Find min iPhone, iPad, Mac og mit Apple Watch

Slå Find min iPhone til på dine Apple-enheder. Derefter kan du bruge appen Find min iPhone eller gå til iCloud.com for at få hjælp til at finde dine enheder, hvis du mister dem.

Slå Find min iPhone til

Slå Find min iPhone til på alle dine enheder, så du kan finde dem, hvis du mister dem.

Find min iPhone

Når du logger ind på iCloud.com eller appen Find min iPhone, kan du se din mistede enhed på et kort eller afspille en lyd. Og du kan bruge funktionen Mistet til at låse, spore eller slette alle dine personlige oplysninger fra en fjernplacering.

Hvad hvis jeg stadig ikke kan finde min enhed?

Hvis du tror, at du har mistet din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller dit Apple Watch, eller at enheden er blevet stjålet, kan du måske få hjælp til at finde den og beskytte dine data ved at udføre følgende.