Sådan sporer og finder du en Apple-enhed, du har mistet

Når du slår Find min iPhone til, kan iCloud hjælpe dig med at få din bortkomne enhed tilbage. Og hvis din enhed skulle blive stjålet, sørger Aktiveringslås for, at dine oplysninger forbliver beskyttet, og gør det vanskeligt for andre at bruge eller sælge den.

Sådan slår du Find min iPhone til

Slå Find min iPhone til på alle dine enheder, så du kan finde dem, hvis du mister dem.

Sådan bruger du Find min iPhone

Når du logger ind på iCloud.com eller appen Find min iPhone, kan du se din mistede enhed på et kort eller afspille en lyd. Og du kan bruge funktionen Mistet til at låse, spore eller slette alle dine personlige oplysninger fra en fjernplacering.

Hvad hvis jeg stadig ikke kan finde min enhed?

Hvis du tror, at du har mistet din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac, dit Apple Watch eller dine AirPods, eller at enheden er blevet stjålet, kan du måske få hjælp til at finde den og beskytte dine data ved at udføre følgende.