du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, logger du ind på iCloud, iTunes Store og App Store, iMessage, FaceTime og andre Apple-tjenester på ét sted.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Log på din [enhed].
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Hvis du bruger iOS 10.2 eller en ældre version, skal du bruge denne fremgangsmåde til at logge separat ind på Apples tjenester.

iCloud
Gå til Indstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

iTunes og App Store

iTunes og App Store
Åbn Indstillinger > iTunes og App Store. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

iMessage
Gå til Indstillinger > Beskeder, og slå iMessage til. Tryk på Send og modtag for at tilføje andre adresser.

FaceTime
Gå til Indstillinger > FaceTime > Brug dit Apple-id til FaceTime. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Log ind på Mac

Sørg for, at du har opdateret til den nyeste version af macOS. Log derefter separat ind på alle dine Apple-tjenester.

iCloud
Gå til Systemindstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Klik på Log ind.

iTunes-symbol

iTunes
Gå til iTunes > Konto > Log ind. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Klik på Log ind.

iMessage
Gå til Beskeder > Indstillinger > Konti. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

FaceTime-symbol

FaceTime
Åbn FaceTime, og indtast dit Apple-id og din adgangskode. Klik på Log ind.

Brug forskellige Apple-id'er til iCloud og iTunes

Vi anbefaler, at du bruger det samme Apple-id til alle Apple-tjenester på din enhed – også iTunes Store, App Store og iCloud. Hvis du bruger flere Apple-id'er, kan det skabe forvirring og give problemer med at få adgang til det, du har købt, eller med at bruge nogle af tjenesterne.

Hvis du dog allerede har forskellige Apple-id'er, som du vil benytte til iCloud, iTunes Store og App Store, skal du bruge denne fremgangsmåde.

På en iPhone, iPad eller iPod touch:

• Hvis du bruger iOS 10.3 eller en ældre version, skal du gå til Indstillinger og trykke på Log ind på [enhed]. Indtast det Apple-id, du vil bruge til iCloud. Gå tilbage til Indstillinger, rul ned, og tryk på iTunes og App Store. Tryk på Apple-id: [dit navn] > Log ud. Log derefter ind med det Apple-id, du vil bruge til iTunes.
  • Hvis du bruger iOS 10.2 eller en ældre version, skal du gå til Indstillinger > iCloud og logge ind med det Apple-id, som du vil bruge til iCloud. Gå tilbage til Indstillinger > iTunes og App Store, og log ind med det Apple-id, som du vil bruge til iTunes.

På en Mac skal du gå til Systemindstillinger > iCloud og logge ind med det Apple-id, som du vil bruge til iCloud. Gå til iTunes > Konto > Log ind. Indtast det Apple-id, du vil bruge til iTunes.

Hvis du bruger flere Apple-id'er og vil gendanne din enhed fra en sikkerhedskopi, kan du læse mere om sikkerhedskopier af iCloud og iTunes.

Du kan ikke kombinere Apple-id'er, hvis du har flere af dem.

Læs mere

Hvis du vil dele dine Apple-tjenester med et familiemedlem, kan du indstille Familiedeling. Med Familiedeling er det nemt for op til seks personer at dele hinandens køb fra iTunes Store, iBooks Store og App Store uden at have samme konto.

Hvis du har brug for at ændre kontooplysningerne for dit Apple-id, kan vi hjælpe dig med at opdatere dit brugernavn, din adgangskode, betalingsoplysninger, fødselsdato og meget mere.

Du kan også få hjælp, hvis du har glemt dit Apple-id eller adgangskoden til dit Apple-id.