Log ind med dit Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester, og som får alle dine enheder til at arbejde problemfrit sammen.

Symboler for iCloud, App Store, Musik, Beskeder, Fotos og FaceTime

Du skal altid anvende det samme Apple-id, uanset hvor du logger ind. Hvis du bruger Apple-tjenester som iTunes & App Store, Apple Music, iCloud, iMessage og FaceTime, har du allerede et Apple-id og behøver derfor ikke at oprette et nyt.

Hvis du har glemt dit Apple-id, skal du følge disse trin for at finde dit Apple-id igen. Du kan også slå dit Apple-id op ved at indtaste det fulde navn og den e-mailadresse, der er tilknyttet dit Apple-id.*

*Hvis dit mobilnummer er dit Apple-id, kan du muligvis ikke slå dit Apple-id op.

Log ind, når du indstiller din nye enhed

Mac og iPhone, som viser log ind-skærmen til Apple-id

Når du tænder og indstiller din nye iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, får du vist en besked, der beder dig om at logge ind med dit Apple-id. Når du er logget ind, indstilles alle Apple-tjenesterne automatisk på enheden.

Hvis du på et senere tidspunkt vil ændre dine loginindstillinger – f.eks. bruge et andet Apple-id til iCloud og iTunes– kan du gå til Indstillinger eller Systemindstillinger på enheden.

Hvis du allerede har indstillet din enhed, er det let at logge ind fra Indstillinger på din iPhone, iPad og iPod touch, eller fra hver enkelt tjeneste på din Mac.

Når du logger ind på iTunes og App Store for første gang, skal du muligvis tilføje et kreditkort eller andre betalingsoplysninger for at hjælpe med at beskytte din konto. Du kan ikke logge ind på iTunes og App Store med mere end ét Apple-id på samme tid eller opdatere indhold, du køber, med et andet Apple-id. Afhængigt af hvornår du oprettede dit Apple-id, vil du muligvis blive bedt om at opgradere til tofaktorgodkendelse på en berettiget enhed.

iPhone, som viser Apple-id-skærmen

Log ind på iPhone, iPad eller iPod touch

Opdater enheden til den nyeste version af iOS, inden du går i gang.

Når du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, logger du ind på iCloud, iTunes og App Store, iMessage, FaceTime og dine andre Apple-tjenester på det samme sted.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Log ind på din [enhed].
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  4. Hvis du beskytter din konto med tofaktorgodkendelse, skal du indtaste den sekscifrede bekræftelseskode og gennemføre login.

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse, skal du have adgang til en godkendt enhed eller et godkendt telefonnummer, når du logger ind på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du bruge denne fremgangsmåde til at logge separat ind på Apples tjenester.

Symbol for iCloud

iCloud
Gå til Indstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Symbol for iTunes og App Store

iTunes og App Store
Åbn Indstillinger > iTunes og App Store. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Symbol for Beskeder

iMessage
Gå til Indstillinger > Beskeder, og slå iMessage til. Tryk på Send og modtag for at tilføje andre adresser.

Symbol for FaceTime

FaceTime
Gå til Indstillinger > FaceTime > Brug dit Apple-id til FaceTime. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Sådan logger du ind på dit Apple Watch

Opdater til den nyeste version af WatchOS, og følg disse trin for at logge ind med dit Apple-id:

1. Åbn appen Watch på din iPhone.
  2. Tryk på Generelt og derefter på Apple-id.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse, skal du have adgang til en godkendt enhed, som f.eks. din iPhone, når du logger ind på dit Apple Watch.

Log ind på Mac

Sørg for, at du har opdateret til den nyeste version af macOS. Derefter skal du logge ind på hver enkelt af dine Apple-tjenester med det samme Apple-id.

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse, skal du have adgang til en godkendt enhed eller et godkendt telefonnummer, når du logger ind på din Mac.

Mac, som viser Log ind med Apple-id

Symbol for iCloud

iCloud
Gå til Systemindstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Klik på Log ind.

Symbol for iTunes

iTunes
Gå til iTunes > Konto > Log ind. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Klik på Log ind.

Symbol for iMessage

iMessage
Gå til Beskeder > Indstillinger > Konti. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Symbol for FaceTime

FaceTime
Åbn FaceTime, og indtast dit Apple-id og din adgangskode. Klik på Log ind.

Sådan logger du ind på Apple TV

1. Vælg Indstillinger på hjemmeskærmen.
  2. Vælg derefter Konti og iTunes og App Store.
  3. Vælg Log ind, og log på med dit Apple-id og din adgangskode.

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse på et Apple TV (2. eller 3. generation), skal du muligvis indtaste en bekræftelseskode med din adgangskode. Læs mere om, hvordan du får en bekræftelseskode.

Sådan logger du ind på en enhed fra en tredjepart

Du kan bruge dit Apple-id til at logge ind på Apple-tjenester som Apple Music, Apple TV, Apple Online Store m.m. på nogle enheder fra en tredjepart.

Sådan logger du ind på nettet

Hvis du vil have vist og administrere kontooplysningerne for dit Apple-id på nettet, skal du logge ind på appleid.apple.com. Hvis du vil have adgang til dine fotos, videoer, dokumenter, noter, kontakter m.m., kan du logge ind på iCloud.com på en webbrowser på din Mac eller pc.

Brug af forskellige Apple-id'er til iCloud og iTunes

Vi anbefaler, at du bruger det samme Apple-id til alle Apple-tjenester på din enhed – også iTunes og App Store og iCloud. Hvis du bruger flere Apple-id'er, kan det skabe forvirring og give problemer med at få adgang til det, du har købt, eller med at bruge nogle af tjenesterne.

Hvis du dog allerede har forskellige Apple-id'er, som du vil benytte til iCloud og iTunes og App Store, skal du bruge denne fremgangsmåde.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

• Hvis du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, skal du gå til Indstillinger og trykke på Log ind på [enhed]. Indtast det Apple-id, som du vil bruge til iCloud. Gå tilbage til Indstillinger, rul ned, og tryk på iTunes og App Store. Tryk på Apple-id: [dit navn] > Log ud. Log derefter ind med det Apple-id, som du vil bruge til iTunes.
  • Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud og logge ind med det Apple-id, som du vil bruge til iCloud. Gå tilbage til Indstillinger > iTunes og App Store, og log ind med det Apple-id, som du vil bruge til iTunes.

På Mac: Gå til Systemindstillinger > iCloud og log ind med det Apple-id, som du vil bruge til iCloud. Gå til iTunes > Konto > Log ind. Indtast det Apple-id, du vil bruge til iTunes.

Hvis du bruger flere Apple-id'er og vil gendanne din enhed fra en sikkerhedskopi, kan du læse mere om sikkerhedskopier af iCloud og iTunes.

Du kan ikke kombinere Apple-id'er, hvis du har flere af dem.

Læs mere

Hvis du vil dele dine Apple-køb eller -tjenester med et familiemedlem, kan du indstille familiedeling. Familiedeling gør det let for op til seks personer at dele hinandens køb fra iTunes, Apple Books og App Store, et Apple Music-abonnement og en iCloud-lagringsplan uden at dele konto. Hvis du er medlem af en familiegruppe med Familiedeling, får alle i din familiegruppe også automatisk adgang til Apple News+, når du begynder at abonnere.

Hvis du er nødt til at ændre kontooplysninger for dit Apple-id, kan vi hjælpe dig med at opdatere brugernavn, adgangskode, betalingsoplysninger, fødselsdato m.m.

Du kan også få hjælp, hvis du har glemt dit Apple-id eller adgangskoden til dit Apple-id.