Log ind med dit Apple-id

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-services, og som får alle dine enheder til at arbejde fejlfrit sammen.

Du skal altid anvende det samme Apple-id, uanset hvor du logger ind. Hvis du bruger Apple-services som iTunes og App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, og FaceTime, så har du allerede et Apple-id, og du behøver ikke oprette et nyt.

Log ind, når du indstiller din nye enhed

Når du tænder og indstiller din nye iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, får du vist en besked, der beder dig om at logge ind med dit Apple-id. Når du er logget ind, indstilles alle Apple-tjenesterne automatisk på enheden.

Hvis du på et senere tidspunkt vil ændre dine loginindstillinger – f.eks. bruge et andet Apple-id til iCloud og iTunes – kan du gå til Indstillinger eller Systemindstillinger på enheden.

Hvis du allerede har opsat din enhed, er det let at logge ind fra Indstillinger på din iPhone, iPad, og iPod touch, eller fra hver separat service på din Mac.

Når du logger ind på iTunes Store og App Store for første gang, skal du muligvis tilføje et kreditkort eller andre betalingsoplysninger for at hjælpe med at beskytte din konto. Du kan ikke logge ind på iTunes Store og App Store med mere end et Apple-id på samme tid eller opdatere indhold, du køber, med et andet Apple-id.

Log ind på iPhone, iPad eller iPod touch

Opdater enheden til den nyeste version af iOS, inden du går i gang.

Når du bruger iOS 10.3 eller nyere, logger du ind på iCloud, iTunes og App Store, iMessage, FaceTime, og dine andre Apple-services på det samme sted.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Log på din [enhed].
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  4. Hvis du beskytter din konto med to-faktor godkendelse, skal du indtaste den sekscifrede godkendelseskode, og gennemføre login.

Hvis du bruger iOS 10.2 eller en ældre version, skal du bruge denne fremgangsmåde til at logge separat ind på Apples tjenester.

iCloud
Gå til Indstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

iTunes og App Store

iTunes og App Store
Åbn Indstillinger > iTunes og App Store. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

iMessage
Gå til Indstillinger > Beskeder, og slå iMessage til. Tryk på Send og modtag for at tilføje andre adresser.

FaceTime
Gå til Indstillinger > FaceTime > Brug dit Apple-id til FaceTime. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Log ind på Mac

Sørg for, at du har opdateret til den nyeste version af macOS. Derefter logger du på alle dine Apple-services separat, med det samme Apple-id.

iCloud
Gå til Systemindstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Klik på Log ind.

iTunes-symbol

iTunes
Gå til iTunes > Konto > Log ind. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Klik på Log ind.

iMessage
Gå til Beskeder > Indstillinger > Konti. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

FaceTime-symbol

FaceTime
Åbn FaceTime, og indtast dit Apple-id og din adgangskode. Klik på Log ind.

Brug forskellige Apple-id'er til iCloud og iTunes

Vi anbefaler, at du bruger det samme Apple-id til alle Apple-tjenester på din enhed – også iTunes Store, App Store og iCloud. Hvis du bruger flere Apple-id'er, kan det skabe forvirring og give problemer med at få adgang til det, du har købt, eller med at bruge nogle af tjenesterne.

Hvis du dog allerede har forskellige Apple-id'er, som du vil benytte til iCloud, iTunes Store og App Store, skal du bruge denne fremgangsmåde.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

• Hvis du bruger iOS 10.3 eller en ældre version, skal du gå til Indstillinger og trykke på Log ind på [enhed]. Indtast det Apple-id, du vil bruge til iCloud. Gå tilbage til Indstillinger, rul ned, og tryk på iTunes og App Store. Tryk på Apple-id: [dit navn] > Log ud. Log derefter ind med det Apple-id, du vil bruge til iTunes.
  • Hvis du bruger iOS 10.2 eller en ældre version, skal du gå til Indstillinger > iCloud og logge ind med det Apple-id, som du vil bruge til iCloud. Gå tilbage til Indstillinger > iTunes og App Store, og log ind med det Apple-id, som du vil bruge til iTunes.

På en Mac skal du gå til Systemindstillinger > iCloud og logge ind med det Apple-id, som du vil bruge til iCloud. Gå til iTunes > Konto > Log ind. Indtast det Apple-id, du vil bruge til iTunes.

Hvis du bruger flere Apple-id'er og vil gendanne din enhed fra en sikkerhedskopi, kan du læse mere om sikkerhedskopier af iCloud og iTunes.

Du kan ikke kombinere Apple-id'er, hvis du har flere af dem.

Læs mere

Hvis du ønsker at dele dine Apple-køb eller -services med et familiemedlem, kan du opsætte familiedeling. Familiedeling gør det let for op til seks personer at dele hinandens iTunes-, iBooks-, og App Store-køb, et Apple Music-medlemsskab, og en iCloud-opbevaringsplan, uden at dele konti.

Hvis du har brug for at ændre dine Apple-id kontooplysninger, kan vi hjælpe dig med at opdatere dit brugernavn, din adgangskode, dine betalingsoplysninger, din fødselsdato og mere.

Du kan også få hjælp, hvis du har glemt dit Apple-id eller adgangskoden til dit Apple-id.